04.10.11, 15:33
odpadła mi od pióra ta część co jest pod stalówką.
taka czarna.
no i mam tę część. najprawdopodobniej odłamała się
I mogę ją jakoś przykleić? czy jak skleje to pióro nie bedzie działaś?
pomóżcie, bo mam drogie pióro - prezent - ze złota stalówka i inne elementy no i szkoda mi wywalić
Obserwuj wątek
    • boomboompow kup moze nowa stalowke albo 04.10.11, 15:38
      pojdz do sklepu np. papierniczego tam gdzie sprzedaja piora i spytaj sie big_grin
    • just...me Re: Pióro 04.10.11, 15:42
      Nie, bo przez to przepływa atrament i musi tam być przestrzeń między tymi szparkami, wiesz o co mi chodzi. Więc klej odpada. Wydaję mi się, że teraz już możesz tylko iść do sklepu i kupić całą tą część pióra stalówka, to czarne i uchwyt. Ogólnie to na co się nabija nabój a potem wkręca. Mi się kiedyś złamała stalówka, to coś osobno kosztowało mnie 70 zł, a mam pióro z limitowanej serii z watermanna więc też nie tanie. U ciebie będzie pewnie podobnie. Jak masz jeszcze gwarancję to wyślij do serwisu, podobno parker ma b. dobry serwis, więc jak masz z tej firmy to lepiej tak zrób niż eksperymentować na własną rękę. Prędzej coś popsujesz.tongue_out
      • michaelmontana Re: Pióro 04.10.11, 20:14
        to prezent więc nie ma mowy o gwarancji. stalówka jest ze złota więc głupio mi wymieniać najważniejszą część pióra. już wolałbym nowe kupić;D
        • just...me Re: Pióro 04.10.11, 20:28
          Czemu ci głupio? Co na tej stalówce są twoje inicjały czy jak?tongue_out Ta część przecież psuje się najczęściej, chyba lepiej wydać 7 dych na stalówkę, no powiedzmy, że nawet 100zł, niż 400 zł na nowe pióro. To przecież tylko uchwyt i metal, no już nie bądź taki emocjonalny.tongue_out Chyba że to jakieś pióro po pra-pra-pra dziadku, który nim podpisywał konstytutucję 3 maja i chcesz zachować oryginał nawet popsuty...
    • budynwaniliowy omg 04.10.11, 21:21
      ` ja to bym nawet takim drogim piórem nie pisała, wgl weź o.O
      • hilary_fanka . 04.10.11, 21:27
        Też piszę piórem wink Jednakże wybrałam tańsze, bo wiem,że nie są one trwałe. Nie jestem pewna, o jaką czarną część Ci chodzi...
        • michaelmontana Re: . 04.10.11, 22:48
          chodzi mi o tę część pod stalówką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka