gomezka. 02.01.12, 17:10 Tak jak w temacie czy macie jakieś płyty swoich idoli.?? Ja osobiście mam 2 płyty Seleny Gomez: A Year Without Rain i When The Sun Goes Down i 1 płytę Shakiry: Sale El Sol. A wy macie jakieś płyty.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna1997 3 02.01.12, 17:24 mam Avenged Sevenfold - Nightmare,Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold,Maroon 5 - Hands All Over, w planach mam 2 Atreyu i 2 Megadeth Odpowiedz Link Zgłoś
chudazonie Re: Płyty, albumy waszych idoli. 03.01.12, 15:56 Co prawda nie wszystkie, powoli zbieram, bo trochę tego jest, no ale przecież nie mogę wszystkich pieniędzy na płyty wydać XD TVXQ/DBSK/Tohoshinki: Albumy: "O - Jung.Ban.Hap", "MIROTIC", "Keep Your Head Down", "The Secret Code", "BEST SELECTION 2010" Single: "HUG", "Choosey Lover", "Survivor", "Colors ~Melody and Harmony~" Inne: "All About DBSK sezon 3" JYJ: Albumy: "The Beginning", Inne: "Their Rooms" (właściwie to taki mini album + terminarz) Xiah Junsu: Single: "XIAH" Inne: "Kim Junsu Musical Concert Levay with Friends" Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Re: . 03.01.12, 16:46 green day: 1,039 smoothed out slappy hours, dookie, insomniac, nimrod., warning, international superhits!, american idiot, 21st century breakdown + dwie koncertówki (awesome as fuck i bullet in a bible) i singiel know your enemy guns n' roses: appetite for destruction, gn'r lies, use your illusion I the ramones: greatest hits mało. śmiesznie mało. potrzebuję więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 09.01.12, 18:27 jak na razie My Chemical Romance :three cheers for sweet revenge , niedługo posiadać będę The Black Parade . Evanescence :fallen , dokładniej w posiadaniu mojej siostry ale ok . Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate u avrilki bida. 09.01.12, 18:57 avril lavigne - let go, under my skin, the best damn thing, goodbye lullaby, essential mixes, my world, what the hell, smile, don't tell me +2 koncertówki Live in Seoul i Live in Toronto paramore - riot!, brand new eyes 30 seconds to mars - a beautiful lie my chemical romance - the black parade nirvana - nevermind green day - american idiot i dookie adele - 21 evanescence - fallen ewa farna - ewakuacja (wstyd się przyznać...) top kids 11 (no co?! miałam 8 lat xD) CHCEM CAŁĄ DYSKOGRAFIĘ GUNS N' ROSES!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa. Re: Płyty, albumy waszych idoli. 15.01.12, 14:09 Niestety ja osobiście z moich idoli posiadam solową płytę Slasha. Chinese Democracy Gunsów i jakąś składankę Aerosmith. Ale cały czas staram się zdobywać albumy, których niestety nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
mightywozz Re: Płyty, albumy waszych idoli. 15.01.12, 23:07 Eminem (prawie wszystkie) Avril Lavigne (wszystkie) Bad Meets Evil - Hell: The Sequel Łukasz Zagrobelny - Myśli Warte Słów Tokio Hotel (3 single) - wstyddd...... Blue - One Love, Guilty, You Make Me Wanna Robbie Wiliams Michael Buble i wiele wiele innych... : ) Odpowiedz Link Zgłoś