Dodaj do ulubionych

Kłótnia z chłopakiem ;(

18.12.11, 18:31
pokłóciłam się ze swoim chłopakiem i to dosyć poważnie... powiedzieliśmy sobie o kilka słów za dużo.<br />
Poszło o przyjaciół. Moi i jego to dwa różne światy.<br />
W sumie to moja wina i nie wiem jak ja mam go przeprosić. wgl się do mnie nie odzywa crying crying crying <br />
POMÓŻCIE KOCIAKI.!!!!!!!!!!!!<br />
<br />
z góry Dziękuje kiss
Obserwuj wątek
    • nusia123 a jak dawno się pokłóciliście? 18.12.11, 18:35
    • impossible_baby Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 18.12.11, 18:36
      Najlepiej będzie, jeśli z nim szczerze porozmawiasz. Wytłumaczcie sobie co i jak, jeśli uważasz, że to Twoja wina, to po prostu przeproś.
    • love_story Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 04:57
      Jeżeli cię kocha czy tam uwielbia to cię jak najprędzej przeprosi
      • ocenzurowanoxd . 19.12.11, 19:49
        Dasz radę kiss
        czasem tak bywa że się kłócicie ale prawdziwa miłość wszystko przezwyciężyserce
        jeżeli chcesz go przeprosić to najlepiej idź do niego do domu i porozmawiajcie albo napisz list . Myślę że w takiej sytuacji sms lub wiadomość na facebooku nie jest fajna . Pozdrawiam wink
    • wilkolak Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 19:44
      po prostu go przeproś
    • taylorka. Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 19:45
      napisz esa , lub spotkaj się z nim .
    • klaudyna2208 Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! :) 19.12.11, 19:52
      Co ? ty go masz przepraszać pierwsza ? a twoja duma ? big_grin Niech on cię błaga żebyś mu wybaczyła ! tongue_out Nie myśl teraz o nim . Powinien pokazać , że mu na tobie zależny bez względu na waszych przyjaciół smile
      • sandy Re: Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! :) 19.12.11, 20:07
        klaudyna2208 napisał(a):

> Co ? ty go masz przepraszać pierwsza ? a twoja duma ? big_grin Niech on cię błaga żeb
        > yś mu wybaczyła ! tongue_out Nie myśl teraz o nim . Powinien pokazać , że mu na tobie z
        > ależny bez względu na waszych przyjaciół smile
        Głupie stereotypowe myślenie. Faceci mają skakać nad dziewczynami a one mogą strzelać fochy do oporu. związek polega nie na pokazywaniu kto ma władzę ale na kompromisie, zaufaniu, rozmowach i przede wszystkim na wybaczaniu. Jeżeli myślisz że to chłopak będzie nad tobą skakał i ciągle coś udowadniał a ty nic to współczuję twojemu przyszłemu chłopakowi
        • olcissia_1998 Re: Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! :) 19.12.11, 22:58
          Ale kobiety mają być maszyną do pracy w domu i rodzenia dzieci? To facet ma mieć władze? A my nic? Zero? Null? No to wolę nie mieć chłopaka nigdy w takim razie...
          • sandy Re: Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! :) 20.12.11, 18:08
            A czy ja napisałam że facet ma mieć władzę?? Nie. Uważam że jeżeli ktoś myśli że kłótnia zaczęła się z jego winy to powinien przeprosić no chyba że ta druga osoba powiedziała coś naprawdę przykrego. Ja jestem teraz w takim wieku że dla mnie w związku dwóch osób ważna jest umiejętność rozmowy i przebaczania no i oczywiście zaufanie.
      • mil_sel_dem Re: Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! :) 20.12.11, 22:20
        Ja pie... co za żałosna rada , oboje są ludźmi , a to że ona jest dziewczyną nie znaczy że jak coś zrobi źle to i tak on ma przepraszać !! obydwoje są ludźmi i powinni sie zachować jak na ludzi przystało .. a tak wgl dziewczyno pojebana sprawa że piszesz o tym w necie , jakbyś nie mogła poradzić się kogoś kto po 1 zna twoich i jego przyjaciół po 2 wie cokolwiek o tej sytuacji a po 3 jak ty dziewczyno nie wiesz jak masz to naprawić to życze ci powodzenia z twoimi następnymi związkami ....
    • plotkaragirl Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 19:54
      Nie wiem, ja nigdy nie miałam chłopaka crying Ale współczuję Ci
    • chudazonie Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 19:56
      Jak wyciągnąć rękę? Do przodu...to tak na serio? Nie ma ciekawszych tematów na stronę główną...<.<"
    • mysterious69 hmm.'/? 19.12.11, 20:00
      spotkajcie sie i przeprowadzcie poważna rozmowe w cztery oczy , wymienicie sie wlasnymi zdaniami i uzgodnijcie kompromis *__*
      good luck XD
    • monik4 Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 20:12
      pojdz do niego do domu lub zaczep go w szkole i przepros
    • martax33 Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 20:52
      Napisz do niego że przepraszam , za dużo powiedziałam itp, albo zadzwoń : ) będzie dobrze , ważne że chociaż masz chłopaka ja niestety nie mam szczęścia wmiłości sad
    • devonne kłótnia z chłopakiem 19.12.11, 21:23
      powiedz mu że takie sprzeczanie nie ma sensu. I ze oby dwoje zawiniliście. Musicie sie pogodzić z tym że co do przyjaciół sie różnicie i że to nie powinna byc przeszkoda w waszym związku serce
    • angelanet9 Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 21:24
      słuchaj pójdź do niego do domu przeproś i go pocałuj serceserceserceserce
    • kari17 Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 21:29
      Wiesz co? Jeśli się boisz do niego podejść, to może nagraj krótki filmik z przeprosinami, możesz na nim mówić lub pokazywać kartki z wyjaśnieniami.

Lub

Najpierw go obejmij mocno i powiedz, przepraszam, nie kłóćmy się już więcej smile
      • hilary_fanka Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 22:52
        Nie jestem ekspertem w sprawach damsko-męskich. Sprostowanie - jestem wręcz kompletną ignorantką. Naprawdę nie wiem, co siedzi chłopakom w głowach. Ci, których znam albo wielbią piszczące plastiki albo nie szczędzą gorzkich słów, żeby mnie zasmucić. Cóż- Ci pierwsi są przynajmniej nieszkodliwi...
        Moim zdaniem, skoro to twój chłopak to darzy Cię szczególnym uczuciem, prawda? Powinnaś podejść do niego, spojrzeć mu prosto w oczy i powiedzieć "Przepraszam. Bardzo żałuję tego co powiedziałam. Nie chciałam Cię zranić." Jeżeli CI wybaczy musicie poważnie pogadać i zastanowić się, jak zachowywać się, by do takich sporów więcej nie dochodziło.
    • ashley141 Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 19.12.11, 23:06
      Współczuję ci kłótni uncertain to nigdy nie jest nic fajnego, ale nie wiem jak ci pomóc . Porozmawiajcie może ?
      • blackcafe .. 20.12.11, 00:27
        żadnych esemesków, fejsbuczków, gg i takie tam..
        To jest twój chłopak, co oznacza, że jeśli przeprosisz go szczerze, od serca, to ci wybaczy. Po prostu poproś o spotkanie, powiedz, że to, że macie różnych znajomych nic nie znaczy, przecież możecie osobno poświęcać czas sobie i im... Poza tym, mówi się, że przeciwieństwa się przyciągają.
        Dziewczyno... Nic innego jak spotkać się i powiedzieć szczerze "przepraszam"...<br />
        Ale drobny buziaczek na zakończenie nie zaszkodzi wink
        Życzę powodzenia i... Żeby denna kłótnia niczego nie zakończyła! smirk
        • 17071995 Re: .. 20.12.11, 16:35
          Dziękuje za porady... Bardzo mi pomogły wink spotkałam się z nim i wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest już dobrze xD kiss
    • demetria0606 Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 20.12.11, 10:29
      Umów się z nim na spotkanie telefonicznie , pogadajcie w 4 oczy , przeproś go i przyznaj się do błędu smile Powodzenia , będzie dobrze ;*
    • yourbadream HTML tutaj nie działa. Wszystko jest na BBCode. 20.12.11, 10:40
      Jeśli chodzi o twój problem. Przeczekaj. Później się umówcie i porozmawiajcie na spokojnie. Teraz nie ma sensu, kiedy jesteście naładowani tymi złymi emocjami.
    • dulus Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 20.12.11, 15:48
      Porozmawiaj z nim szczerze i przeproś go ...wink
    • hillikinga Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 20.12.11, 18:15
      Zadzwoń do niego albo idz do niego powiedz że cię poniosło i że przeprszasz smile
    • selenqqa Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 20.12.11, 19:59
      Zwyczajnie go przeproś kiss
    • hiaa Re: Kłótnia z chłopakiem ;( 21.12.11, 13:57
      `. Bardzo Ci współczuje . Na przerwie idź do niego i go złap na rękę i powiedz , że musicie coś ważnego sobie wytłumaczyć , bądź poważna . Jak już bd sami to powiedz , że ta wasza kłótnia była nie dojrzała i , że ty tak samo jak on powiedzieliście dwa słowa za dużo i ty chcesz się z nim pogodzić . I powiedz , że postaracie to naprawić razem . A jak on nie bd chciał przyjąć twoich przeprosin to nie wyciągaj ponownie ręki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka