Dodaj do ulubionych

stara miłość czy nowa?

07.01.12, 15:32
Nie mam ochoty za bardzo się rozpisywać, bo pewnie bym Was zanudziła, więc...
We wrześniu minął rok jak zakochałam się w chłopaku M. nie wiem czy coś jeszcze do niego czuje jak wtedy, ale na jego widok mam motylku w brzuchu, mówimy sobie cześć czasem gadamy na gg i w szkole. Jednak od jakiegoś miesiąca ciągle myślę o T. jest w moim wieku, bardzo często gadamy w szkole, jestem cała szczęśliwa gdy go widzę.Najgorsze jest to, że nie wiem którego mam wybrać...może odbieram od nich jakieś złudne sygnały i sie zawiodę i będę czegoś żałowała?Dziewczyny macie jakieś takie "swoje" porady w takich sytułacjach? Z góry dziękuje : )
Obserwuj wątek
    • fiolek223 Re: stara miłość czy nowa? 07.01.12, 15:41
      Ja miałam tak ale jednak na twoim miejscu wybrałabym ta nową ponieważ do starej moim zdaniem nie ma co wracać.ale jeżeli cie to gnębi to powinnaś porozmawiać z obydwoma chłopakami i dowiedziec sie co oni czuja do cb a nie później sie rozczarowacwink
    • agapi Re: stara miłość czy nowa? 08.01.12, 12:26
      Też bujałam się w takim jednym chłopaku praktycznie przez całe gimnazjum big_grin. Co najśmieszniejsze, prawie go nie znałam. Czułam dokładnie to, co Ty - motylki w brzuchu i te inne duperele ;p. Do tej pory jak go widzę, coś we mnie mięknie, ale to już nie jest miłość. To sentyment do tego uczucia, które dawało mi sporo radości. Może w Twoim wypadku jest tak samo? Na Twoim miejscu spróbowałabym z T. smile Ale nie kierj się naszymi radami, tylko swoim serduchem wink
    • mysiuniaxpp Re: stara miłość czy nowa? 08.01.12, 18:27
      też tak miałam . podobał mi się chłopak o wiele dł niż tobie . no i nagle poznałam jego kolegę i wybrałam jego ( kolegę ) , bo wiedziałam , że z tamtym nie mam na co liczyć , bo trwało to długo i nic . i też ze sobą czasem pisaliśmy i wgl . zwróć uwagę na to , który okazuje ci więcej zainteresowania . wink
    • monia12xd Re: stara miłość czy nowa? 08.01.12, 19:09
      nowa miłość smile czyli T

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka