lonellygirl Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 15:25 nie. a jak prostuje , to TYLKO na specjalne okazje. prostownica strasznie niszczy włosy, w tamtym roku prostowałam je bardzo często, miałam już dość długie, i musiałam ściąć jakieś 10 cm. -.- i teraz wgl. ich nie prostuje, bardzo o nie dbam , często ścinam końcówki i je zapuszczam. ;> mam już prawie do pasa. <3 a poza tym naturalne włosy są najpiękniejsze. bo proste nie są takie piękne. nie wszystkim pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
rock_lovu Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 15:28 Mam proste, więc nie muszę, a jak już jest konieczność, kiedy jest naprawdę źle, tylko trochę. Już i tak je wystarczająco niszczę susząc każdego ranka. Odpowiedz Link Zgłoś
odrutowana_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 16:16 Włosy i tak mam proste. Gdy umyję i wysuszę wieczorem, gdy wstaję jest ok. Układają się ładnie i są gładkie i proste ale gdy myję je wieczorem i nie mam czasu wysuszyć ( tak czasem bywa ) i kładę się spać.. wstaję z taką hmmm 'szopą' ? Włosy wyglądają jak natapirowane, są szorstkie i takie puszyste! Straszne. wtedy musze je dokładnie poczesać i prostować, prostować aż będą jakoś wyglądały. Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 23:53 Nie. Mam dość długie, więc same mi się prostują. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 15.10.11, 11:30 Nie, bo nie muszę ;D mam naturalnie proste włosy, chociaż gęste, ale wystarczy odżywka i już, gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Prostujecie włosy ? ;) 15.10.11, 15:38 Ja tak , niestety . Staram się odzwyczaić . Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: Prostujecie włosy ? ;) 18.10.11, 13:28 Kiedyś prostowałam codziennie, ale mimo, że stosowałam różne preparaty, maski itd. włosy mi się zniszczyły. Teraz są już odbudowane i zdrowe, nie powiem dużo kasy na to poszło. Maskę nakładam trzy razy w tygodniu, jedwab dwa, co dwa dni myję włosy i dobrze je odżywiam, ale włosy nie mają takiej dobrej kondycji jak kiedyś niestety. Prostuję włosy gdzieś 3 razy w tygodniu, ponieważ wiem jak to okropnie niszczy włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Prostujecie włosy ? ;) 18.10.11, 15:09 Włosy prostuję (a właściwie mam prostowane) u fryzjera, gdy podcinam włosy. Nie chcę ich zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Prostowanie włosów. 27.10.11, 18:53 Dziewczyna, którą znam, prostuje włosy codziennie, i ma tak zniszczone, ze stojac od niej w odleglosci 3 metrow widze jej rozdwojone i złoniaczona koncowji ; > włosy mam proste z natury wiec nie musze ich prostować ; > czasem ew. pokręcę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
loveboy. lolololololololollllll 27.10.11, 20:07 jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się prostować włosów, bo moje naturalne są dość proste, a że myję je codziennie są bardzo przesuszone i nie wiem co by się z nimi stało po prostowaniu. z resztą zazwyczaj mam w szkole związane włosy więc nie ma sensu prostować. aaa! jeszcze jedno: nie myślcie, ze nie mam, bo mam prostownicę/moja mama ma, ale ona strachelnie parzy Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.10.11, 20:31 Nie, bo mam naturalnie proste Odpowiedz Link Zgłoś
muffina Re: Prostujecie włosy ? ;) 29.10.11, 14:10 nie, bo lubię moje długie, falowane włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 29.10.11, 14:31 nie,nie chce mieć później zniszczone włosy Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: tak 27.12.11, 16:27 niestety stety prostuje co 2 dni mam zniszczone i nie polecam chociaz ostatniom dbam o nie i sa w lepszej kondycji czekam az troszke urosna i nie prostuje Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.12.11, 16:35 Ja nie prostuje włosów, bo mam proste. Pamiętam kiedyś na wycieczce pierwszy raz wyprostowałam włosy i od tego czasu nie prostuje, ponieważ po pierwsze nie potrzebuje a po drugie włosy sie od tego psują, staja sie łamliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Tak *_* 27.12.11, 16:36 może troche są zniszczone , kiedyś? - hm..co 2 dni , teraz rzadziej . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ . 27.12.11, 16:42 mam falowane włosy. raz wyprostowałam i wyglądałam dosyć dziwnie i sobie odpuściłam. podobają mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Raczej nie. 27.12.11, 21:20 Na codzień nie prostuję. Moje włosy są proste z natury i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Ale w wakacje sobie pocieniowałam, więc na jakieś wyjątkowe okazje sobie prostuje, żeby się lepiej układały. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.12.11, 22:07 ja z natury mam proste więc nie używam prostownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.12.11, 22:33 nie mam kręconych włosów tylko takie trochę powywijane, prostowałam czasem, ale na razie nie miałam prostownicy, niedługo mi przyjdzie z allegro bo sobie zamówiłam xd Odpowiedz Link Zgłoś
izzzi0003 Re: Prostujecie włosy ? ;) 30.12.11, 18:36 kiedyś prostowałam, teraz nie prostuję :x Odpowiedz Link Zgłoś
paulina3678 Re: Prostujecie włosy ? ;) 02.01.12, 18:06 jak miałam jeszcze długie włosy to prostowałam je sporadycznie a teraz jak obcięłam to muszę codziennie bo mam dosłownie szopę na głowię Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: taak, niestety moje naturalne są straszne. 02.01.12, 18:22 Nie są one kręcone ale tak brzydko się wykręcają... Nie mają określonego kształtu i stylu. Prostuję je codziennie, bo codziennie myję włosy (przetłuszczają się). Niestety włosy są zniszczone i to bardzo i muszę je regularnie podcinać by nie wyglądały jak siano... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Prostujecie włosy ? ;) 03.01.12, 14:21 taa, ale tylko raz na jakiś czas, mam zniszczone włosy, prostownica też się do tego przyczyniła. Odpowiedz Link Zgłoś