Dodaj do ulubionych

Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD

20.01.12, 18:34
Chodzi mi o to czy panuje w nim teraz "twórczy chaos" / "artystyczny nieład" czy może wszystko macie poukładane ? : D
Wątek zainspirowany "ozdobami" na łóżku.. XD
Obserwuj wątek
    • kropeczka23 odświezam. 21.01.12, 05:35

• yellowgreenblue Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 10:14
      "Artystyczny nieład" - zresztą jak zawsze smile
    • beyourself Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 10:24
      Aktualnie artystyczne nieład big_grin
      Nie za bardzo podoba mi sie mój pokój uncertain
      Chciałabym mieć taki pokój jak Amerykanie, wilki parapet, przytulnie i łazienka dołączona do pokoju kwiatkwiatkwiat Niestety rodzice narazie nie zgadzają się na zmiany sad Bardzo mi sie podobają pokoje w których na ścianach wisi dużo zdjęć, plakatów oraz na łóżku, szafkach czy gdzi indziej świecą światełka sercekwiat
      • agapi Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 10:58
        lekki artystyczny nieład. byłby chaos, ale przedwczoraj ogarniałam pokój big_grin
      • kropeczka23 Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 11:27
        mi też się takie podobają.. W sensie że mnóstwo zdjec na ścianach, misie, stare lustro. Mmm.. Ale ja dzielę pokój z 2-letnim bratem więc mogę tylko pomarzyć. -.-
    • maja920 Chaos,chaos,chaos ... 21.01.12, 11:39
      W tym momencie Niezrównoważony,artystyczny chaos - zresztą jak zawsze
      • duuumi Re: Chaos,chaos,chaos ... 21.01.12, 12:36
        a ja mam porzadek.
    • kim817 Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 12:49
      podłogę widać, więc chyba nie jest źle. nazwijmy to twórczym chaosem. ;>
      • answer answer 21.01.12, 14:22
        JA mam coś na pograniczu porządku a chaosu, tzn. pokój jest ogółem uprzątnięty, ale są elementy, gdzie tego nie widać. Np : łóżko, zawalone milionem poduszek, misiowych itp. i przykryte fioletowym kocem, czy łazienka, której niestety nie mgoę całkiem zamknąć, bo ma drzwi przesuwne z mlecznego szkła uncertain A tam : rozwalone kosmetyki ( przegląd xD ), suszarka, prostownica ( jeszcze nierozpakowana, notabene ) i inne duperele tongue_out
        Ale ogólnie chyba dzisiaj sprzątnę, bo drzwi od garderoby ( znaczy: garderobki ( ? ), bo rozmiar ma minimalny xD ) się nie domykają <3
    • milusia22 Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 14:55
      artystyczno-twórczy chaos tongue_out ale za chwilkę muszę to ogarnąć bo przyjaciółka przychodzi
    • mweezy . 21.01.12, 14:57
      Myślę, że "twórczy chaos" i "artystyczny nieład" na prawdę dobrze opisują aktualny stan mojego pokoju.

martynella.blogspot.com
    • emmaj660 Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 15:05
      normalnie wygląda!! be ma w nim nieładu czy chaosu!!! nie cierpię brudu!! u mnie wszystko musi być idealnie i czysto
    • diabolusxxx Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 15:29
      porzadek mam wszedzie, tylko na biurku nieziemski burdel panuje.
    • laura.pl Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 20:49
      Ogólnie pokój jest czysty, ale biurko... powiedzmy, że panuje na nim "artystyczny nieład" ! big_grin
      • noicomipowiesz Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 21:04
        artystyczny nieład- ta.. to dobre określenie mojego pokoju.. tongue_out
    • mysiuniaxpp Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 21.01.12, 22:33
      mam poukładane . a to tylko dla tego , że siostra mi pomogła sprzątać . ;d
    • ewellin Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 22.01.12, 18:04
      artystyczny nieład
    • chocolatex Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 22.01.12, 19:24
      Jest niedziela , więc porządek i ani jednego źle ustawionego misia. Heheh
    • cukierek_ Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 23.01.12, 18:24
      Mam niepościelone łóżko, brudne naczynia przy komputerze, ubrania na podłodze i straszny bałagan na biurku. Tak, to chyba artystyczny nieład.
    • yorkie Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 23.01.12, 18:34
      Jednym słowem BURDEL - do tej pory nie posprzątałam po sobotniej imprezie.
    • meredith. Re: Jak w tym momencie wygląda Wasz pokój ? XD 23.01.12, 18:35
      leże sobie w łóżku, na fotelu swetry, pod szafą rzucone wczorajsze ubrania, na wiklinowym koszu mnóstwo torebek, na biurku kable od telefonu, a na parapecie talerze i opakowania po chipsach, których nie chce mi się wynieść. ale i tak nie jest najgorzej ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka