kasiakasiula 23.11.11, 20:47 Co sądzicie o tego typu wynalazku www.motokobiety.pl/Rzesy,dla,twojego,samochodu,610.html podoba się wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
screeney TUTAJ!!!!!! 12.03.12, 16:50 Moja znajoma z liceum ma, jednak uważam, że to jest tylko strata pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: Rzęsy do auta 09.03.12, 16:21 widziałam kiedyś volkswagena new beetle z podobnymi, trochę cieńszymi i inaczej ułożonymi. zabawnie wygląda, ale nie do wszystkich aut pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: Rzęsy do auta 10.03.12, 17:01 boskie !!!!!!!!!!!! Powinny byc w sprzedaży i kobiety przy swoich samochodach by miały ! ; D Wtedy samochody byłyby choc trochę kobiece ! świetne są ! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaa13 Re: Rzęsy do auta 11.03.12, 10:33 Na pewno przyciągają uwagę Mam na swoim podwórku pełno firm i w jednej z nich zawsze stoi taki czerwony z rzęsami , a ja się odwracam na jego widok . To fajnie wygląda ale ja do swojego samochodu bym chyba takich nie dała Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Rzęsy do auta 19.03.12, 18:29 Hahahhahahah . Widziałam to na mieście . Oryginalne . Lecz mężczyźnie nie polecałabym wsiąść do auta z taką ozdobą . Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Rzęsy do auta 20.03.12, 12:31 Dziwnie to wygląda niech jeszcze penisa może dorobią ... : o Odpowiedz Link Zgłoś