psycho_ Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 27.11.11, 22:06 kiedyś kochałam matematykę - wygrywałam konkursy, miała same szóstki obecnie w LO najlepiej z tej trójki idzie mi chemia Odpowiedz Link Zgłoś
paulina3678 Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 27.11.11, 22:21 chemia matma tak sobie fizyka i hate it Odpowiedz Link Zgłoś
slodkaa Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 27.11.11, 23:19 nic z powyższych . niby mam 5 ale męczą mnie te przedmioty. Jak juz coś to chemia może byc . Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 28.11.11, 21:25 chemia. matma mnie nudzi. fizyka ciekawiła mnie tylko w blake holsey high. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 28.11.11, 21:45 Chemia.. Chociaż fizykę też lubię. Ale matematyka zdecydowanie odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx chemia ♥ 28.11.11, 21:49 jest to jeden z moich ulubionych przedmiotów jeśli się ją zrozumie to jest zajebista ; p moja najgorsza ocena to 4, kl. 3 gim Odpowiedz Link Zgłoś
demidevonne1 Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 17.01.12, 20:55 Matematyka ! ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Jak mam wybrać to chemia ! 28.11.11, 22:32 Ale i tak wszystkich trzech przedmiotów nie cierpię zwłaszcza matmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Chemia 28.11.11, 22:45 Fizyki nie rozumiem, a z matematyki mam w tym półroczu problemy. Zawsze miałam piątkę, a tu nagle trzeba będzie walczyć o czwórkę. Myślę,że to przez nawałnicę obowiązków w trzeciej klasie gimnazjum. Kiedyś poświęcałam na ten przedmiot znacznie więcej uwagi,ponieważ ocena bardzo dobra była dla mnie ważna. W przyszłym semestrze znów się postaram, bo do mojego wymarzonego liceum na profil pol-his-ang matematyka- niestety- również się liczy. Chemię natomiast lubiłam zawsze i myślę,że to nie ulegnie zmianie Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 29.11.11, 20:06 Na pierwszym miejscu matma, na drugim fizyka (mamy świetną nauczycielkę), a na ostatnim chemia. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 29.11.11, 20:15 najlepsza z tego to fizyka Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ . 30.11.11, 19:04 chemia na czwórkopiątkę, fizyka na czwórkopiątkę, a matma na tróję. ale fizykę lubię najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 OMG 30.11.11, 20:09 nie cierpię wszystkich 3, ale jeśli mam wybierać to matma Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 01.12.11, 19:38 nie nie nie ! nienawidzę , żadnego z powyżej wymienionych ! blee ... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 02.12.11, 20:27 matma > fizyka >chemia te przedmioty ogólnie bardzo lubie, ale nie lubie mojego nauczyciela od chemii Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxo Re: chemia vs. fizyka a może matematyka? 02.12.11, 20:43 najlepsze oceny mam z matmy, najbardziej lubię chemię, ale do fizyki też się ostatnio przekonałam. powiem tak: NIE MA NIC GORSZEGO OD GEOGRAFII! Odpowiedz Link Zgłoś