julka_18 17.10.11, 17:36 moja kolekcja jest niewielka... * Paramore: - All we know is falling - RIOT! - Brand New Eyes * Panic! at the Disco: - A fever, you can't sweat out - Pretty. Odd. - Vices & Virtues w sumie 6 płyt. podawajcie wasze kolekcje oryginalnych płyt cd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milusia22 Re: wasza kolekcja płyt 17.10.11, 17:47 większość kupowałam jakiś czas temu. teraz bym niektóre zmieniła ale -Hannah Montana 3 -Miley Cyrus 'Time of our lives' -Selena Gomez 'Kiss & Tell -Taylor Swift 'Fearless' -Top Kids 11 -Ewa Farna [nazwy nie ma. dostałam gratis za zamówienie kosmetyków z oriflame z tego very me co ona reklamuje] -Jonas Brothers -High school musical 3 wieem no comment Odpowiedz Link Zgłoś
psycho.social Re: wasza kolekcja płyt 17.10.11, 18:23 No więc... Taylor Swift - Fearless, Mrozu - Miliony Monet, Adele - 21, Nirvana - Nevermind, Rihanna - Loud, Beyonce - I am Sasha Fierce, 4. I aktualnie nie chce mi się myśleć co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: wasza kolekcja płyt 17.10.11, 18:53 JYJ - 1st album "The beginning" - Music Essay - "Their Rooms" Kim Junsu (Xiah) - 1st solo singiel "XIAH" - "Kim Junsu musical concert Levay with Friends" Jejung & Yuchun - singiel "Colors ~Melody and Harmony~" TVXQ - 1st single "HUG" - 3rd album "O" Jung.Ban.Hap (version B) - 4th album "MIROTIC" (version B) - 5th album "Keep Your Head Down" (Repacked) - "All About Dong Bang Shin Ki season 3" Tohoshinki - 10th single "Choosey Lover" - 26th single "Survivor" - 4th album "The Secret Code" - "BEST SELECTION 2010" Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: wasza kolekcja płyt 17.10.11, 18:37 - Selena Gomez "When The Sun Goes Down" (oryginalna) - Taylor Swift "Speak Now" (oryginalna) - Jennette McCurdy "Not That Far Away" (przegrana) - Taylor Swift "Taylor Swift (xD)+ Beautyful Eyes" (przegrana) - Colbie Caillat "All Of You" Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: wasza kolekcja płyt 17.10.11, 18:38 the last shadow puppets - my mistakes were made for you singielek alex turner - submarine ost coldplay - every teardrop is a waterfall singielek kings of leon - come around sundown kasabian - west ryder pauper lunatic asylum kasabian - kasabian co - verge arctic monkeys - favourite worst nightmare arctic monkeys - humbug arctic monkeys - suck it and see miles kane - colour of the trap padiohead - ok computer pj harvey - stories from the city, stories from the sea lily allen - alright, still... hard-fi - stars of cctv the cure - 4:13 dream out of tune - light so bright john lennon - imagine singielek nirvana - bleach deluxe edition arcade fire - the suburbs klaxons - surfing the void mgmt - oracular spectacular mgmt - congratulations calvin harris - ready for the weekend crystal castles - crystal castles II myslovitz - miłość w czasach popkultury kumka olik - podobno nie ma już francji queen - greatest hits I, II, III, IV queen - made in heaven jakaś składanka the doors pink floyd - greatest hits no cóż, nie za wiele, ale jednak. i jeszcze idzie mi pocztą arctic monkeys - whatever people say i am that's what i'm not c; Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: wasza kolekcja płyt 19.10.11, 20:00 U mnie jest słabo. Większość płyt to płyty jeszcze za czasów moich rodziców coś typu składanki lata 60, 70 itp. czy tam jakiś zespołów. Ja od niedawna zainteresowałam się kupowaniem płyt więc póki co mam jedną (ech wiecznie zbieram kasę na coś innego): 30 Seconds to Mars-A Beautiful Lie i kiedyś na urodziny jak byłam młodsza dostałam Król Elvis i jego dwór czy coś w ten deseń (nie chce mnie się teraz sprawdzać tytułu...) ogólnie podostawałam jakieś składanki przebojów pop Ale w planach są kolejne płyty, które mnie interesuję, ale to jak już kasa będzie Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: wasza kolekcja płyt 20.10.11, 17:09 Ja mam tylko WT - The Unforgiving No i jeszcze britney spears i arka noego z czasów przedszkola W najbliższym czasie mam zamiar kupić kilka płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
88demilovato000 Re: wasza kolekcja płyt 27.10.11, 19:23 Demi Lovato - Here We go Again ( Oryginalna wersja ) Demi Lovato - Unbroken ( Oryginalna wersja) Hannah Montana - The Movie ( Piosenki z filmu ) Dostałam też płytę zespołu , którego nie znam ale ma fajne piosenki - Atomic Kitten (Ladies night) i niestety dostałam płytę dody Odpowiedz Link Zgłoś
88demilovato000 Re: wasza kolekcja płyt 27.10.11, 19:49 Demi Lovato - Here We go Again ( Oryginalna wersja ) Demi Lovato - Unbroken ( Oryginalna wersja) Hannah Montana - The Movie ( Piosenki z filmu ) Dostałam też płytę zespołu , którego nie znam ale ma fajne piosenki - Atomic Kitten (Ladies night) i niestety dostałam płytę dody Caro Emerald Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: wasza kolekcja płyt 06.11.11, 17:28 a kolekcja rodziców się liczy? bo jeśli tak,to mam stos płyt z lat 90 głownie składanki Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: wasza kolekcja płyt 06.11.11, 17:38 Matt Pokora - " Updated " Haha, jak narazie mam tylko jedną Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: wasza kolekcja płyt 11.11.11, 18:49 Vanessa Hudgens - V Vanessa Hudgens - Identified Soundtrack HSM, HSM2 i HSM3 Miley Cyrus - The time of our lives Soundtrack Bandslam Soundtrack Sucker Punch Shake it up, Dance Dance Beyonce - I am Sasha Firerce. Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa Re: wasza kolekcja płyt 18.11.11, 18:11 Rihanna : Good girl gone bad , Rated R , Loud Leona Lewis : Spirit The pussycatdolls : doll domination Katy Perry: One of the boys Selena Gomez : Kiss &Tell, When the sun goes down Miley Cyrus: can't be tamed Jennifer Lopez : Rebirth Jessie J : Who you are Beyonce : 4 Marina : Hardbeat ale moja kolekcja bez przerwy sie powiększa uwielbiam ją ! Odpowiedz Link Zgłoś
blabie Re: wasza kolekcja płyt 28.11.11, 11:34 Jessie J - Who You Are Marina Łuczenko - HardBeat Beyonce - I am...Sasha Fierce ALA - Higher Ewa Farna - Ewakuacja Honey - Honey Pink - Funhouse Rihanna - Good Girl Gone Bad Britney Spears - Blackout , Circus, Femme Fatale i inne itd... mogłabym wymieniać. W najbliższym czasie myślałam o kupnie: Adele - 21, Miley - Can't Be Tamed, XTina - Back to Basic (? jakoś tak). Odpowiedz Link Zgłoś
daily Re: wasza kolekcja płyt 28.11.11, 12:33 Demi Lovato - Unbroken Demi Lovato - Here we go again Adele - 21 Doda - Diamond Bitch Selena Gomez - Kiss & tell Eleni - Cos z Odysa Hannah Montana Forever piosenki z ostatniej serii . Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate umm. 28.11.11, 13:34 wydaje mi się, że taki watek już był, ale kit: Avril Lavigne - Let Go Avril Lavigne - Under My Skin Avril Lavigne - The Best Damn Thing Avril Lavigne - Goodbye Lullaby (CD + DVD) Avril Lavigne - Essential Mixes (takie remixy, akustyki) Avril Lavigne - Don't Tell Me (promo singiel) Avril Lavigne - What the Hell (radiowy singiel) Avril Lavigne - Smile (radiowy singiel) Avril Lavigne - My World (CD + DVD) Paramore - Riot! Paramore - Brand New Eyes My Chemical Romance - The Black Parade 30 Seconds to Mars - A Beautiful Lie Green Day - Dookie Green Day - American Idiot Ewa Farna - Ewakuacja (błąd młodości) Top Kids 11 (moja pierwsza płyta CD. ma chyba z 4 lata, również błąd młodości) Camp Rock 2 (wygrane na Kotku, za napisanie jakiejś tam piosenki xD) to miały być tylko płyty CD? bo mam jeszcze DVD: Avril - The Best Damn Tour: Live in Toronto Avril - Live in Seoul Odpowiedz Link Zgłoś