patka_54 18.12.11, 14:32 Ja zakladam taka welniana tunike(z golfem), niebiieska do tego pod spod biala bluzka,czarne rajstopy i balerinki.No oczywiscie pare bransoletek i kolczyki A wyy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliska1212 re 19.12.11, 00:08 normalnie, w tym w czym chodze na codzień. I tak spędzam ją w domu, żadna rodzina nie przyjeżdża, to co się będę przejmowac wymyślaniem jakiś kreacji Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 19.12.11, 17:36 ja zakładam ciemną, fioletową sukienkę, cieliste rajstopy, szpilki w takim samym kolorze co sukienka, srebrny, rozpinany sweterek i srebrną biżuterię (: Odpowiedz Link Zgłoś
itmustbecherry Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 19.12.11, 17:56 a ja chyba cokolwiek.. to i tak rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
itmustbecherry Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 19.12.11, 17:56 ale oczywiscie nie jakieś łachy ale zdecyduje na ostatnią chwilę ;D i bedzie ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 19.12.11, 18:08 czarna spódnica, biała bluzka, buty na obcasach, fioletowe korale, zielona bransoletka i kolczyki do kompletu na włosy nie mam pomysłu macie jakiś pomysł ? są długie do piersi i kręcone :p Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 19.12.11, 18:12 do mnie na wigilię nikt nie przyjeżdża , są tylko ci co w domu zawsze więc nie będę się specjalnie stroić ( no ale też bez przesady, nie założę dresów). ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 19:05 Na Wigilii będę ja, moja mama, mój tata, moja siostra, mój brat- więc będę miała na sobie dresy. Albo założę chociaż jeansy... Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa :) 20.12.11, 19:02 Ubieram szarą falbaniastą sukienkę z Orsaya, legginsy i czarne bolerko. Do tego jakieś krótkie kolczyki i może wisiorek. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 19.12.11, 19:15 normalnie będę ubrana. Tak jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 15:39 błyszcząca bluzka, sweterek, granatowe rajstopy i kremowa spódniczka : * Odpowiedz Link Zgłoś
ollcia_tw Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 19:02 Ja ostatnio kupiłam sobie śliczną sukienkę w stylu vintage w kolorze brudnego różu. Do tego czarne rajstopy, trochę biżuterii i tyle. Nic wielkiego, ale tak żeby było ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe ..? 21.12.11, 10:49 nałożę beżową sukienkę z H&M, czarne rajstopy, czarny żakiet, długi wisior i albo baleriny, albo jakieś koturny. Odpowiedz Link Zgłoś
diarashey Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 15:42 Kurde, to tylko Wigilia tam będzie tylko rodzina! Normalnie się ubiorę, a nie jakieś szpileczki, pomalować powieczki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1243 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 19:49 zal mi cie .. trzeba sie ubrac od swietnie a nie jak na co dzien .. to co ze jest to tylko wigilia to czas rodosny wiec mozna sie ubrac umolowac itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 15:46 Czarna spódnica w groszki, biała bluzka, marynarka czarna I kozaczki Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 15:47 Jakąś wyciągniętą koszulkę i szorty/legginsy, i tak będę siedziała sama w domu, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 15:51 Raczej normalnie się ubiorę po co mam się stroić skoro Wigilię mam u siebie w domu z rodzicami i siostrą tym jedzeniem się upaciam i ciuchy bym ładne zabrudziła . Odpowiedz Link Zgłoś
zoona...76 Ubiór ? 20.12.11, 15:58 Bez przesady niektórzy piszą że normalnie. Ale to jednak jest raz w roku i wyjątkowy dzień. Nie będę chodziła cały dzień identycznie ubrana. Ubiorę pewnie czarne , eleganckie spodnia, jakąś bluzkę lub tunikę. Może sweterek albo marynarkę . Włosy mam długie wiedz może zrobię jakiegoś koka jak mi się uda . Odpowiedz Link Zgłoś
busa18 :) 20.12.11, 19:46 Hmm...ja chyba ubiorę granatową sukienkę przed kolanko, a do tego cieliste rajstopy i czarne zakolanówki. No i oczywiście cieplutkie, puchowe kapcie xd Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:00 biała bluzka i czarna spódnica + rajstopy i balerinki .. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:01 Czerwona koszula,dżinsy,wojskowe buty i bransoletka albo Brązowa koszula z krótkim rękawem,sweterek,dżinsy i wojskowe buty,bransoletka (buty oczywiście tylko na dwór,u babci kapciuszki ) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina3678 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:09 ja się ubiorę normalnie jak na codzień no może trochę bardziej elegancko ale już się nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:10 A o tym pomyśle jakoś na godzinę przed tym jak do niej zasiądę. Jedno mogę powiedziec ci teraz - na pewno nie będą to dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Noormalnie. 20.12.11, 16:14 Niebieskie rurki, granatowa bluzka w paski, kapcie. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
malinka9876 ;) 23.12.11, 11:29 chwilowo jestem trochę chora więc bardziej się przejmuje tym żeby jutro dobrze się czuć . mam 12 lat więc na 100 % nie założe szpilek (nawet ich nie posiadam ) . jutro pomyślę ale na pewno nie załoze jeansów czy dresów . musi byc w miarę elegancko , odświętnie i oczywiście wygodnie ;D wszystkim wesołych świat ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...love Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:20 ja zakładam fajną sukienkę taka duł czarny a góra na ramiączka w paski czarni-białe na to szary duży sweter. Buty to raczej w kapciach będę kolczyki i bransoletki obowiązkowo a na usta oczywiście błyszczyk ;p kocham święta Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:22 czarna koronkowa sukienka z orsay , rajstopy czarne kryjące no i czarny lakier do paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolinaaxd Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:24 Ja ubieram sukienkę taką do kolan granatową w serduszka białe. Ona jest na ramiączkach na to czerwony sweterek, czarne rajstopy i balerinki tez czarne oczywiście też muszą być naszyjniki i bransoletki coraz blizej święta haha Odpowiedz Link Zgłoś
besarabia Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:27 A ja słyszałam, że na wigilię trzeba mieć na sobie coś czerwonego, bo to szczęście przynosi. Więc będę miała czerwoną sukienkę, którą wypatrzyłam sobie w Fashion Magazine. Na szczęście mam mamę krawcową Odpowiedz Link Zgłoś
pinkrose Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:41 W rajstopy w serduszka, czarną spódnicę, bluzkę białą i czerwony żakiet- chyba ;d Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarka002 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:41 Ja ubieram białą sukienkę, czarne getry, czarne buty na małym obcasie, długie kolczyki i jakaś biżuteria. A jeśli chodzi o fryzurę to ładnie spleciony kucyk u góry i spinki po obu stronach. Ładnie będę wyglądać ? Odpowiedz Link Zgłoś
libby639 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:41 Ja albo jakąs białą ale różowawą koszulkę czarna spódnica i białe rojstopki Odpowiedz Link Zgłoś
libby639 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:43 Ja jakąs białę albo różową koszule czarną spódnice i białe rajstopki Odpowiedz Link Zgłoś
20niunia03 Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:44 ja się ubieram bardzo specialnie bo to jest najlepsze święta bo czuć świeżość choinkii prezenty też są ale ja sie ubieram bardzo ładnie lub elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
julusia_xd Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:54 Ja ubieram: - białą tunikę -czarne legginsy balerinki, kolczyki i chyba jeszcze jakiś wisiorek Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 16:58 Będę u siebie, więc nie muszę się jakoś specjalnie stroić. Założę granatową tunikę, czarną spódniczkę, cienkie czarne rajstopy, a z dodatków opaskę z kokardką i jakieś kolczyki. Do tego lekki makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Jak się ubieracie na Wigilię? 20.12.11, 17:00 czarne legginsy, czarne trampki, czarna bluzka (zakrywająca tyłek) z koronkowymi rękawami, 2 długie, złote łańcuchy w stylu retro i pierścionek również w tym stylu. jak byłam młodsza to wymyślałam jakieś spódniczki, sukienki, błyskotki i inne duperele, ale teraz mam już wypracowany swój styl i nie zamierzam się przestrajać. będę wyglądać tak jak na co dzień do szkoły chodzę. aha i do tego czarne kreski na powiekach + koczek w stylu retro. Odpowiedz Link Zgłoś