Dodaj do ulubionych

Help! Pomocy! 2

29.09.11, 13:29
Hayka!
Mam okropny problem, koleżanki! Help!
No więc mój tatuś powiedział mi dziś, że właśnie kupił mi wyspę razem z domem na Malediwach! No i chce sobie go użądzić w sweetaśnym stylu! Mam zamiar mieć tapety z jedwabiu w koloże różżżowym z Azji serce Na ścianie chcę powieścić oryginały da Vinci, a w ogrodzie będą stały rzeźby Dawid i Pieta (tatuś odkupiła już je od muzeów). Wycieraczka będzie z norki, a dywanik na tarasie jest zaprojekotowany przez mojgo pradziadka- Louisa Vuittona W mojej sypialni będzie szafa z platyny, a ściany garderoby mają być pomalowane złotem. Oddzielnie zrobię półki na louboutiny (muszę kupić też 5 nowych par, bo na moich czarnych lakierowanych zrobiła się ryska (sad((((((((), ale to nie ważne bo i tak stać mnie na wiele par szpilek louboutina (a chce kupić jeszcze czarne, filoletowe, żółte, złote i srebrne. Mam już 3 pary czarnych, tylko że inne modele, 2 kremowe, 4 w kolorze pudrowego różu, jedne brązowe, 3 czerwone i jeszcze masę innych). W garderobie zrobię też odzielną część na moje sukienki od Prady i osobne na sukienki LV, Marca Jacobsa, Burberry i jeszce wielu wielu innych. Do tego zrobię odzielną część na rzeczy po domu, no wiecie takie robocze, jak Huntery do ogrodu, szale Burberry do wycierania kurzów, buty emu do błota czy bluzki od Burberry lub LV do sprzątania domu (chociaż i tak nigdy nie sprzątam, bo robią to moi służący). I zamierzam jeszce zrobić parę półek na torebki do miasta typu Chanel 2.55, LV i tego typu. Znaczy te tańsze, wiadomo. I teraz mój problem! Zrobić 20 czy 21 półek na te właśnie szmaty?! Pomocy! Help!

Kochająca, Angel
Obserwuj wątek
    • angel.love.me NIE Wiem co robić :(((((( HELP 29.09.11, 13:40
    • xx_gosia_xx12 Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 15:26
      Weź się ogarnij ! i jeszcze raz powtórzę NIE MASZ CO ROBIĆ!!!
      ps: jak jesteś taka bogata to może tatuś ci kupi słownik big_grin
      • patafianka Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 15:33
        oooo ja tez chce takie cos wes nie ch mi tez twuj tata to kupi bedziemy razem sie przyjaznily bo mam 20 par loubutinow ;dddddddddddddddd
        • americano najaralas sie ? 29.09.11, 20:05
          nie wiem co bierzesz, ale lepiej z tym skoncz.
          • drabina hahaga - americano..xdd 31.01.12, 20:38
            Dołączę się do Twojego komentarza i poradzę Ci coś.
            Zmień dilera dziecko!
    • cute_princess Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 15:34
      jeeej.. a w twoim cudownym świecie są jednorożce? ;p

---> OGARNIJ. ;P
      • schokoboms Kup se mózg. 29.09.11, 15:52
        Tyle na temat.
    • mroweczka_xxx Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 17:10
      nie przeczytałam całości, bo zaraz po początku uznałam, że mam do czynienia z jakimś paranormalnym dzieckiem, a nigdy nie zniżam się poniżej poziomu.
      • koloorowa. Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 21:12
        ty najpierw się ogarnij potem pisz.
      • truskawaa13 Re: Help! Pomocy! 2 05.02.12, 00:46
        ahahah xdd. nudziło się co ?
        niedotlenienie mózgu czy jak ?
        zgadzam się z americano.
        najarałaś się i teraz farmazony piedolisz xdd.
        ejj , laska ! ogarnij sie ! ;d
        tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinscianascianascianascianasciana
    • jagoda1602 Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 19:59
      Chyba już Ci powiedziałam, tak? Kup 20 półek i szpanerski słownik ortograficzny.
      • klaudia_25 . 29.09.11, 21:17
        Popieram Nikę wink
    • just...me Re: Help! Pomocy! 2 29.09.11, 20:04
      Jej, że też dzieciom się chce pisać takie pierdoły...
    • yorkie Fajna prowokacja, nie udało ci się nas wkurzyc. 29.09.11, 20:24
      Pie*dolnij się w ten pusty łeb jak wytrzeźwiejesz.
      • wampire13 Re: Fajna prowokacja, nie udało ci się nas wkurzy 30.09.11, 16:05
        WTF....
        Ogar dziewczyno....jedyne co możesz zrobić to walnąć się w łeb.
        To tak naprawdę te twoje historyjki czy tylko ściema by zaistnieć? =.=
        • angel.love.me HELP! 30.09.11, 21:15
          • xx_gosia_xx12 Re: HELP! 30.09.11, 21:18
            no dobra , jeszcze raz ci napisze weź 21 półek na dwudziestu postaw co ci się podoba a na tej jednej jakieś słowniki, i lektury, ok????
    • szukajmnie Re: Help! Pomocy! 2 30.09.11, 21:20
      .? wtf -.-' ?
    • kiwi Re: Help! Pomocy! 2 01.10.11, 12:13
      a ja to będę miała tak: złote góry wysadzane diamentami, szmaragdami i innymi szlachetnymi kamieniami, pełno drzewek z pieniędzmi na gałązkach, platynowe książki, średniowieczne łoże, średniowieczne meble, 8312325342 dywanów perskich, makbuka, 63423 calowy telewizor w mahoniowej obudowie, 1563453091231 milionów płyt cd i winylowych, półkę na moje cudaśne buty miumiu itp, kryształowo-diamentowy żyrandol, baldachim z mini kryształkami swarovskiego do tego jeszcze wieeeeelka 64283647623 metrowa garderoba na najdroższe rzeczy od najlepszych projektantów, 7347550934 metrowa siłownia, bo trzeba dbać o sylwetkę...tylko nie wiem, czy wybrać bieżnię za 6438390234702 milionów, czy za 13282309246237 milionów?

ha ha ha ha! każdy może sobie pomarzyć, a z tego co wiem na kotku nie spełniają się najskrytsze marzenia <3
    • nessy96 haha... Fajna prowokacja z ciebie... 01.10.11, 13:49
      twoje problemy skutecznie poprawiają mi humor sciana
      • andziulkaxd Re: haha... Fajna prowokacja z ciebie... 01.10.11, 23:59
        haha bujną wyobraźnię masz big_grin Aż Ci zazdroszczę haha xD
        Ciekawe ile Ci zeszło wmyślenie takiego ,,opowiadania" <lol2>

Pozdrawiam tongue_out
    • ayumi. Help! Pomocy! 2 07.10.11, 18:38
      bierzesz coś , ?
      czy po prostu próbujesz nas sprowokować .?

jeśli to drugie to jesteś słaba skarbie . ;3
    • dusssia Re: Help! Pomocy! 2 07.10.11, 18:50
      zrób 21 co sobie będziesz żałować.
    • kathy1998 Re: Help! Pomocy! 2 07.10.11, 18:55
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3057,129556240,129556240,Aniolki.html
    • uchiha Re: Help! Pomocy! 2 07.10.11, 19:18
      haha! dziecko co ty bierzesz?! chce o samo! rada na przyszłość: zmień dilera albo bierz połowę xD
    • glamour Re: Help! Pomocy! 2 03.12.11, 14:25
      Ci się nudzi? Widać że nie jesteś tym kim jesteś. Bo zauważ że o bogatych piszą a o tobie nie ... coś tu nie halo. brawo
    • thevampire to zabawne, że 03.12.11, 14:39
      Że jakieś porypane dziecko, które nie ma przyjaciół i o tej porze wymyśla takie debilizmy, sądzi, iż na takich portalach są odmóżdżone dziewczyny.
      Radziłabym CI przemyśleć to co zamierzasz pisać, a potem tego w ogóle nie publikować bo marnujesz nasz cenny czas.
    • beeth22 Re: Help! Pomocy! 2 03.12.11, 15:01
      ,,(tatuś odkupiła już je od muzeów)" - to znaczy że twój tatuś to kobieta? o.0
      Pozwólcie, że reszty nie skomentuje ;D
      • xx_gosia_xx12 Re: Help! Pomocy! 2 03.12.11, 15:16
        tak na marginesie się spytam co ty dziecko ćpasz? bo radzę ci dobrze, zmień dilera
    • demetria_ Re: Help! Pomocy! 2 11.01.12, 16:44
      ciekawe...
      a jak dojeżdżasz do do szkoły? na jednorożcu? a zapomniałam ty masz lepsze zajęcia niż szkoła...
    • rememberina Re: Help! Pomocy! 2 31.01.12, 17:01
      jako mistrzynia ciętych ripost na tej stronie, poddaję się i powiem tylko:
      pie...się.
    • drabina Re: Help! Pomocy! 2 31.01.12, 20:40
      Eee...i jeszcze coś Skarbie.
      Nie zapomnij o szafeczce na prochy. I jeszcze raz Ci doradzam:
      Zmień dilera!
      • klara.1 Re: Help! Pomocy! 2 02.02.12, 11:07
        Maż nieźle posrane w główce kochana.
        Cy mi sie tylko wydaje że ona sobie robi z nas jaja a pużniej razem ze swoimi stukniętymi kolerzankami w wielki zaciesz wpada... Jeśli tak sobie to wywyśliłaś to doradzam aby twój tatuś zabrał cie do dobrego specjalisty a mianowice psychiatry...
        • karlinka98 Re: --------> tutaj <--------- 04.02.12, 20:51
          to bardzo ważny temat. nie wiem czemu wszyscy z niego drwią, ja uważam. że jesteś bardzo poważnym człowiekiem. no więc polecam ci jeszcze zrobić jezioro w kształcie kwadratowego kółka, posadzić drzewa w kolorze żółtego różu, na środku wyspy postawić rzeźbę homoseksualnie heteroseksualnego Posejdona, szafki w kuchni napełnić słono-gorzkimi słodyczami, dokupić kelnera o imieniu Ździsław płci żeńskiej, firany zamienić na polskie flagi Ameryki Zachodniej, a dach swojej willi na trójkątną kopułę.

stuknij się w łeb -,-

albo sobie robisz żarty z użytkowniczek kotka (to właśnie obstawiam), albo jesteś rozpieszczonym, głupim bachorem, albo jesteś chora psychicznie. >.< sciana
          • karlinka98 Re: --------> tutaj <--------- 04.02.12, 21:00
            a tak w ogóle przeglądałam twój profil. aha, urodziłaś się w Los Angeles, to ja sie zapytam po jakiego ch*ja do Polski wracaliście??? a niemożliwe, że jesteście tu jakoś okazjonalnie, bo inaczej nie znała byś tak dobrze polskiego, to za trudny język. o.O
            • chilling re 04.02.12, 23:46
              widać tak to jest jak nikt Cię nie lubi i nie ma się znajomych, w główce się pie....
              szczerze współczuję ... scared
    • rememberina Re: Help! Pomocy! 2 04.02.12, 23:50
      Nie no. Fakt, że weszłam tu nieświadomie po raz drugi sprawia, że coraz bardziej podziwiam autorkę tematu, za jej wyobraźnę. Jest świetna w tym co robi, trzeba przyznac.
    • truskawaa13 Re: Help! Pomocy! 2 05.02.12, 00:50
      Aha i dziecko zastanów się nas sobą , bo zmarnowałaś mi i innym kotkowiczkom 3 minuty życia przez przeczytanie tego gówna powyżej.
      Skoro tatuś jest taki bogaty niech ci kupi bilet w jedną stronę do jakiegoś psychiatry , świecia czy co jeszcze tam jest.
      I jeśli chodzi o te półki to bardzo mi z tego powodu wszystkie jedno.
      Jeb się , plebsie xd.
      Bez wyrazów szacunku truskawaa13
      brawo
    • redeemer hahahaha 05.02.12, 01:45
      matka wie, że ćpiesz?
    • cotton.caandyy. Re: Help! Pomocy! 2 05.02.12, 10:43
      no wiesz, myślę,że lepiej będzie 21. potem nie będą Ci się mieścić i Ci się któraś...OMD...pognie!
      nie możemy do tego dopuścić. 21 półek i tyle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka