kotek.pl 20.12.11, 15:17 Zwykle ich nie dotrzymujemy, ale i tak co roku postanawiamy na nowo... Co sobie postanawiacie zmienić w przyszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcissia_1998 Re: Wasze postanowienia noworoczne 20.12.11, 15:21 1. Lepiej się uczyć 2. Jeść mniej słodyczy (ej, sprawdza się! ) 3. Być bardziej odważna (też się sprawdza! ;D) 4. Przestać się kłócić (nie sprawdza ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Wasze postanowienia noworoczne 01.01.12, 18:11 1. Lepiej się uczyć. 2.Być bardziej śmiała ( ) 3. Schudnąć (troszkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Wasze postanowienia noworoczne 21.12.11, 12:15 Uważam, ze bezsensu jest postanawiać to samo co rok, a i tak nie wypełniać tego. Tak więc nie zamierzam składać żadnych postanowień noworocznych Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Wasze postanowienia noworoczne 21.12.11, 12:51 Nigdy nie miałam postanowień typowo noworocznych. Owszem z roku na rok, robię pewne kroki ale nie wiąże to się z tym, że dany rok się kończy .. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola0920 Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 20:43 Ja postanowiłam że nie zrezygnuje ze swoich wszystkich marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
bbika Re: Wasze postanowienia noworoczne 26.12.11, 00:06 Co sobie postanawiam ? Sama jeszcze nie wiem. Moje postanowienia są chwilową potrzebą, by coś zmienić w moim życiu, udoskonalić się. Czyli skoro jestem dość leniwa i nie potrafię czegoś zrobić na dany czas to muszę to wyeliminować. Nie wiem tylko czy jest sens pisania tych postanowień, skoro w tym roku dość się zmieniłam, a gdy przeglądam moją zeszłoroczną listę to chyba niec z niej nie wykonałam. Ale z sensem to już każdy myśli sam, jego sprawa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 19:10 I tak nie dotrzymam znając życie - ale postanawiam sobie że nie będę się obijać na tańcach i nie będę jadła słodyczy. Czyli mam zamiar schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ;) 31.12.11, 19:15 schudnąć , lepiej się uczyć i dam sobie spokój z kimś kto mi się podoba c; Odpowiedz Link Zgłoś
britney98 Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 19:16 Więc tak: - Nie jeść dużo słodyczy, - Codziennie rano robić brzuszki (UDAJE SIĘ!). bo chcę mieć taki umięśniony ;D I myślę, że to tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia145 Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 19:22 Jest taka notka na moim blogu. ZAPRASZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enchanted_ Wytrwać .. 31.12.11, 19:30 ...w postanowieniach które ustaliłąm w ciągu roku - odchudzanie. Narazie udało mi sie schudnąc 7 kg ale w święta odpuściłam i od jutro wracam na diete no i może więcej ćwiczyć Odpowiedz Link Zgłoś
olaya_ Re: Wytrwać .. 31.12.11, 19:38 zacząć w końcu uczyć się systematycznie i chciałabym pisać pamiętnik, bo do tej pory w ogóle mi to nie wychodziło- brak chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
heart.of.you Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 19:50 Od 1 stycznia zaczynam (znowu) ćwiczyć a6w, żeby mieć kaloryferek na brzuchu ; P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 20:01 ja zwykle nigdy nie miałam postanowień noworocznych ale teraz mam : - więcej się uczyć - schudnąć żeby dobrze wyglądać na tańcach ;p wątpie żeby sie to powiodło ale gdzieś za pół roku zobacze czy coś z tego wyszło ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vanesiak Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 20:05 oczywiście schudnąć i wziąść się za naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 20:32 Zamierzam się w dalszym ciągu dobrze uczyć i postarać się o wyższą średnią. I chcę zrobić wszystko by ten rok był dla mnie, jak najlepszy, chcę być w nim szczęśliwa i pomyśleć też o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 20:57 spełnić swoje marzenia, to na pewno. może troszku schudnąć... jeśli chodzi o naukę, to nic postanawiać nie będę, bo idzie mi bardzo dobrze. hm... może więcej czasu poświęcać znajomym... co tam jeszcze... nic już chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 21:18 zdać mature i dostać się na wymarzone studia Odpowiedz Link Zgłoś
senioritta Postanowienia noworoczne 31.12.11, 21:34 1.Zmienić podejście do życia. 2.Przybrać na wadze. Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 21:40 Więcej uczyć się francuskiego i niemieckiego, zacząć węgierski i portugalski. Więcej się bawić. Mniej przejmować się tym, co pomyślą inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 22:12 Nie mam żadnych postanowień . Odpowiedz Link Zgłoś
pencey Re: Wasze postanowienia noworoczne 31.12.11, 22:37 A mnie takie postanowienia poprawiają humor, bo gdy pomyślę, że w tym roku - Będę lepsza w matmie - Poprawię wygląd ogólny - Będę się zdrowo odżywiać i schudnę itp. to jakoś nabieram w sobie "pozytywnej energii" Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Wasze postanowienia noworoczne 01.01.12, 00:35 to będzie dobry rok, bez rocznic i postanowień, bez wspomnień i rozczarowań. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
susan21 Re: Wasze postanowienia noworoczne 01.01.12, 00:45 Będę się pilniej uczyć i dam drugą szanse tym których niezbyt lubie. A takie drugoplanowe to że chce znaleść "pokrewną dusze". Odpowiedz Link Zgłoś
karolciu Re: Wasze postanowienia noworoczne 01.01.12, 01:29 Schudnąć, dostać się do dobrego gimnazjum, nauczyć się grać na gitarze, być odważniejsza (ale do chłopaków do nauczycieli już wystarczy że sprowadziłam z koleżanką dyro na lekcje i to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś