Dodaj do ulubionych

Chłopak z korytarza.. <3

28.10.11, 20:13
Ok. To co napiszę będzie prawdopodobnie bardzo żałosne, ale.. chce zapytać o to jakieś przypadkowe osoby, które mogą obiektywnie to ocenić.
Więc: kilka tygodni temu spodobał mi się chłopak z korytarza. Jest rok starszy. (ja jestem w 1, on jest w 2 gim). Tak właściwie nie wiem na jakiej zasadzie w ogóle mi się podoba, może z wyglądu i z zachowania... Problem w tym, że ani razu z nim nie gadałam i wstydzę się podejść do niego. Boję się, że mnie wyśmieje i w ogóle. Zresztą on cały czas jest ze swoimi kumplami. uncertain Czy wy byłyście w podobnej sytuacji? Co radzicie mi zrobić? Jeśli odważyłyście się podejść do tego kogoś, to jak on na to zareagował??
Na razie zauważyłam, że on też na mnie obserwuje i jest to pewne, ale nie wiem nawet, czy odbiera mnie pozytywnie, czy negatywnie.
Pomóżcie mi smile
Obserwuj wątek
    • 88demilovato000 Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 20:19
      Może powinnaś się jeszcze dokładnie upewnić że ten chłopak wykazuje zainteresowanie tobą a później jeśli się przekonasz że tak jest powinnaś do niego
      zagadać . Spróbuj zaczepić go tak żeby nie było przy nim kumpli . Powodzenia smile
      • wildfire Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 20:30
        Dzięki. smile Mam nadzieję, że uda mi się upewnić na zbliżającej się dyskotece tongue_out A co do tego zagadania.. trudno bd, ale może dam radę suspicious
    • kiwi Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 20:45
      omg w podobnej sytuacji jestem/byłam ja, noale stwierdzam, że tylko dlatego chłopak mi się podoba, bo słucha nirvany, the beatles, kings of leon, the cure itp i że gra na gitarze x-DDD
    • kropeczka23 Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 21:02
      Powinnaś upewnić się co do Cb czuje, zaobserwować jego zachowanie względem cb. !
      Ja też tak miałam kiedyś... Kilka razy nawett. Xd Przeważnie to uśmiech albo cześć. Tobie też radzę tak zrobić.. Powodzenia! ;*
      • lovelollipopsxd Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 21:23
        podbij do niego i jego kumpli z koleżankami :p
    • pauliska1212 Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 22:01
      patrz się na niego i lekko uśmiechaj , ale nie rób tego za często xd
    • reigai Re: Chłopak z korytarza.. <3 28.10.11, 22:04
      nie chcę z siebie robić starej kwoki z LO, bo dopiero z perspektywy kilku lat patrzenie się na fajne dupy z korytarza wydaje mi się kompletnie irracjonalne, ale napiszę to, uff.
      podbij, zagadaj, wykorzystaj swoje magiczne moce. to nie boli, a jak facet nie jest gnojkiem to nie wyśmieje, ani nie oleje. warto otwierać się na innych
    • scarlet.r Re: Chłopak z korytarza.. <3 30.10.11, 17:02
      Byłam w podobnej sytuacji. Kilka razy. I za każdym razem wychodziło co innego.
      Raz nie podeszłam w ogóle, bo tchórzyłam, a potem plułam sobie w brodę. Drugi raz podeszłam, pogadaliśmy miło, ale na dłuższą metę nic z tego nie wyszło. A trzeci raz zagadałam i facet jest świetnym kumplem po dziś dzień.
      Wiem, że to nie jest proste, ale odwagi! Bo warto. smile
    • gabi99 Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.10.11, 19:05
      Jestem w takiej samej sytuacji jak ty i też nie wiem co mam zrobić...
    • hiaa Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.10.11, 19:43
      `. A więc jak on cb obserwuje to znaczy , że zwraca na cb uwagę . Może jak on sam pójdzie do toalety to ty też idź i się z nim niechcący stuknij i wtedy mu się przedstaw i wgl pogadacie . smirk
      • hilary_fanka Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.10.11, 20:34
        Czy tylko ja nie rozumiem tego typu sytuacji? Napisze bez owijania w bawełnę - ja bym nie podeszła do kogoś,kogo nie znam. Nieważne,czy ta osoba się na mnie patrzy,czy nie. Piszesz,że Ci się podoba...-przecież nawet go nie znasz.
    • hannah.love.you Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.10.11, 20:38
      Heh, jakbym czytała moją historię XD Mam dokładnie tak samo. Jest taki jeden chłopak, chodzi do klasy wyżej, nie znam go, ale szalenie mi się podoba. ^^
      Moja rada dla Ciebie to jeśli wiesz do której klasy chodzi ten chłopak, to zaprzyjaźnij się z jakąś dziewczyną (albo chłopakiem) z jego klasy, a później poproś żeby Cię z nim poznali. Później już od Cb zależy co będzie dalej... smile
      Powodzenia!! kiss
    • mynameiskokaina Re: Chłopak z korytarza.. <3 05.11.11, 15:50
      Powiem Ci, że ja też tak miałam. Trwało to od początku tego roku szkolnego do 27 października. Ja także jestem w 1 klasie gimnazjum a mój chłopak z którym było tak bardzo podobnie jest w 3. Bardzo często się na mnie spoglądał i ciągle przebywał z kumplami. Lecz moja sytuacja była o wiele gorsza moja przyjaciółka była zakochana w jego przyjacielu i on o tym wiedział i nie chciałam do końca nas ośmieszać, bo jego brat chodził z mojej koleżanki z klasy siostra z którą się nie dogadywałam, wiec moja zadanie nie było takie proste. Często mówiłam mu cześć. Pewnego razu zdobyłam się na odwagę i zaczęłam z nim gadać. Strasznie się bałam, że mnie wyśmieje ale zaryzykowałam. Opłacało się. Później sam zaczął do mnie podchodzić. Jego kumple na początku nie tolerowali mnie bo ' małolata ' lecz później uznali, że jeszcze nie widzieli tak ' zajebistej małolaty' jak ja. No i po 2 tygodniach zaczęliśmy chodzić. Radzę Ci także zaryzykować. Kurde znowu się rozpisałam. hehe

Daj znać jak Ci się uda < jestem bardzo ciekawa > kisskiss
    • fiolek223 Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.12.11, 13:36
      Ja na twoim miejscu bym podeszła gdyby stal sam zagadąła chociaz by o to jak jest pogoda a nie wstydziła sie.Jest jeszcze 2 opcja przejdzź koło niego i jak z cb niezdara upuściłas cos (GDY PEDZIE STAŁ SAM).takie sa moje rady wim że do dupy ale ja jestm realistkąsmile
    • diabolusxxx Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.12.11, 13:41
      nie podeszłabym, z resztą to może dlatego, że jeśli ktoś mi się spodoba, to po prostu mi się podoba, nie czuję się zakochana ani nie próbuję brnąc w coś głębszego.
    • klema Re: Chłopak z korytarza.. <3 31.12.11, 13:41
      poproś koleżankę, aby cię na niego popchnęła ;p
      tak na serio, to ja bym sobie dała spokój. jeśli mu by zależało, to sam by do Ciebie podszedł. ok, zawsze może być nieśmiały ale mimo wszystko.
      jeśli chcesz to sprawdź, czy macie wspólnych znajomych i jeśli tak, to postaraj się, aby was sobie zapoznali.
      • buntowniczkaxd ree 31.12.11, 16:06
        patrz na niego i uśmiechaj się, gdy on też na ciebie wtedy spojrzy, spuść wzrok (z uśmiechem oczywiście) jak obok niego przechodzisz to samo, zawsze działa;p
    • by_moonlight Re: Chłopak z korytarza.. <3 05.01.12, 23:17
      Podejdź, zagadaj, uśmiechnij się, rozpocznij znajomość. Byłam w zeszłym roku w niemal identycznej sytuacji, odwlekałam moment zapoznania się za każdym razem, gdy nadarzyła się okazja, a później mój "wybranek" wyniósł się ze szkoły. Stchórzyłam i żałuję cholernie, dlatego błagam, dziewczyno, nie zmarnuj okazji.
      • rockowa941 Re: Chłopak z korytarza.. <3 06.01.12, 17:56
        moze jest on znajomym twojego znajomego jesli tak popros zeby zorganizowal jakies spotkanie a ty na nim go zobaczysz jesli ne moze napisz do niego na nk lub facebooku
    • wilkolak Re: Chłopak z korytarza.. <3 07.01.12, 17:24
      miałam takie sytuacje raz do niego podleciałam w parku i pocałowałam go w policzek, bo powiedziałam że umówiłam się z jakimś kolesiem przez neta i pomyliłam go z nim. Poszliśmy potem na spacer i zaczęliśmy ze sobą chodzzić
    • coca_cola Re: Chłopak z korytarza.. <3 08.01.12, 17:00
      Od razu przypomina mi się moja historia - identyczna !!! Też nie umiałam się zebrać i zagadać...to wydaje się banalnie proste ale takie nie jest niestety..widzisz u nas w szkole są szafki, takie z wlotami na liściki wink dowiedziałam się o koleżanki jaki ma numerek napisałam kartkę (z okazji dnia chłopaka)i wrzuciłam. Po kilku dniach odpisał.Podał ki swoje gg i tak zaczęliśmy się kumplować wink

PS napisz że chcesz żeby odp
      PS2 jeśli macie szafki to pamiętaj żeby w liściku podać swój nr żeby mógł odpisać
      PS3 jeśli nie macie szafek to nie szkodzi..zbliżają się walentynki i będzie na 100 % okazja żeby coś zdziałać

To tyle kiss
      Jeśli pomogłam to odpisz proszę na moim profilu wiadomość prywatną ok ?
    • szalonykot1874 Re: Chłopak z korytarza.. <3 08.01.12, 19:50
      hmm .. może najpierw poczekaj i przekonaj się , czy On na serio jest Tobą zainterresowany .
      Możesz zagadać na necie , bo to przecież łatwiejsze niż w realu . wink
      Życzę powodzenia big_grin
    • karolcialoffcie Re: Chłopak z korytarza.. <3 13.01.12, 23:55
      Ja miałam coś podobnego tylko że ja z nim pisałam na gg i on ciągle do mnie podchodzi a że jestem bardzo nie śmiała to ja odchodze bo on jest wysoki i tak sie spogląda z wysoka hahhaa i on też tak jakby z korytarza, i nwm na jakiej zasadzie ja się w nim zakochałam.
    • hejkaa Re: Chłopak z korytarza.. <3 14.01.12, 21:32
      Uśmiechnij się do niego. smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka