Dodaj do ulubionych

Macie jakiegoś idola który powalił was na kolana ?

02.10.11, 19:17
Macie idola którego uwielbiacie ? Który powalił was na kolana za 1 razem ?
---> może o Ian Somerhalder <Piękny i słodki >
---> może to Robert Patinsson <nieśmiały edzio >
---> Taylor Lautner <przystojniak z ulicy >
Mnie akurat powalił na kolana Ian ! smile
Obserwuj wątek
    • chudazonie Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 03.10.11, 10:33
      Żaden z powyższych, chociaż z tej trójki skłaniałabym się zdecydowanie ku Ianowi.
      Mnie powalił facet, o którym prawdopodobnie większość z Was nie słyszała. Cóż tyle ludu na świecie, że nie ma co się dziwić. W dodatku nie powalił mnie wyglądem, tylko głosem. Xiah Junsu
    • mweezy . 08.10.11, 13:40
      Żaden z nich nie powalił mnie na kolana, ale Ian jest faktycznie przystojnym i dobrym aktorem.
    • by_moonlight Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 08.10.11, 18:23
      Żaden z wymienionych przez ciebie. Mnie na kolana za pierwszym razem powalił Matt Tuck. A dokładnie w jakieś piętnaście sekund po włączeniu na YT "Tears Don't Fall". Najpierw szczęka opadła mi do ziemi, a po przesłuchaniu całej piosenki maślanymi oczami wpatrywałam się w monitor i zachwycałam "jaki to on ma świetny głos". Dziś już bym pewnie tak nie zareagowała, ale naprawdę powalił mnie na kolana samym głosem i charyzmą. Co wcale nie znaczy, że reszta zespołu jest gorsza. ;] Samym wyglądem mało kto potrafi mnie "powalić na kolana" (nie doszukujmy się podtekstów ;] ). Dość szybko zachwyciła mnie również Tarja Turunen. Też swoim głosem, jak zapewne można się domyślić.
      • g_o_s_i_a Jeśli już to Ian, ale moim idolem to on nie jest 08.10.11, 19:04
        Moją idolką jest Hayley Williams, zawsze, zawsze, zawsze... serce
        • schabowy Moim idolem jest .... 08.10.11, 19:13
          Eminem oczywiście serceserceserce
    • missswift TAYLOR SWIFT 08.10.11, 19:19
      W tym momencie najpopularniejsza gwiazda na świecie, zachwyciła mnie tym, że będąc tak młodą osobą osiągnęła tak wiele, że zdobywa tyle nagród, sprzedaje tak wiele płyt. Pisze sama piosenki, reżyseruje teledyski, sama przygotowuje trasę koncertową, gra na wielu instrumentach....Kocham ją!
    • trusskawcia No mam. 08.10.11, 20:29
      jest to Angus Young, gitarzysta AC/DC
    • anahi_loveyou Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 08.10.11, 20:32
      Freddie Mercury i Kurt Cobain . serce
      • mee1 the jonas brothers 08.10.11, 20:39
        zabawni , przystojni , i stonowani...
      • elena06031995 Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 08.10.11, 20:42
        Ian !!!!!!
    • jonas_lover Jonas Brothers, One Direction, Kaya Scodelario. 08.10.11, 21:29
    • bella22 Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 08.10.11, 21:43
      Rob!kissA jak może być inaczej?big_grin Kocham tego wariata za to jaki ma stosunek do sławy oraz oczywiście za to że jest taki przystojny!big_grin I naturalnie że za role Edwardakiss
    • johnnydepp_fan Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 08.10.11, 22:08
      Mnie powalił Johnny Depp jest ... długo by wymieniać jest po prostu idealny z resztą wejdż na mojego bloga a dowiesz się o nim bardzo dużo xD
      • l.o.v.e ... 08.10.11, 22:18
        Sharon Den Adel.
        Ścięła mnie.
        • hermiona13 Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 27.10.11, 10:09
          Anahi. Od pierwszego zobaczenia, od pierwszego usłyszenia zawsze ona,
          niezmiennie od lat.
          • maniaczka. ekem.. 27.10.11, 10:14
            Żaden z wymienionych przez autorkę wątku. Dla mnie idol nie musi być ładny, on ma mnie inspirować,dawać chęć,abym cały czas chciała go oglądać czy słuchać. Moim idolem jest Eminem oraz Grubson i Pezet.
    • palola. Re: Macie jakiegoś idola który powalił was na kol 29.10.11, 02:12
      nie zrobiłam loda żadnemu z gwiazdscianascianascianasciana www.gry.netbus.pl/lodziara.html polecam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka