Dodaj do ulubionych

Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac ? :)

16.12.11, 16:06
Na jakie tematy lubicie rozmawiac ? smile

Ja uwielbiam rozmawiac o chłopakach,modzie,makijazu,śmiesznych rzeczach itp..

Ps; Mam 14 lat big_grin
Obserwuj wątek
    • monikicia Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 16.12.11, 16:12

Ja uwielbiam rozmawiac o chłopakach,modzie,makijazu,śmiesznych rzeczach itp..

Ps; Mam 14 lat big_grin
      • smileyy776 Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 16.12.11, 21:26
        Lubię rozmawiać o: duchach,zjawiskach paranormalnych,Nargalu,Lady Gadze,muzyce,świecie,kraju,wakacjach,wakacyjnych przygodach...
        • nadzia115 O chłopakach.! 16.12.11, 21:42
          Uwielbiam pltokować (to chyba źle)

Ale rozmawianie o chłopakach to coś co kocham, a szczególnie gadać o nim <33. Zabujałam się w "nim" <33/.!serce
          • olaya_ . 16.12.11, 21:55
            różnie. o sporcie, muzyce, fizyce(wtf?), chłopcach czasami też (;
    • van50 Chłopcy 16.12.11, 23:00
      • loczek151 Lubię... 05.02.12, 19:50
        Lubie rozmawiać na tematy lekkie, niemeczące, jak np. muzyka, moda, lub wydarzenia ze świata, a także z internetu (przykład: śmieszny demot, albo coś zabawnego na kwejku). Najbardziej nie lubię obgadywania, lub rozmowy na temat swoich kompleksów. To bardzo wkurzające.
    • estera102 Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 16.12.11, 23:03
      lubię rozmawiać na wszystkie tematy, ale nie na te dotyczące mnie, nie zwierzam się z tego kto mi się podoba itp. może to źle, może po prostu tak moja natura, sama nie wiem
      • kawaiikimie Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 16.12.11, 23:19
        O 1D, o makijażu, o Mirandzie Kerr, o innych gwiazdach, o tematach kontrowersyjnych np. aborcja, eutanazja, palenie Bibli, o chłopakach, o melodramatach, o Voldemorcie xd (ksywka chłopaka). big_grin
    • mysiuniaxpp Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 16.12.11, 23:23
      ja najczęściej gadam z koleżankami o ich problemach z chłopakami ..
    • yorkie Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 17.12.11, 13:19
      Muzyka, kontrowersyjne tematy, zjawiska paranormalne, różne 'masakryczne' rzeczy (no wybaczcie, ale ja i moje koleżanki lubimy takie tematy), czasami rozmawiamy o sztuce jak się trafi ciekawy temat... i opowiadamy żarty o martwych płodach bo nie mamy serca.
      Lubimy prowadzic rozmowy z podtekstami wiadomo jakimi ^^
    • monia12xd Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 17.12.11, 17:25
      o chłopakach, ciuchach, tv no o wszystkim wink
      • noicomipowiesz Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 05.02.12, 18:35
        o tym, jakie zdj mogłybyśmy zrobić ( ja z moją przyjaciółką za każdym razem robimy sb jakieś sesje), o chłopakach, problemach, o gwiazdach... itd..big_grin
    • monik4 Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 05.02.12, 18:43
      moda, muzyka
    • love_is_forever Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 05.02.12, 18:50
      Filmy, seriale, zjawiska paranormalne i ogólnie o wszystkim.
    • mary_ m 05.02.12, 19:02
      Lubię narzekać, gadać o jedzeniu (i jeść big_grin), o nowinkach z mojego nieco nudnego życia, lubię śmiać się z nieśmiesznych rzeczy i ogólnie pierdzielić głupoty.
    • other_ ? 05.02.12, 21:53
      Lubię rozmawiać z moją przyjaciółką o naszych wymyślonych, sławnych, boskich chłopakach i umierać z tego powodu ze śmiechu, lubie też pie...ć o modzie, muzyce i filmach.
    • sweeting Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 06.02.12, 21:04
      Lubię rozmawiać na tematy na które mogłabym mieć cokolwiek do powiedzenia tongue_outwink
    • mrucz Re: Dziewczyny na jakie tematy lubicie rozmawiac 15.08.12, 10:54
      o wszystkim wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka