Dodaj do ulubionych

Prostujecie włosy ? ;)

• nicola1313 Czasem prostuje ; p 14.10.11, 09:46
    • lonellygirl Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 15:25
      nie. a jak prostuje , to TYLKO na specjalne okazje. prostownica strasznie niszczy włosy, w tamtym roku prostowałam je bardzo często, miałam już dość długie, i musiałam ściąć jakieś 10 cm. -.- i teraz wgl. ich nie prostuje, bardzo o nie dbam , często ścinam końcówki i je zapuszczam. ;> mam już prawie do pasa. <3
      a poza tym naturalne włosy są najpiękniejsze. bo proste nie są takie piękne. wink nie wszystkim pasują.
    • rock_lovu Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 15:28
      Mam proste, więc nie muszę, a jak już jest konieczność, kiedy jest naprawdę źle, tylko trochę. Już i tak je wystarczająco niszczę susząc każdego ranka. wink
    • odrutowana_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 16:16
      Włosy i tak mam proste. Gdy umyję i wysuszę wieczorem, gdy wstaję jest ok. Układają się ładnie i są gładkie i proste ale gdy myję je wieczorem i nie mam czasu wysuszyć ( tak czasem bywa ) i kładę się spać.. wstaję z taką hmmm 'szopą' ? Włosy wyglądają jak natapirowane, są szorstkie i takie puszyste! Straszne. wtedy musze je dokładnie poczesać i prostować, prostować aż będą jakoś wyglądały.
    • by_moonlight Re: Prostujecie włosy ? ;) 14.10.11, 23:53
      Nie. Mam dość długie, więc same mi się prostują.
    • lena_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 15.10.11, 11:30
      Nie, bo nie muszę ;D mam naturalnie proste włosy, chociaż gęste, ale wystarczy odżywka i już, gotowe big_grin
      • sylwek11 Re: Prostujecie włosy ? ;) 15.10.11, 15:38
        Ja tak , niestety . Staram się odzwyczaić .
    • sanique Re: Prostujecie włosy ? ;) 18.10.11, 13:28
      Kiedyś prostowałam codziennie, ale mimo, że stosowałam różne preparaty, maski itd. włosy mi się zniszczyły. Teraz są już odbudowane i zdrowe, nie powiem dużo kasy na to poszło. Maskę nakładam trzy razy w tygodniu, jedwab dwa, co dwa dni myję włosy i dobrze je odżywiam, ale włosy nie mają takiej dobrej kondycji jak kiedyś niestety. Prostuję włosy gdzieś 3 razy w tygodniu, ponieważ wiem jak to okropnie niszczy włosy.
    • olcissia_1998 Re: Prostujecie włosy ? ;) 18.10.11, 15:09
      Włosy prostuję (a właściwie mam prostowane) u fryzjera, gdy podcinam włosy. Nie chcę ich zniszczyć.
    • mysiuniaxpp nie . 26.10.11, 18:36
    • mysiuniaxpp nie . 26.10.11, 18:39
      • duuumi Prostowanie włosów. 27.10.11, 18:53
        Dziewczyna, którą znam, prostuje włosy codziennie, i ma tak zniszczone, ze stojac od niej w odleglosci 3 metrow widze jej rozdwojone i złoniaczona koncowji ; > włosy mam proste z natury wiec nie musze ich prostować ; > czasem ew. pokręcę ; )
    • monia12xd Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.10.11, 19:51
      tylko grzywkę co dwa dni.
    • loveboy. lolololololololollllll 27.10.11, 20:07
      jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się prostować włosów, bo moje naturalne są dość proste, a że myję je codziennie są bardzo przesuszone i nie wiem co by się z nimi stało po prostowaniu. z resztą zazwyczaj mam w szkole związane włosy więc nie ma sensu prostować. aaa! jeszcze jedno: nie myślcie, ze nie mam, bo mam prostownicę/moja mama ma, ale ona strachelnie parzysad
    • madzix1604 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.10.11, 20:31
      Nie, bo mam naturalnie proste smile
    • muffina Re: Prostujecie włosy ? ;) 29.10.11, 14:10
      nie, bo lubię moje długie, falowane włosy.
    • demetria_ Re: Prostujecie włosy ? ;) 29.10.11, 14:31
      nie,nie chce mieć później zniszczone włosy
    • thylane . 27.12.11, 12:45
      Tylko jak jest okazja.
      • rockowa941 Re: tak 27.12.11, 16:27
        niestety stety prostuje co 2 dni mam zniszczone i nie polecam chociaz ostatniom dbam o nie i sa w lepszej kondycji czekam az troszke urosna i nie prostujebig_grin
    • pynia Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.12.11, 16:35
      Ja nie prostuje włosów, bo mam proste. Pamiętam kiedyś na wycieczce pierwszy raz wyprostowałam włosy i od tego czasu nie prostuje, ponieważ po pierwsze nie potrzebuje a po drugie włosy sie od tego psują, staja sie łamliwe
    • mysterious69 Tak *_* 27.12.11, 16:36
      może troche są zniszczone , kiedyś? - hm..co 2 dni , teraz rzadziej .
      • anja_ . 27.12.11, 16:42
        mam falowane włosy. raz wyprostowałam i wyglądałam dosyć dziwnie i sobie odpuściłam. podobają mi się.
    • magic_ Raczej nie. 27.12.11, 21:20
      Na codzień nie prostuję. Moje włosy są proste z natury i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Ale w wakacje sobie pocieniowałam, więc na jakieś wyjątkowe okazje sobie prostuje, żeby się lepiej układały.
    • kropeczka23 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.12.11, 22:07
      ja z natury mam proste więc nie używam prostownicy.indifferent
    • pauliska1212 Re: Prostujecie włosy ? ;) 27.12.11, 22:33
      nie mam kręconych włosów tylko takie trochę powywijane, prostowałam czasem, ale na razie nie miałam prostownicy, niedługo mi przyjdzie z allegro bo sobie zamówiłam xd
    • izzzi0003 Re: Prostujecie włosy ? ;) 30.12.11, 18:36
      kiedyś prostowałam, teraz nie prostuję :x
    • paulina3678 Re: Prostujecie włosy ? ;) 02.01.12, 18:06
      jak miałam jeszcze długie włosy to prostowałam je sporadycznie a teraz jak obcięłam to muszę codziennie bo mam dosłownie szopę na głowię
    • you_x Re: taak, niestety moje naturalne są straszne. 02.01.12, 18:22
      Nie są one kręcone ale tak brzydko się wykręcają... Nie mają określonego kształtu i stylu. Prostuję je codziennie, bo codziennie myję włosy (przetłuszczają się). Niestety włosy są zniszczone i to bardzo i muszę je regularnie podcinać by nie wyglądały jak siano... ;/
    • diabolusxxx Re: Prostujecie włosy ? ;) 03.01.12, 14:21
      taa, ale tylko raz na jakiś czas, mam zniszczone włosy, prostownica też się do tego przyczyniła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka