karolla24 12.10.11, 18:16 Wiem że podobam się trzem chopakom z mojej kl.(może nawet czterem) Ale ja za nimi nie przepadam . No oprócz jednego - lubię go i w ogóle ale nie tak żeby się w nim zakochać. Błagam o pomoc! PS: Oni nie wiedzą zę ja wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbika Re: A więc ... 12.10.11, 18:25 A po co się przejmujesz ? I skoro oni nie wiedzą o tym, że wiesz, to skąd pewność, że to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel zgadzam 12.10.11, 18:41 się z przedmówczynią. zresztą to jest taki wieeeelki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza jezu chryste panie 12.10.11, 18:47 boże widzisz i nie grzmisz.. gorszych problemów nie masz widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tynaaa Re: A więc ... 12.10.11, 19:11 Nie masz się czym przejmować. Po prostu to ignoruj. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: A więc ... 12.10.11, 19:15 Taa. Skąd masz tą pewność? Masz aż tak wysoką samoocenę? XD Powiedz, że nie jesteś nimi zainteresowana. ? czy to na prawdę trudne wyjście, na które sama byś nie wpadła? Odpowiedz Link Zgłoś
krychaxd Re: A więc ... 12.10.11, 19:31 Jeżeli ci przeszkadzają swoim adorowaniem to im to powiedz, ale jeżeli oni nic wielkego nie robią, a ty dowiedziałaś się tego od koleżanki i nie masz pewności, że to prawda to poczekaj, aż samo się wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ :q 12.10.11, 19:34 kogo to obchodzi? poza tym nie zaczyna się zdania od "a więc", ale to tak nawiasem mówiąc, ehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Nie zaczyna się zdania od ''a więc'' 12.10.11, 19:47 dziewczyno masz 10 lat. .. jak im sie podobasz to moze z wygladu , to tak jakby powiedzieli ze jestes ładna, nic więcej .! wiec przestan sie tym tak jarac , bo kazda kotkowiczka cie zaraz zgasi . małe to to i głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.11, 19:00 I co w związku z tym? Chciałaś napisać na nowym forum czy co? Bo z twojej wypowiedzi nic nie wynika -.- Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Tu :-) 15.10.11, 09:49 Z twojego profilu wynika, że masz 10 lat, więc... Chłopcy z twojej klasy chyba nawet w okres dojrzewania nie weszli. Jak na razie liczy się dla nich tylko i wyłącznie wygląd, na charakter nawet nie spojrzą, a jak już, to za 6 lat, albo i więcej. Radzę ci nie próbować z żadnym z nich, najlepiej ich unikaj. Ekspertem w tej sprawie nie jestem, ale wiem jedno- z żadnym z nich NIGDY nie stworzysz związku na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: A więc ... 15.10.11, 20:11 trudno jak się im podobasz . przecież nie jest to taki wielki problem . jak cię poproszą to kulturalnie odmówisz i po kłopocie . Odpowiedz Link Zgłoś