Dodaj do ulubionych

Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ?

27.12.11, 18:40
tak jak w temacie .

czy w waszej miejscowości pochodzi jakaś znana gwiazda ?

ja jestem z Kościana a stąd pochodzi Magdalena Stam (klan) i Zofia Nowakowska (śpiewa u rubika)

jeśli był już taki wątek to przepraszam sad
Obserwuj wątek
    • mysiuniaxpp Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 27.12.11, 19:41
      nie . ale pochodzi jakiś profesor co tam gdzieś był . nie wiem dokładnie .
      • kotkaevita15 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:34
        Nie, ale pochodzi profesor z pierwszego uniwersytetu w Polsce (Eliasz z Wąwolnicy wink)
        • saandii Bednarek 08.04.12, 16:09
          Tak. Z tej miejscowości co ja pochodzi Kamil Bednarek.
        • jackie8428 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:05
          Henryk Sienkiewicz mieszkał bardzo niedaleko wink
          • katasta1 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 17:53
            tak paulla ignasiak
    • chocolatte Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 27.12.11, 20:20
      hmmm.... nie. przynajmniej nie z dzisiejszych czasów,chyba że Dorota z Top model się liczy? big_grin
      • ejli Tak, jest : ) 08.04.12, 13:52
        Miejscowośc mała, ale mamy CeZika♥ znam głupka od łebka XD jakby ktoś nie znał: www.youtube.com/watch?v=mz83od-rIR0&feature=relmfu
    • kropeczka23 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 01:34
      Takk. ; p
      IRENA SANOR - chodziła nawet do tej szkoły do której teraz ja chodzę. wink
      ZBIGNIEW MAN - ZESPÓŁ ROAN - (niezbyt znany) ale on śpiewa tą piosenkę "ciągle pada śnieg, niech zasypie nas, w ten zimowy, świąteczny czas ..." XD Uczy mnie techniki i kiedyś informatyki big_grin
    • pusia16 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 13:08
      Niesad
      • noicomipowiesz Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:12
        Hm... Właściwie to tak.. Agnieszka Włodarczyk.. tzn. urodziła się w mojej miejscowości, ale wychowała w innej, bo tam nie było szpitala tongue_out
        • nicoleandwik Ze stalowej woli 09.04.12, 12:47
          No to:
          Zakościelny i Marina[nie wiem czy marina,bo ona tam mieszkała długo]
      • rozowe.okularki ;] 08.04.12, 17:13
        Mieszkam w Jedlińsku , z mojej miejscowości pochodzi Małgorzata Foremniak , ks. Gołębiowski ;}
      • adusia080199 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 07:44
        Były model
    • kociara561 tak : D 28.12.11, 13:16
      Piotr Szwedes, aktor, był nawet w Tancu z Gwiazdami : D
      • sammy Re: tak : D 28.12.11, 13:22
        Katarzyna Zielińska
    • mysterious69 Tak 28.12.11, 13:24
      Maryla Rodowicz i jeszcze ktos , tylko nie znam nazwiska.
      • niemampomyslu raczej nie. 28.12.11, 13:53
    • koteczekala Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:22
      Nie, ale tutaj (Odechów) Szymon Wydra chrzcił swoją córkę Simonę, bo on pochodzi z Radomia, a mam do Radomia mały kawałek smile
      • sloik_nutelli Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:53
        No co prawda jestem z Rudy Śląskiej, ale z Katowic (jakieś 15km) jest duużo znanych ludzi wink m.in. raper Rahim, prezenter Kamil Durczok, piosenkarz Piotr Kupicha, aktorka Anna Guzik. A np. z Rybnika (też niedaleko) GruBsonwink Itd. itdwink
      • vani2605 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:54
        koteczekala napisała:

> Nie, ale tutaj (Odechów) Szymon Wydra chrzcił swoją córkę Simonę, bo on pochodz
        > i z Radomia, a mam do Radomia mały kawałek smile

Też mieszkam niedaleko smile. A z Radomia pochodzi też zespół Ira.big_grin
    • ashley141 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:25
      Tak, same nieznane XD
    • domciakowaxd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:51
      ja pochodzę z okolic miejscowości Skierniewice. Z tamtąd pochodzi Tamara Arciuch( gra w Ojcu Mateuszu i Niani ) i jest tam absolwentką szkoły im.Bolesława Prusa. xd
    • bellacullenx Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:01
      Kraków, czyli wielu : )
      • roxy11 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:15
        nie gwiazda, ale profesor, który jako jeden z pierwszych coś tam zrobił na Grenlandii. chyba nawet przełęcz jest nazwana jego nazwiskiem :3
    • monik4 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:16
      z mojej miejscowości to kabaret moralnego niepokoju czy cios ;d Krzysztof Piotr Cugowski , Beata Kozidrak i Jacek Bąk
    • farnoholiczka Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:27
      Nieuncertain Mieszkam w takim zadupiu na podkarpaciu i by chya rzeba było cudu żeby się jakaś gwiazda pojawiła
      • ulu_bienica Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:24
        Ja też mieszkam ma podkarpaciu , na wsi wink
    • charlotte__ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:34
      Może nie w mojej, ale w mieście obok ...
      Łukasz Podolski
      Jerzy Buzek - przewodniczący Parlamentu Europejskiego
      Tadeusz Różewicz - poeta
      Katarzyna Hall - minister edukacji
      To osoby, które pochodzą z kilku miejscowości/miast, które znajdują się blisko mojego miejsca zamieszkania.
    • diabolusxxx Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:38
      taa, dodzia.
    • qa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 22:08
      tak jakaś piosenkarka ale nie mogę sobie przypomnieć jej nazwiska ;p mam jeszcze dziewczynę w szkole, która występuje w teatrze buffo i dziewczynę, które wygrała jakieś mistrzostwa czy coś w tańcu michaela jacksona wink
    • chocolatex Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 29.12.11, 18:53
      Nikt. tongue_out
    • kasia8528 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 02.01.12, 19:10
      Janusz Korczak. XD
      A tak wgl to moja koleżanka Nicole która się przeprowadziła z Kanady do Polski urodziła się w mieście London Stan Ontario i dokładnie w tym samym szpitalu co Justin Bieber xd Tyle , że rok później. tongue_out
      • zmierzch11 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:20
        Chyba Patricia Kazadi. Łuków ;D
    • monia12xd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.01.12, 19:06
      nie;d
    • justa28t Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 26.01.12, 20:21
      Nie.
    • joasiiaa Piotr Niesłuchowski, Marcin Rogacewicz i Doda. 06.04.12, 18:24
      Mieszkam w bloku przez ścianę z rodzicami Marcina Rogacewicza (Szpilki na Giewoncie), tutaj spędził dzieciństwo i cały czas przyjeżdża. Ciągle go widuję i niestety strasznie gwiazdorzy, sztywniak z niego, mój pies raz go prawie pogryzł ;d

Piotrek Niesłuchowski chodził do mojego gimnazjum, ostatnio nawet odwiedził tę szkołę, ale jestem już od dawna w innej, więc nie spotkałam go.

Rodzice Dody mieszkają niedaleko, często widuję jej tatę, całkiem miły człowiek.

Tylko z Piotrka jestem dumna, do reszty się nie przyznaję ;d
      • patrycja123_10 Re: Piotr Niesłuchowski, Marcin Rogacewicz i Doda 08.04.12, 12:48
        Z moich okolic pochodzi:
        Liber
        Sylwia Grzeszczak
        Doniu,
        Kris (Krzysztof Piotrowski)
        Michał Kubiak -siatkarz
        Ireneusz Piotr Kłos - były siatkarz
        Stanisław Gościniak - były siatkarz
    • your_nightmare Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 13:26
      Małgorzata Foremniak , Tomasz Karolak , Szymon Wydra i jeszcze z okolic Andrzej Piaseczny . c;
      Chyba tyle .
    • dulcecita Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 22:17
      Nieeuncertain
    • katjacarter_ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 22:27
      maciej kurzajewski, to ten co prowadzi Kocham Cie Polsko.
      • katjacarter_ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 22:34
        i jeszcze Adam Asnyk urodził się w mojej miejscowości, on był poetą. no i jeszcze dodam, że Maria Konopnicka, może nie urodziła się tam gdzie ja, ale bardzo lubiła moje miasto i jest tutaj pochowana : )
    • womeninblack. Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ? 07.04.12, 22:29
      Nie wiem. Chyba nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka