isabella19 Re: Młodszy... 12.10.11, 18:58 Moja droga, wiek się nie liczy. Ja sama jestem z młodszym chłopakiem i powiem Ci, że jest super. Najważniejsze dla mnie jest to, że ja go kocham oraz, że on kocha mnie. I nikt nie z moich znajomych nie patrzy na nasz związek jakby o było coś złego. Poza tym znam kilka par, w których to kobieta jest starsza. I są to udane związki. Odpowiedz Link Zgłoś
koksik_girl26 Re: Młodszy... 12.10.11, 20:05 a więc... u nas w szkole w tamtym roku była tez taka sytuacja. dziewczyna w 3 gim. chłopak w 1 gim. ale mimo to oni zaczęli ze sobą chodzić. chyba każda osoba w szkole ich obgadała. tylko to była trochę inna sytuacja bo tej dziewczynie ten chłopak się nie podobał, ona była z nim tylko po to żeby być, żeby mieć chłopaka. Jeśli ci ten chłopak na prawdę się podoba to pokaż że jesteś odważna i że nic cie nie obchodzi co pomyślą o tobie inni. Jeśli będziecie razem to przynajmniej pokażesz że możesz być szczęśliwa bez względu na to co powiedzą inni Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdagusxxx Nie rób tego. 12.10.11, 20:29 Nawet tego nie zaczynaj. To będzie gó...arz, z którym nie będziesz mogła porozmawiać. Pierwszoklasiści to po prostu dzieci. Polecam znajomość z kimś starszym od Ciebie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
papryczek999 Re: Młodszy... 12.10.11, 20:41 myśle ,że jeśli coś do niego naprawde czujesz to wiek nie ma tu znaczenia jesdnak pamiętaj o tym ,aby żeby się przy nim nie wymądzrzać tylko dlatego,że jesteś starsza i nie dopytuj się go jak mama (takie traktowanie nie zbyt dorze będzie wpływało na jego psychike)może też pomyśleć ,że traktujesz go jak ,,małego , niezdarnego chłopczyka'' Odpowiedz Link Zgłoś
aniol1997 Re: Młodszy... 12.10.11, 20:45 Wiek się nie liczy... a presja mniejsza, bo to on będzie miał stresa, że jesteś starsza Odpowiedz Link Zgłoś
nataluuuunia369 Re: Młodszy... 12.10.11, 20:46 Na 100% bedą się z cb śmiałi.W nojej kl. taka dziewczyna też chodziła z młodszym o 2 lata to było w 6 kl a on był w 4kl. Wszyscy się z niej śmialii wg. Ja odradzam chociaż gim to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
jane16 Re: Młodszy... 12.10.11, 22:07 też mam taką sytuację z ta różnicą,że chodzimy do liceum ja jestem w 3 a on w 1 . Mam znajomych którzy go znają i mówią,ze jest bardzo tolerancyjny , miły , wygadany i w ogóle . ale mam okropnego stracha,żeby do niego zagadać. Boję się ,że palnę jakąś głupotę i wszystko pogrzebię za nim się tak naprawdę zacznie. Także życzę Ci powodzenia i sama będę zbierała się na odwagę, bo chłopak naprawdę nieziemski .! No i zgadzam się oczywiście z tym,że w miłości wiek nie gra roli .. moja mama także jest starsza od mojego taty o 2,5 roku . Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 . 12.10.11, 23:13 Ludzie, nie dołujcie jej XD Ja mam taką samą sytuację, ale chłopak jest młodszy o rok. Straaasznie się wstydziłam podejść, ale się przełamałam. I co? I jest naprawdę świetnym gościem! Zabawny,miły - taki mój maały ideał c: Więc jak to mówię GO GO POWER RANGERS! nigdy nie mów nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: . 12.10.11, 23:43 Młodsi goście nieraz są przesympatyczni i rozmawiając z nimi dostajesz niesamowitego kopa pozytywnej energii. Ja nie muszę mieć chłopaka i nie szukam go,ale tacy dwa lata młodsi są idealni na kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_aa Re: Młodszy... 13.10.11, 14:12 Oj tam nie przejmuj się u nas w szkole też jest taka dziewczyna też w 3 gim. i chodzi z chłopakiem z 1. Miłosc nie wybiera. ; ))) Jak Ci się bardzo podoba to "startuj" do niego, bo jeśli tego nie zrobisz mozesz potem żałować ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cookie.lady Re: Młodszy... 13.10.11, 14:13 Nie polecam. Ja jestem w I gimnazjum i wiem, że chłopcy w tym wieku są okropnie niedojrzali. Zresztą gdybyś nawet go "zdobyła" to na pewno ten związek nie trwałby długo: on przez pierwsze dwa lub trzy tygodnie czułby się wyróżniony (wiesz, że chodzi ze starszą dziewczyną), ale potem by mu się to znudziło i i zacząłby szukać sobie kolejnej Smutna prawda, ale tak niestety jest Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Młodszy... 13.10.11, 14:35 to całkiem normalne, jednak musisz pamiętac, że on wcale może nie oczekiwac związku i byc niedojrzały. ale może się pozytywnie zaskoczysz :3 Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g jak nie widac po was różnicywieku nie zaszkodzi... 13.10.11, 14:50 ...................spróbowac Odpowiedz Link Zgłoś
katyxd Re: Młodszy... 13.10.11, 15:00 moim zdaniem mozesz do niego strtowac ja nawet na jego miejscu bym sie ucieszyla ze mnie ktos starszy podrywa Tylko moze nie ic na calosc z tym podrywaniem tylko stopniowo I udanego zwiazku! Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Młodszy... 13.10.11, 15:49 W waszym wieku ta różnica jeśli mam być szczera, bardzo razi, ale za kilka, może więcej lat to nie będzie miało znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bambusia Re: Młodszy... 13.10.11, 16:09 niezniszczalna napisał(a): > Otóż, podoba mi się chłopak... o 2 lata młodszy. Czy ,,startowani > e" (nie wiem jak to określić) do niego byłoby niestosowne? Ja jestem w 3 gim. o > n w 1. Proszę o pomoc! Nie wiem co robić! Nie, dlaczego ? Sama mam chłopaka w tym wieku a jestem taka jak ty , 3 gimnazjum Jesteśmy razem od jakiegoś czasu i jesteśmy bardzo szczęśliwi, tak więc próbuj ! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek ;) 13.10.11, 16:27 Jeśli to ma Ci poprawić humor to mój B. jest młodszy ode mnie o 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
kiniuusia Re: Młodszy... 13.10.11, 16:55 Sama mam podobny tylko chłopak jest o 2 lata starszy . I do tego nie wie nawet ,że ja istnieje ( nie dosłownie ) więc kotkowiczki , wiek to nie problam wiek to liczby , a matma to nie miłość ! Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Młodszy... 13.10.11, 18:11 Ja chodzę z młodszym chłopakiem o rok już 4 lata . Wcześniej byliśmy tylko kumplami ale później się sobie spodobaliśmy Moje przyjaciółki mówiły , że chłopaki w naszym wieku są dziecinni a co dopiero rok młodsi . Ale akurat moi młodsi o rok kumple i mój chłopak okazali się bardziej dojrzali niż nie jeden licealista xD Odpowiedz Link Zgłoś
chiquita16 Re: Młodszy... 15.10.11, 20:35 Sama mam chłopaka o dwa lata młodszego Jest nam razem cudownie. Na początku nie chciałam z nim być, ale przekonał mnie do siebie Życzę Ci powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
emiemilia Re: Młodszy... 16.10.11, 14:45 on z pewnością będzie zachwycony, że jesteś starsza. Większość z nich to uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Młodszy... 16.10.11, 14:51 pierwszoklasiści są zazwyczaj bardzo dziecinni, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza to różnica wieku nie powinna być problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
sometimes : ) 16.10.11, 16:42 jak dla mnie to różnica wieku nie ma tu nic do gadania ! jeśli oboje czujecie "coś" do siebie to szkoda to niszczyć : D . czy On wie co do niego czujesz ? jeśli tak, to nie zwlekaj tylko beż się za niego xD . powodzenia : * . Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Młodszy... 30.10.11, 13:05 wiek się nie liczy jak pisze wiele dziewczyn serio przestaje się liczyć jak same osiągniemy już jakieś lata ja nie wyobrażam sobie być z młodszym chłopakiem byłam świadkiem sytuacji z moją przyjaciółką też podobał się jej chłopak z 1 gim a my jesteśmy w 3 no i pisali razem wychodzili na spacery i co się okazało niedojrzały gó...arz i tyle także nie polecam związków z młodszymi pamiętaj jeszcze że chłopcy dojrzewają wolniej! jeśli ma 13 lat a ty 15 to tylko ciałem ale umysłem jest troszkę do tyłu wszyscy psychologowie ci to powiedzą ch chcesz być z 11 latkiem ? dla mnie to śmieszne i bez sensu. ja podobałam się młodszemu o rok i nie wyobrażałam sobie bycia z nim także teraz się przyjaźnimy i jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś