Dodaj do ulubionych

Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy!

07.01.12, 15:00
Bierzecie udział? Idziecie? Ja jestem wolontariuszką 3 rok z rzędu a wy??? To wielka akcja każdy powinien się udzielać a przynajmniej wiedzieć. Pomagajmy innym!
Obserwuj wątek
    • sammy Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 07.01.12, 15:14
      Nie biorę udziału ani się nie udzielam.
      • van50 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 07.01.12, 15:18
        nie wiem jak tak mozna. W każdym bądź razie zapraszam do komentowania mojego wpisu na blogu na temat WoŚp-U
        • sammy Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 07.01.12, 15:34
          Można, można szczególnie, gdy organizatorem tego wszystkiego jest Owsiak. Natomiast jeżeli chodzi o inne akcje charytatywne (np. szlachetna paczka) to jak najbardziej jestem za i biorę w tym udział.
          • lilii_95 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 08.01.12, 15:05
            sammy, czy mogę wiedzieć dlaczego? [z czystej ciekawości,spokojnie]

ja kupiłam dziś dwa serduszka. niewiele ale zawsze coś.
            • sammy Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 08.01.12, 20:17
              Spokojnie nie mam złych zamiarów xD Otóż nie dam ani grosza na WOŚP z powodu Owsiaka. Tego oszusta, złodzieja, który za część uzbieranych pieniędzy żyje przez cały rok i jeździ sobie na wakacje. Z resztą nie tylko on, bo cała jego rodzina wykorzystuje zebrane pieniądze. Nikt go z tego nie rozlicza. Poza tym te wszystkie reklamy, zapowiedzi, miejsce w telewizji kosztuje. Myślisz, że za co jest opłacone? Wszystko z tych pieniędzy. Owszem część pieniędzy przeznaczy na sprzęty medyczny, ale również za część żyje. A ja na pewno na Owsiaka nie dam.
    • monik4 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 07.01.12, 16:16
      udział biorę ,ale nie idę bo mam jutro gości xD
    • swiiitasna Biorę udział ;) 07.01.12, 16:19
      Co prawda nie jestem wolontariuszką, ale zawsze serduszko mam przylepione na kurtce ;D W tym roku idę jeszcze do miasta na koncert z kumpelą smile
    • charlotte__ Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 07.01.12, 19:03
      Cóż chciałam iść, ale miejsc nie było ;/
      • van50 Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 07.01.12, 22:24
        i tak dobrze że się udzielacie; D
    • martucha.12 Idę. 07.01.12, 22:27
      Ze znajomymi, najeść się frytek, usiąść na trybunach, porysować z małymi dziećmi i pośmiać się z tańczących przedszkolaków.
    • laura.pl :) 07.01.12, 22:28
      Jestem jeszcze za młoda, aby być wolontariuszką, ale na WOŚP zawsze staram się coś wrzucić do puszki smile
      • van50 Re: :) 07.01.12, 22:33
        Laura jeżeli naprawdę masz 14 lat to nie jesteś! Ja jak zaczęłam miałam 12 ; D hehe To jest świetne uczucie. Jutro będę zbierać pieniądze przed kościołem i będę w loterii fantowej<3
        • lilii_95 Re: :) 08.01.12, 15:07
          a tak poza tym - niedawno zastanawiałam się nad tym, dlaczego wielka orkiestra jest akurat świąteczną orkiestrą. jestem ciekawa po prostu.
    • quadesha Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 08.01.12, 17:51
      Ja byłam wolontariuszką smile 775 zł zebrałam.
    • jonasofanka Uwielbiam! 08.01.12, 20:27
      W następnym roku na milion będę wolontariuszką. Bo nie miałam jak i kiedy zgłosić ; ].
      Uwielbiam WOŚP, Owsiaka i to co robi! Ja słyszę jakie rzeczy sa na licytacji, czego to on nie robi, ciary mi przechodza. Cieszę się, ze na tym świecie istnieją tacy ludzie jak on ; ). W tamtym roku kupiłam 35 serduszek i przez to miałam zdjęcie na stronie internetowej mojego miasta < 3.
      • van50 Re: Uwielbiam! 11.01.12, 19:09
        je zebrałam tylko 190 zł ale i tak. No i pobiliśmy( w miejscowości) rekord 14tys. ; DDD za rok też idę i wiecie co jest najlepsze? Miasto obok organizuje z okazji WOŚPu koncert dla wolontariuszy! Wiecie kogo? Enej serce
    • nessy96 . 11.01.12, 21:39
      ja nigdy nie dawałam na WOŚP ani grosza z tych samych powodów co @sammy.
    • laura.pl Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy! 13.01.12, 12:58
      Chciałabym być wolontariuszką, ale jestem za młoda... crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka