Dodaj do ulubionych

Nergal .vs. Świat

30.12.11, 17:25
witam was . - ostatnio doszłam do wniosku, że nie tylko katechetki nie popierają Nergala. - Nauczycielki religii , które mówią o tym, że Bóg kocha każdego bez względu na to jaki jest krytykują zwykłego człowieka , który jest sobą. -
Te wszystkie dyskusje na kotku wcale was nie polepszają od katechetek.
Wy tak samo publicznie go krytykujecie , a to że macie dość takich lekcji nie oznacza że musicie o tym mówić publicznie obrażając jego osobowość i mówić o nim jako o kimś kto jest potępiony przez szatana. - On wcale nie chwali Boga , ani szatana. - Nergal jest Ateistą. Wierzy w siebie i w to co chce. - Ja go szanuję bo pomimo tych wszystkich obelg które on słyszy od was, nadal jest sobą i wierzy w siebie. w to że ten świat jest dla wolnych ludzi i że on jest wolnym człowiekiem. - ja go popieram całym sercem i go szanuję całą duszą. - nie obchodzi mnie co pomyśli sobie w tej chwili Bóg. ja jestem sobą. Nergal jest sobą i wy wszyscy którzy to czytacie jesteście sobą. a jeśli tak nie jest pora to zmienić i zostawić go w spokoju ! - on wyraża swoje zdanie. a jeśli jesteście choć trochę rozsądni to uwierzycie w to . - pomyślcie. to tak samo jakby wy musieliście podlegać komuś i nie móc wyrazić tego co czujecie . - nie musicie go lubić ani słuchać jego muzyki. po prostu uszanujcie jego zdanie tak jak inni ludzie starają się uszanować wasze zdania na przeróżne tematy.

Dziękuję za uwagę. ; D
Obserwuj wątek
    • weronikax3 Re: Nergal .vs. Świat 30.12.11, 17:34
      Bez sensu jest mówienie , że go diabeł opętał,owszem darł biblię czego nie popieram . Każdy może być takim jakim chce być .tongue_outuncertain
      • smileyy776 Re: Nergal .vs. Świat 16.01.12, 16:43
        Popieram Cię moim zdaniem Nergal jest zaje*isty i KONIEC KROPKA .
        • 30sekunddomarsa Re: Nergal .vs. Świat 21.01.12, 20:45
          Wkurzają mnie ludzie którzy nieustannie go krytykują. To co robi lub w co tam wierzy to jego prywatna sprawa. Jak się ludziom nie podoba to niech na niego nie patrzą i po problemie. Jak mi facetka mówi jaki to Nergal jest zły to ja jej mówie "a ty masz zrytą twarz i jakoś ja z tym żyje więc jak masz coś do Nergala to niech ci to zwisa bo raczej nic innego z tym nie zrobisz" Ale ludzie zawsze muszą sobie kogoś znaleźć żeby tylko go skrytykować i widzieć go jako złą osobę. Taki świat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka