snokie19 27.12.11, 18:40 tak jak w temacie . czy w waszej miejscowości pochodzi jakaś znana gwiazda ? ja jestem z Kościana a stąd pochodzi Magdalena Stam (klan) i Zofia Nowakowska (śpiewa u rubika) jeśli był już taki wątek to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiuniaxpp Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 27.12.11, 19:41 nie . ale pochodzi jakiś profesor co tam gdzieś był . nie wiem dokładnie . Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:34 Nie, ale pochodzi profesor z pierwszego uniwersytetu w Polsce (Eliasz z Wąwolnicy ) Odpowiedz Link Zgłoś
saandii Bednarek 08.04.12, 16:09 Tak. Z tej miejscowości co ja pochodzi Kamil Bednarek. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie8428 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:05 Henryk Sienkiewicz mieszkał bardzo niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
katasta1 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 17:53 tak paulla ignasiak Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 27.12.11, 20:20 hmmm.... nie. przynajmniej nie z dzisiejszych czasów,chyba że Dorota z Top model się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ejli Tak, jest : ) 08.04.12, 13:52 Miejscowośc mała, ale mamy CeZika♥ znam głupka od łebka XD jakby ktoś nie znał: www.youtube.com/watch?v=mz83od-rIR0&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 01:34 Takk. ; p IRENA SANOR - chodziła nawet do tej szkoły do której teraz ja chodzę. ZBIGNIEW MAN - ZESPÓŁ ROAN - (niezbyt znany) ale on śpiewa tą piosenkę "ciągle pada śnieg, niech zasypie nas, w ten zimowy, świąteczny czas ..." XD Uczy mnie techniki i kiedyś informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:12 Hm... Właściwie to tak.. Agnieszka Włodarczyk.. tzn. urodziła się w mojej miejscowości, ale wychowała w innej, bo tam nie było szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
nicoleandwik Ze stalowej woli 09.04.12, 12:47 No to: Zakościelny i Marina[nie wiem czy marina,bo ona tam mieszkała długo] Odpowiedz Link Zgłoś
rozowe.okularki ;] 08.04.12, 17:13 Mieszkam w Jedlińsku , z mojej miejscowości pochodzi Małgorzata Foremniak , ks. Gołębiowski ;} Odpowiedz Link Zgłoś
adusia080199 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 09.04.12, 07:44 Były model Odpowiedz Link Zgłoś
kociara561 tak : D 28.12.11, 13:16 Piotr Szwedes, aktor, był nawet w Tancu z Gwiazdami : D Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Tak 28.12.11, 13:24 Maryla Rodowicz i jeszcze ktos , tylko nie znam nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
koteczekala Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:22 Nie, ale tutaj (Odechów) Szymon Wydra chrzcił swoją córkę Simonę, bo on pochodzi z Radomia, a mam do Radomia mały kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
sloik_nutelli Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:53 No co prawda jestem z Rudy Śląskiej, ale z Katowic (jakieś 15km) jest duużo znanych ludzi m.in. raper Rahim, prezenter Kamil Durczok, piosenkarz Piotr Kupicha, aktorka Anna Guzik. A np. z Rybnika (też niedaleko) GruBson Itd. itd Odpowiedz Link Zgłoś
vani2605 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 20:54 koteczekala napisała: > Nie, ale tutaj (Odechów) Szymon Wydra chrzcił swoją córkę Simonę, bo on pochodz > i z Radomia, a mam do Radomia mały kawałek Też mieszkam niedaleko . A z Radomia pochodzi też zespół Ira. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:25 Tak, same nieznane XD Odpowiedz Link Zgłoś
domciakowaxd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 14:51 ja pochodzę z okolic miejscowości Skierniewice. Z tamtąd pochodzi Tamara Arciuch( gra w Ojcu Mateuszu i Niani ) i jest tam absolwentką szkoły im.Bolesława Prusa. xd Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:01 Kraków, czyli wielu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:15 nie gwiazda, ale profesor, który jako jeden z pierwszych coś tam zrobił na Grenlandii. chyba nawet przełęcz jest nazwana jego nazwiskiem :3 Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:16 z mojej miejscowości to kabaret moralnego niepokoju czy cios ;d Krzysztof Piotr Cugowski , Beata Kozidrak i Jacek Bąk Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:27 Nie Mieszkam w takim zadupiu na podkarpaciu i by chya rzeba było cudu żeby się jakaś gwiazda pojawiła Odpowiedz Link Zgłoś
ulu_bienica Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 16:24 Ja też mieszkam ma podkarpaciu , na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:34 Może nie w mojej, ale w mieście obok ... Łukasz Podolski Jerzy Buzek - przewodniczący Parlamentu Europejskiego Tadeusz Różewicz - poeta Katarzyna Hall - minister edukacji To osoby, które pochodzą z kilku miejscowości/miast, które znajdują się blisko mojego miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 15:38 taa, dodzia. Odpowiedz Link Zgłoś
qa Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 28.12.11, 22:08 tak jakaś piosenkarka ale nie mogę sobie przypomnieć jej nazwiska ;p mam jeszcze dziewczynę w szkole, która występuje w teatrze buffo i dziewczynę, które wygrała jakieś mistrzostwa czy coś w tańcu michaela jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 29.12.11, 18:53 Nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 02.01.12, 19:10 Janusz Korczak. XD A tak wgl to moja koleżanka Nicole która się przeprowadziła z Kanady do Polski urodziła się w mieście London Stan Ontario i dokładnie w tym samym szpitalu co Justin Bieber xd Tyle , że rok później. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch11 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 17:20 Chyba Patricia Kazadi. Łuków ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.01.12, 19:06 nie;d Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Piotr Niesłuchowski, Marcin Rogacewicz i Doda. 06.04.12, 18:24 Mieszkam w bloku przez ścianę z rodzicami Marcina Rogacewicza (Szpilki na Giewoncie), tutaj spędził dzieciństwo i cały czas przyjeżdża. Ciągle go widuję i niestety strasznie gwiazdorzy, sztywniak z niego, mój pies raz go prawie pogryzł ;d Piotrek Niesłuchowski chodził do mojego gimnazjum, ostatnio nawet odwiedził tę szkołę, ale jestem już od dawna w innej, więc nie spotkałam go. Rodzice Dody mieszkają niedaleko, często widuję jej tatę, całkiem miły człowiek. Tylko z Piotrka jestem dumna, do reszty się nie przyznaję ;d Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja123_10 Re: Piotr Niesłuchowski, Marcin Rogacewicz i Doda 08.04.12, 12:48 Z moich okolic pochodzi: Liber Sylwia Grzeszczak Doniu, Kris (Krzysztof Piotrowski) Michał Kubiak -siatkarz Ireneusz Piotr Kłos - były siatkarz Stanisław Gościniak - były siatkarz Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 13:26 Małgorzata Foremniak , Tomasz Karolak , Szymon Wydra i jeszcze z okolic Andrzej Piaseczny . c; Chyba tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 22:17 Niee Odpowiedz Link Zgłoś
katjacarter_ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 22:27 maciej kurzajewski, to ten co prowadzi Kocham Cie Polsko. Odpowiedz Link Zgłoś
katjacarter_ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 07.04.12, 22:34 i jeszcze Adam Asnyk urodził się w mojej miejscowości, on był poetą. no i jeszcze dodam, że Maria Konopnicka, może nie urodziła się tam gdzie ja, ale bardzo lubiła moje miasto i jest tutaj pochowana : ) Odpowiedz Link Zgłoś
womeninblack. Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwiazda ? 07.04.12, 22:29 Nie wiem. Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś