nickola_ 24.09.11, 14:07 Zastanawiam się czy sobie nie kupić takiego łózka . Podoba wam się ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imyourdream1 Re: Łóżko 24.09.11, 14:18 zależy jaki masz wystrój w pokoju.Bo wypadałoby dobrac takie pasujace do wystroju Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Łóżko 24.09.11, 14:23 też zamierzam sobie takie sprawić. jest bardzo fajne, takie zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Łóżko 24.09.11, 14:29 Och Ikea także mam łóżko z Ikea . Jest świetne Te mi się tez podoba , moja koleżanka je ma . Kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Łóżko 24.09.11, 14:49 Nawet ładne. Jak dla mnie, te 'barierki' mogłyby byc jeszcze troszkę bardziej ozdobione, ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Łóżko 24.09.11, 19:26 Jakoś mi się nie podoba, widziałem je na żywo, rama przypomina mi łóżko szpitalne, ale jeśli Tb się podoba to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo o ilesie nie myle .. 24.09.11, 19:13 .. to jest łóżko z Ikei . . mam takie tylko bez ramy z boku - tylko z tymi krótszymi. jest świetne. uwierz mi w moim juz tyle osob spało.. . Polecam. tylko dobierz też wygodny materac i dobranoc. i jeszcze wspomne ze mialam duzo kolorów na scianie i ten czarny pasuje do wszystkiego, ślicznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Łóżko 24.09.11, 19:43 mi też sie takie podoba i zaierzam sobie takie sprawić po remoncie. ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe <3<3<3 ? 24.09.11, 19:55 UŁAAAAAAAAAAAAAA, piękne, no <3 aż zachciało mi się takiego samego (; Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Łóżko 24.09.11, 19:58 kiedy śpie robię najróżniejsze pozy i dziwnie sie układam. Nienawidze ograniczania. Mam lekką klaustrofobię, więć dla mnie to łóżko jest okropne. Ale ogólnie, z wyglądu jest ładne Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Łóżko 24.09.11, 20:10 ehe ehe miałam takie mieć (tzn podobne, nie z ikei) ale ja i mama stwierdziłyśmy, że jest ono trochę niepraktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Łóżko 24.09.11, 20:27 Ładne jest,ale czy byś się na nim wyspała ? I czy pasuje do wystroju pokoju? Też kiedyś takie chciałam,ale zmieniłam zdanie teraz mam takie łóżko z drewna sosnowego - wygodne i pasuje mi do wystroju... Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: / 25.09.11, 14:33 Jest świetne, jeżeli Ci pasuje do wystroju to kupuj ! Odpowiedz Link Zgłoś