monia12xd Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 15:17 jestem w trakcie Harry'ego Potter'a na prawdę fajna książka i jeszcze mam jakąś lekturę ale nie chce mi się jej czytać =.= chciałabym przeczytać "Pamiętniki Wampirów" bo serial jest genialny, a książka zapewne jeszcze lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 15:28 Zabić drozda, buszujący w zbożu i reszta na konkurs z polskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
martix_140 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 15:34 NA razie nie mam jeszcze listy... Zapraszam po newsy o The Vampire Diaries ! Aż 2 nowe wpisy! nowonarodzeni.blogi.kotek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 15:42 Chciałąbym przeczytać BRACIA LWIE SERCE Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia14 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 15:46 ,,13 Powodów'' i ,,Kuszona'' z sagi książek ,,Dom Nocy'' Odpowiedz Link Zgłoś
monia555 Jeśli chcesz wiedzieć, to.. 15.10.11, 15:48 zapraszam na lubimyczytac.pl/profil/18436/monia555 . Tam masz całą moją biblioteczkę, i jak na tę chwilę książek które chcę przeczytać jest 2544. Nie będę ich wymieniać xd Odpowiedz Link Zgłoś
mydream14 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 16:01 Ja muszę przeczytać Błękit szafiru Szeptem, Pomiędzy Królestwo czarnego łabędzia ; D Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 17:49 Requiem for a dream, ale niestety książki tej nie ma w języku polskim, a ja nie jestem aż taka dobra z angielskiego żeby przeczytać ją w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 14:01 jest dostępny requiem w języku polskim. stoi nawet u mnie na półce. całkiem dobra książka, ale chyba film bardziej mnie przekonał. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 15.10.11, 19:47 JUSTIN BIEBER - MISTLETOE albo NEXT 2 YOU i nie wiem co jeszcze xd hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
szamann eh dużo tegooo 15.10.11, 20:34 Enklawa - Ann Aguirre Divergent - Veronica Roth (nie ma tego jeszcze w Polsce. Liczę, że jakieś wydawnictwo zainteresuje się tą książką. Przeczytajcie sobie opis, serio czuję w kościach, że to będzie HIT!) Więzień Labiryntu - James Dashner (już nie długo w księgarniach) Robokalipsa - Daniel H. Wilson Drżenie - Maggie Stiefvater Seria Millenium (aż wstyd, że jeszcze się za nią nie zabrałam) Oczywiście mam zaległości w klasykach! Dziennik Anny Frank - Anne Frank Nowy wspaniały świat - Aldous Huxley Zabić drozda - Nelle Harper Lee Wielki Gatsby - Francis Scott Fitzgerald Wojna światów - Herbert George Wells (ubóstwiam Wellsa! POLECAM! ... hehehe ale może jednak dla starszych czytelniczek - sporo drastycznych scen, ale i tak mistrzu! ) no i wiele innych. mało czasu, dużo książek idę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowaa ...ulala... 15.10.11, 23:00 nie znam żadnej z tych książek, ale po tytułach to bym wybrała: "Żądza krwi" "Dotyk" "Miasto upadłych aniołów" "Istoty ciemności" "(Nie)umarli" "Strąceni" Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 10:51 Ja muszę wypożyczyć z biblioteki "Wichrowe wzgórza" Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 11:11 "W pogoni za marzeniami" .. ; D . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 12:18 Tajemny Krąg Pomiędzy Zabić drozda Buszujący w zbożu Absolutnie zwyczajny chaos Gra o Juliana Gdzie indziej Miasto kości na razie tyle. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 13:24 ''Światła września'' Carlos Ruiz Zafón ''Cisza'' Becca Fitzpatrick ''Candy'' Kevin Brooks ''Trzy metry nad niebem'' Frederico Moccia Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 14:06 obecnie na mojej liście książek do kupienia mam: biała jak mleko, czerwona jak krew szeptem niebo jest wszędzie zapomniałam, że cię kocham pokuta zapach spalonych kwiatów pomiędzy trzy metry nad niebem buszujący w zbożu myślę ze w okresie świątecznym wzbogacę się o kilka nowiutkich egzemplarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 18:40 "Angelologia" "Assassin's Creed:Bractwo" "Bogini Oceanu" "Cień Nocy" "Ciepłe ciała" "Diuna" "Dragon Age:Utracony tron" "Duma i uprzedzenie" "Excalibur" "Gra o tron" "Imię róży" "Kiedy Atena odwraca wzrok" "Klątwa Konstantyna" "Królestwo czarnego łabędzia" "Krwawy król" "Lśnienie" "Miasto popiołów" "Mroczny kochanek" "Mroczny szept" "Oddech nocy" "Pomiędzy" "Szaleństwo aniołów" "Szeptem" "Wilken.Czas złego wilka" "Wilkołak.Dlaczego ja?" "Wywiad z wampirem" "Dracula" "Zakon krańca świata" Odpowiedz Link Zgłoś
eroberts Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 16.10.11, 20:43 Ja chciała bym przeczytać mnóstwo książek, za dużo żeby wymieniać ;D. Ostatnio czytała Nostalgie Anioła i Wichrowe Wzgórza wspaniałe książki <3! Teraz chciałam się zabrać za Palomino i Diabelski Szczyt, ale niestety muszę najpierw przeczytać Balladynę na polski ; / Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Polecam ci zatruty tron ;) 16.10.11, 20:43 a oprócz tego przeczytaj dom nocy ja osobiście się zabieram za : wilczy miot my dzieci z dworca zoo Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjiii Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 30.10.11, 14:40 O ja mam dość sporo książek,które chcę przeczytać.Niektóre z nich to: ''Harry Potter'' (trzy ostatnie części),''Zabić drozda'',''Ojciec chrzestny'',''Złoty kompas'',''Kod Leonarda da Vinci'' i jeszcze parę,by się na pewno nazbierało,ale w tym momencie nie mogę sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 30.10.11, 20:46 4 tomy pamiętników wampirów . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 30.10.11, 21:20 cała serię ,,plotkary" Odpowiedz Link Zgłoś
another_me Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 30.10.11, 23:02 "Miasto upadłych aniołów" <333. Odpowiedz Link Zgłoś
wikipopek Re: Jaką książkę chcielibyście przeczytać? 05.11.11, 08:31 drugie życie bree tanner Odpowiedz Link Zgłoś