wercia321 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 11.03.12, 11:38 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? - Hm... No nie pamiętam xDD 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? - Słońce za chmurami 3. Piosenka na dziś? - Slipknot - Psychosocial 4. Najgorsza cecha u człowieka to... egoizm 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? - Opiekuńczość 6. Kawa czy herbata? - Herbata 7. Burza czy upał? - Upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? - Tak 9. Czynność, którą nie znosisz robić sprzątnie 10. Czarny czy biały? - Czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? - Mamę 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? - Słodkie i pikantne 13. Ulubiony smak pizzy - Frutti di Mare poza tym im więcej dodatków tym lepiej 14. Jaki masz model telefonu? - LG Bali 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - Michael Telo - Ai Se Eu Te Pego 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy - Albert Einstein 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? - Yyyy... Nie i nie 18. Oglądasz Trudne Sprawy? - Owszem ^^ 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - Robiłam śniadanie 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - 45 min jak nie więcej.... 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - Nie i nie 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? - Zależy... Czasem wręcz pragnę być wśród ludzi, a czasem wolę pobyć sama... 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? - Nieeeee 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? - Ciemnozielony, troszku mi je powiększają okulary, które noszę. Ale tak bez nich to mam średniej wielkości oczy w kształcie migdału 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? - Proste, krótkie i z grzywką. Wręcz nienawidzę się czesać >< jednak jak już to poczeszę się grzebieniem i tyle mi wystarczy moje włosy same się ułożą ^^ 26. Twoja dokładna data urodzenia - 15.12.1997 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? - Oczywiście..... że nie 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? - Nie 29. Czekolada czy chipsy? - Czekolada *o* 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) - Hmm.... Takowej nie mam 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? - Codziennie, mieszkam z nimi ^.^ 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? - No można tak powiedzieć.... 33. Twoja ulubiona potrawa - Spaghetti i pizza 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? - Mieszkam w bloku, ale ogródek też posiadamy ^^ 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? - Duża! Wieeelka im większa tym lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
swaggy Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 11.03.12, 11:45 1. Około 2 lata temu xD 2. deszczowa i mgła. 3. Jessica Jarrel - Almost Love 4. Dwulicowość 5. Szczerość 6. Herbata 7. Upał 8. Jeśli nie zapomnę to raczej tak : ) 9. Zmywać naczyń *_* 10. Biały 11. Mamę ;3 12. Słodkie 13. Z Salami 14. Samsung Star II 15. Bieber - Baby *_* 16. " Każdy ma w życiu swoje 5 minut, więc złap je mocno i dobrze kombinuj " 17. Gdyby jeszcze znajli się na tym co robię, to hm. Raczej nie 18. A jak można tego nie oglądać ? xd 19. Zjadłam banana xd 20. 3O - 4O minut 21. Eh, chyba nie. Dzisiejsi chłopacy są prości jak budowa młotka, trudno znaleźć kogoś ' porządnego ' 22. Mam przyjaciół, ale nie kiedy lubię pobyć sama 23. NIE. Chyba że wolontariat, jedyna rzecz czegoś warta 24. Zielone, wielkość średnia . Kształt ? : O 25. Ciemny blond ( coś jak ma mariah carey ) pół długie, kręcone z grzywką na bok 26. 29.11.1997 27. Staram się 28. Od 2 lat nie czytam ;x 29. Czekolada 30. Beyonce, Gomez, Bruno Mars 31. Raz na miesiąc 32. Gdyby jeszcze umiała xd 33. Nugetsy 34. W kamienicy 35. Duża La' worek xd Odpowiedz Link Zgłoś
harukari Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 11.03.12, 15:58 1. Nigdy ^^ 2. Słoneczna. 3. Cherryblossom - Dive the World 4. Hipokryzja. 5. Hm, chyba takiej nie mam. 6. Herbatka~ 7. Burza, o taak. 8. Nieee. 9. Schodzić z kompa w momencie, w którym oglądam strasznie wciągające anime ;-; 10. Czarny. 11. Ee, chyba obojętne mi to. 12. Słodkie. 13. Margarita. 14. LG Cookie. 15. Ta beznadziejna piosenka, no, Ai se coś tam, łe. 16. "Nie ogarniam maty, ale mam 5 na koniec" - koleżanka. 17. Nje wiem. 18. Kiedyś oglądałam. 19. Powydzieranie się przy I am the best 2NE1 xD 20. Różnie. 21. Ah, no nie mam. 22. Mam parę osób, mało, ale baaardzo je lubię :3 23. Nieee. 24. Niebieskie, duże, a kształt... chyba... no nie wiem 25. Jasny blond, taki w koloru zboża, tak, są dość długie, prościutkie, mam grzywkę, uwielbiam w koczku chodzić =w= 26. 05.09.97 27. Pamiętam urodziny paru osób. 28. Czyta, o ile są w nich jakieś elementy fantastyki, albo jak są krótkie. Mało takich :c 29. Czekolada :3 30. Aya Hirano, Serj Tankian, Kyo (Girugamesh) 31. Babć nie mam, dziadka widuję bardzo często. 32. Tak, dobrze piekła. 33. Nie mam, jak dobre, to zjem, ale mało takich potraw 34. Ogródek. 35. Żadna, nie noszę xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley8888 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 11.03.12, 16:47 Hmm..no to jakoś tydzień temu No może być słoneczko Ojj co by tu wybrać..? może Jula - Za każdym razem! Hm, fałszywość, kłamliwość! Szczerość! > Ojj.. no to to zależy..no powiedzmy kawa Upał Tak! > No powiedzmy.. UCZYĆ SIĘ! Czarny Uhuhu ;d przez Babcię chyba > 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? -> Pikantne i słodkie ) > 13. Ulubiony smak pizzy -> O jeny.. ;D nie wiem > 14. Jaki masz model telefonu? -> Samsung > 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz -> Alexandra - Popłyniemy daleko.. Nie cierpię jej! xD > 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby -> "Bo w oczach tkwi siła duszy" znany.. ale..piękny!! > 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? -> Bez komentarza > 18. Oglądasz Trudne Sprawy? -> No rejczel! jak tylko mogę to tak > 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera -> Zrobienie sobie kaffki > 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi > kosmetyczne poza prysznicem/wanną) -> No wieczorem to tak 30-45 minut > 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np > . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) -> no na ten temat to bym mogła chyba powieść napisać..No i może teraz będzie małe zaskoczenie..lat ma 18 przy czym ja 14..choć jesteśmy od grudnia.. lubi piłkę nożną.. tak samo jak ja! Oczy niebieskie Wzrost... hmm ;D powiem tak ja mam 169 cm a on jest ode mnie o głowę wyższy Noo.. > 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? -> Powiem tak, znajomych dobrych mam wielu. Ale takich prawdziwych przyjaciół to kilku. Ale są!! I to się liczy! > 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? -> No tak średnio. > 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda > łu, cytryny) ? -> Oczy niebieskie, wielkości są..no średniej bo małe nie są. A kształt..nie potrafię określić > 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste > ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? -> Jestem ciemną szatynką! Niestety włosy mi się trochę falują, a chcę mieć proste, więc moją największą przyjaciółką jest.. PROSTOWNICA! Dzięki czemu, mam takie jakie chce mieć A czesać.. to grzywkę mam na prawy bok i zazwyczaj to rozpuszczone, ale czasami też w kitkę > 26. Twoja dokładna data urodzenia -> 14.09.1998 > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? -> Tych najważniejszych to oczywiście że tak! > 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? -> Nie.. > 29. Czekolada czy chipsy? -> No chipsy > 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) -> KAKA , tak sami sportowcy Mariusz Wlazły, i może Krzysiu Lijewski (żeby każdy z innej dyscypliny był ) > 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? -> BAARDZO często bo bardzo blisko mnie mieszkają > 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? -> O boże... jest najlepszą KUCHARKĄ, CUKIERNICZKĄ jaką znam! :D > 33. Twoja ulubiona potrawa -> Ojj to może spaghetti, i gyros :D > 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? -> Na razie w wieżowcu.. ale od wakacji w domu. A to dość daleka przeprowadzka, mając na uwadze to że teraz mieszkam w Poznaniu.. a od wakacji.. w Warszawie. > 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? -> DUŻA! :D > > Dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi. :) -> A ja dziękuję Tobie że miałam się czym zająć przez 15 minut! :)) < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sweeneylady Prosz bardzo :P 11.03.12, 17:52 Proszę o szczere odpowiedzi 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Dwie minuty temu xD 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Gęsta mgła i delikaty , ciepły deszczyk 3. Piosenka na dziś? Sweet Dreams Marilyn Manson 4. Najgorsza cecha u człowieka to... dwulicowość 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość 6. Kawa czy herbata? Herbatka ;D 7. Burza czy upał? Burza 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Nie 9. Czynność, którą nie znosisz robić Chodzić xD 10. Czarny czy biały? Biały 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Zależy 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? Pikantne i słodkie 13. Ulubiony smak pizzy Diavolo Pikantnaaaaaaaaaaaaa! 14. Jaki masz model telefonu? Samsung avilla biały 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Stupid Hoe 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Tak 18. Oglądasz Trudne Sprawy? Nie 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera Uczyłam się franca 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) 30 minut 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Jestem ale to miłość nieosiągalna . 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Samotniczka 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Nie xDDDDD 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda łu, cytryny) ? Jasnoszare , migdałowe , średnie , no może... i trochę duże 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Długie , ciemnobrązowe (czekolada ze złotymi refleksami w słońcu ) Nie , nie mam grzywki . Koński ogon , kitki , rozpuszczone 26. Twoja dokładna data urodzenia 17.07.1994 > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Nie xD > 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Nie xD > 29. Czekolada czy chipsy? Czekolada > 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) JEREMY BRETT ! Alan Rickman > 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Babcię - baaardzo rzadko > 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? Tak > 33. Twoja ulubiona potrawa Hmmm ... Ryba z frytkami xD > 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? Ogródek > 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Inna Dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi. A prosz bardzo xD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 17.03.12, 15:30 1. nigdy 2. słoneczko 3. manchester - jestem supermenem 4. chamstwo 5. szczerość 6. herbata 7. burza 8. nie 9. nauka 10. czarny 11. mamę 12. słodkie 13. capriciosa 14. sony ericcson 15. małe rzeczy -.- 16. "co się stało z seksem,dragami i rock n rollem ? teraz mamy tylko AIDS,kokainę i techno" - Axl Rose 17. niektórych 18. pewnie <3 19. zjadłam śniadanie 20. 20 min 21. na razie nie 22. mam kilku przyjaciół 23. tak 24. niebieski , takie średnie , migdału 25. brąz, długie, proste 26. a nie powiem xd. 27. nie wszystkich ,ale tak 28. nie 29. i to i to 30. Freddie Mercury , Kurt Cobain, Axl Rose 31. mieszkam z babcią 32. tak 33. pizza 34. mam ogródek 35. mała na łańcuszku Odpowiedz Link Zgłoś
areska3 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.03.12, 13:09 1.Nigdy... 2.Słońce, plaża, Hawaje 3.One Direction - What Makes You Beautiful 4.Fałszywy 5.Optymistyczny, wesoły 6.Kawa 7.Upał 8.Nie 9.Sprzątać 10.Czarny 11.Babcia<niedzielne obiadki> 12.Kwaśne 13.Hawajska 14.Nokia 15.Bruno Mars - The Lazy Song 16.,,Przyjaciela to ciche anioły, które podnosza nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.'' Autor nieznany. 17.Zależy których. Niektórzy nauczyciele sie niezastąpieni, ale o innych wolałabym sie nie wypowiadac 18.Czasami 19.Zabawa z psem. 20.1h-2h 21.Niestety nie mam... 22.Mam przyjaciół, ale czasem lubie oderwać sie od rzeczywistości. 23.Zwykle lubię, choć zależy od rodzaju wykonywanej pracy. 24.Brązowe, podobno ogromne, kształt chyba cytrynki. 25.Brązowy,dłuuuugie, proste. 26.27.marzec.1997r. 27.Raczej tak 28.Nie wszystkie... 29.Czekoladka 30.Adele i Christins Grimmie 31.Niedziele, mniej więcej co 2 tygodnie 32.Genialnie^^ 33.Kotlet mielony, buraczki puree i ziemniaczki *,* 34.Mieszkam w bloku. 35.Średnia 34. 26. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.03.12, 13:42 1. nigdy. 2. słoneczko! 3. małpa - ponad horyzont. 4. fałszywość. 5. szczerość. 6. herbatka zielona z pigwą <3 7. i to i to lubię. 8. tak. 9. myć łazienkę, biegać. 10. biały. 11. oba genialne, ale chyba przez mamę. 12. słodkie. 13. hawajska <3 14. htc wildfire s. 15. z reklamy dżuseppe, haha XD 16. należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. 17. niektórych i niektórzy. 18. rzadko. 19. związałam włosy w kucyk. 20. czterdzieści minut. 21. jestem zakochana, nie mam chłopaka. i nie chcę o nim pisać. 22. mam kilku prawdziwych przyjaciół, a reszta to dobrzy koledzy. 23. zależy w co, ale generalnie tak. 24. czekoladowe. mówią, że duże, ja tam nie wiem. takie kółka. 25. bardzo ciemny brąz, długie. kręcone, ale prostuję. mam grzywkę na bok. najczęściej w rozpuszczonych chodzę, po domu w kucyku, czasem w warkoczu z boku. 26. 14 stycznia 1999. 27. staram się. 28. oj nie. 29. czekolada <3 30. sławna w jakim sensie? lubię meryl streep, leonardo dicaprio, johnny'ego deppa. 31. babcię ze trzy razy w tygodniu, dziadka jakoś raz na dwa tygodnie. 32. oj tak <3 33. pizza. 34. mam ogródek. 35. albo mała na łańcuszku, albo duża, zależy gdzie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 20.03.12, 19:19 1. nie pamiętam 2. słońce za chmurką ; ) 3. Nicole Scherzinger "Baby love" - stara ale daje pozytywnego kopa 4. nieszczerość 5. szczerość, optymizm 6. jeśli kawa to tylko Latte 7. upał 8. nie 9. sprzątać.. 10. czarny 11. mamę. 12. słodkie, kwaśne, pikantne 13.margharitta 14. nokia n97 mini 15. Selena Gomez "hit the lights" mam ją ciągle "w głowie" 16. "Raz się żyje" ; "Żyj tak jakby ten dzień miałby być ostatnim".. 17. Nie zawsze.. czasami. 18. A wiesz, że się zdarzy.. z mamą ;d 19. jadłam coś.. 20. nie długo.. kąpiel dłuużej, stanowczo! 21. om.. niestety nie mam.. takie tam zagmatwane sprawy..nie chce pisać o tym. 22. mam przyjaciółki (2) i znajomych, lecz czasem lubię pobyć samotnikiem 23. ojj tak, jestem wszędzie łuhuhu 24. niebieskie, nie za duże, lubię je. 25. blond, miałam długie, obcięłam na "przed ramiona" 26. - 27. ojj nie, o przyjaciółkach tak. : ) 28. staram się, ale nie, nie czytam wszystkich ;d 29. stanowczo Czekolada 30. Rihanna ; ) inspiruje mnie. 31. raczej rzadko..niestety. 32. trudno ocenić. 33. nie mam ulubionej, naprawdę. 34. mam ogródek, oczko wodne, mniam mniam ;d 35. preferuje duże. ; ) Ojj , powiem Ci, ze fajne pytania. ; ) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdi60 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 21.03.12, 19:03 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? tydzień temu 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? słońce 3. Piosenka na dziś? kaczuszki 4. Najgorsza cecha u człowieka to... kłamstwo 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość 6. Kawa czy herbata? herbata 7. Burza czy upał? upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? tak 9. Czynność, którą nie znosisz robić mieszac sałatke 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? mama 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? słodkie 3. Ulubi ony smak pizzy hawajska 14. Jaki masz model telefonu? nokia 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz kaczuszki 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby łap życie za ogon 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? tak, tak 18. Oglądasz Trudne Sprawy? nie 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera zjadłam obiad 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) 5min 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Jestem, w Czechu, jest rastafraraninem i mamy strasznie podobne zainteresowania. Bosko całuje 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? wielu 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? tak 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? migdałowe i brązowe 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać?brązowe do ramion lekko kręcone, 26. Twoja dokładna data urodzenia 3.3.1995 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? nie 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie 29. Czekolada czy chipsy? czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) zack efron 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? rzadko 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? tak 33. Twoja ulubiona potrawa gulasz 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogródek 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? worek Odpowiedz Link Zgłoś
camper_kala Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.03.12, 10:02 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Hah, wczoraj ^^ 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? pochmurno 3. Piosenka na dziś? Make me wanna die lub Echo 4. Najgorsza cecha u człowieka to... fałszywość 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? życzliwość 6. Kawa czy herbata? kawa 7. Burza czy upał? burza 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? yhm 9. Czynność, którą nie znosisz robić sprzątać i uczyć się 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? mamę raczej. 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? słodko-kwaśne 13. Ulubiony smak pizzy Gyros 14. Jaki masz model telefonu? sony ericson xperia x 10 mini pro 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Bieber baby 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Homo sum humani nihil a me alienum esse puto. 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Nie i nie 18. Oglądasz Trudne Sprawy? no^^ 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera obudziłam się 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) godzine 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Hmm. Więc to Sebastian S. Ma 18 lat (ja 15). Interesuje się sztuką, sportem, filmem, książkami, ma zielone oczy, jest wysoki, brunet, mój ideał 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? wieeeeeeelu 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? w przedstawienia owszem 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? duże, szaro niebieskie, 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? długie ciemny blond, bez grzywki (fuu), falowane, wiec albo prostuje albo kręce, lubie koki, warkocze, kłosy, rozpuszczone. 26. Twoja dokładna data urodzenia 04.03.1997 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? tak 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie! 29. Czekolada czy chipsy? czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Blake Lively, Josh Chutcherson, Taylor Momsen 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? codziennie 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? nie piecze 33. Twoja ulubiona potrawa nutella ;D 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? domek 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? zależy gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kika. Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.03.12, 11:48 > 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? -nie licząc `buziaków` to daawno ;<< > 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? -ee. słońce, jasne niebo. ale ciemne chmury.. > 3. Piosenka na dziś? -Muse - Time is running out <3 > 4. Najgorsza cecha u człowieka to... -dwulicowość = kłamstwa i niesczerość > 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? -szczerość > 6. Kawa czy herbata? -gorąca czekolada <3 ale jak już to herbata ; ) > 7. Burza czy upał? -burza > 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? -staram się, ale nie zawsze wychodzi ^^ > 9. Czynność, którą nie znosisz robić -chodzenie do szkoły bądź nauka ; p > 10. Czarny czy biały? -biały > 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? -samą siebie ; > > 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? -słodkie, ale nie mulące > 13. Ulubiony smak pizzy -mogę spróbować każdej. ale naj to chyba margharita, słoneczna lub wiejska > 14. Jaki masz model telefonu? -Nokia 500, ale nie polecam.. > 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz -Alexandra, Popłyniemy daleko -.-' > 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby -Daj się ponieść emocjom. nw czy to cytat sławnej osoby ale kolega tak czasami do mnie mówi i mi sie wryło w pamięć xD ; Carpe Diem <nw jak sie to pisze> i nw kto to powiedział > 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? -nie doceniam. oni nie doceniają mnie, chociaż powinni. ; // > 18. Oglądasz Trudne Sprawy? -czasami. nie nałogowo ale lubię ten serial > 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera -pochyliłam się <do guzika xD> nie pamiętam. chyba poszłam sobie odgrzać herbatę.. > 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi > kosmetyczne poza prysznicem/wanną) -ee. włączając kąpiel ale nie licząc prysznica ? pod prysznicem to raczej nic nie robię. xD ale licząc późniejsze czynności to tak od 10 do czasami 40 min xD zależy czy chce mi się myć twarz różnymi preparatami i czy nakładam maseczki ^^ > 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np > . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) -nie mam. może nie zakochana, lecz zauroczona.. ^^ wysoki, szczupły, zielone oczy, mój wiek -tj 16. i zabawny. w sumie to chodzimy razem do klasy 3 rok ale mało się znamy.. > 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? -zależy. oczywiście że mam wielu `przyjaciół` ale tych prawdziwych, nielicznych. często lubię robić jakieś rzeczy z nimi i dobrze się bawić ale czasami też lubię zakopać się pod kocem z dobrą książką lub pograć w jakieś gry. lub po prostu iść gdzieś na spacer i poukładać myśli.. > 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? -np ? chciałabym tańczyć i trenować sztuki walki <wiem, idiotka ^^> , pójść na kurs j.ang i fotografii. ale tak właściwie to brak mi motywacji. jeżdżę na basen co jakiś czas > 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda > łu, cytryny) ? -oficjalnie są niebieskie ale każde oczy zmieniają kolor. moje są od niebieskich, czasami błękitnych, przez szare/stalowe po zielone. duże, okrągłe. asymetryczne ; // > 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste > ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? -brązowe, długie <tj do połowy pleców, ale lubię takie do połowy łopatek> proste, czasami lekko pofalowane. grzywka na bok. kucyk ^^ > 26. Twoja dokładna data urodzenia. 15 gru 1996 > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? -znajomych ? przyjaciół i rodziny to przeważnie tak.. a co do znajomych to wyskakują mi komunikaty na fejsie, gg i skype ; pp > 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? -przeważnie, no chyba że to komedia lub dramat, bądź okropnie nudna książka taka jak Krzyżacy.. > 29. Czekolada czy chipsy? -chipsy, nie zamulają tak ;> > 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) -Ashley Greene, Taylor Lautner, Kellan Lutz <taa. fanka zmierzchu xD> ale często się zmieniają.. > 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? -tych po stronie mamy tak sobie. kilka razy w miesiącu.. <mieszkają w tym samym miasteczku co my> tych od strony taty <dziadek umarł rok temu> bardzo rzadko. kilka razy w roku.. <babcia mieszka 25 km od naszego domu> > 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? -nw. kiedyś piekła ale kiedy byłam mała. teraz wszystko kupuje.. > 33. Twoja ulubiona potrawa? -ryż + pierś z kurczaka <na patelni lub takim z piekarnika> > 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? -mam plac i trochę zielska, ale nw czy mogę to nazwać ogródkiem xD > 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? -torebka powinna być elegancka. czyli mała na jakimś ładnym sznurku czy czymś.. ale nie na łańcuszku bo wg mnie to wygląda z deka tandetnie. jeżeli na plażę to szmaciana torba. ja w sumie to nie chodzę z torebkami. na wyjścia wszystko wpycham do kieszeni xDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaaxd Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 01.04.12, 16:06 1. neveer . : D 2. slonce i deszcz w polączeniu . 3. happysad- to koniec 4. zarozumialosc. 5. szczerosc. 6. herbatka 7. upaał . 8. nie. 9. sprząątanie! 10. czarny . 11. mamee. 12. słoodkie ; d 13. nie wieem, rozne. 14. obecnie złom 'Nokia D600E' ale 5 kwietnia nowy kupuje jakis na dotyk :3 15. ee, justin bieber- baby , troloololl. 16. "zobaczysz, pewnego dnia zastane Cb w psyhiatryku, ale wiedz ze Cie wyciągne z niego" - moja przyjaciółka Olaa : D 17.ja niee, oni mnie tak ; d 18. czasem . 19. bylam w kiblu , loolololol. 20. 30/40 min. 21. więc tak. podoba mi się cjhlopak Hubert. ma 15 lat (jest starszy o 3 lata). gdy byl jeszcze w podstawowce czesto gadalismy a teraz... on ma blond wlosy do ramion i piekne, niebieskie paczadłaa : D 22. mam wielu znajomych . 23. no naweet. 24. nie wiem jaki to ksztaalt, a kolor mają niebieski ; d 25. ciemny blond, są dlugie i prostee. grzywke mam, lubie miec warkocz na boku i rozpuszczone. 26. 9 kwietnia 2000r. 27. taak, tylko tych waznych osob ;3 28. no . 29. czekoladaaa : 333333 30. Selena Gomez, Gerard Way i Slash :3 31. moje babcie i dziadkowie nie zyją ; / 32. nie mam babci 33. hamburger, frytki, nuggetsy, spaghetti . 34. mam ogrodeek. 35. torbaa, taka na ramiee ; d Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 04.04.12, 23:12 1. dzisiaj ;P 2.słonecznie 3.wanna feel you now 4.zarozumiałość i cwaniactwo 5.szczerość 6.herbata 7.burza 8.tak 9.uczyć się 10.czarny 11.przez mamę 12.kwaśne 13.nie mam 14.nokia c3 15. nie wiem ... chyba nie mam takiej 16.nie mam 17.tak doceniam ich pracę .. a czy oni moją to zależy, ale raczej tak 18.tak 19.oglądanie tv xD 20.1h 21.tak, mam .. jestem.. nie jest starszy .. 22.hmm... ujęłabym to inaczej .. otaczam się w śród zaufanych osób .. 23.nie xD 24.niebieskie .. raczej większe niż mniejsze ,,, xD 25.jestem szatynką, włosy mam półdługie i są falowane .. 26.---- 27.tak.. ;D 28.nie xD 29.to i to xD 30.nie mam ... 31.często 32.tak 33.placki po zbójnicku 34.w bloku 35.małą Odpowiedz Link Zgłoś
super.sara. Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 05.04.12, 20:46 1. Nigdy 2. Słońce 3. Piosenka na dziś? 4. Fałszywość 5. Szczerość 6. herbata 7. Burza 9. Sprzątać 10. Czarny 11. mamę 12. słodkie 13. Ulubiony smak pizzy 14. Jakiśtam Samsug ;D 15. niki minaj super bass 16. 'Przeznaczenie jest dla frajerów. To tylko nędzna wymówka, aby pozwolić, by sprawy same się potoczyły zamiast wziąć je we własne ręce' 17. nie, tak 18. Nie 19. Karmienie królika xd 20. 10-20 min 21. nie mam/ chyba, sama nie wiem 22. Mam wielu przyjacół 23. Tak 24. róznokolorowe, duże 25. Brązo-blond, bardzo, bardzo długiee <3 Proste, nie, rozpuszczone naj <3 26. szczęśliwa 13 27. prawie 28. nie 29. czekolada 30. Adele, Leighton Meester 31. 2-3 w tygodniu 32.Tak 33. Naleśnikiiii 34. mam ogródek 35. kopertówka, mała na łańcuszku duża a'la worek Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 07.04.12, 00:23 1 wczoraj xD 2 zachmurzone słońce ;P 3 The Woman in Black [ Soundtrack of the same title ;P ] 4 fałszywość 5 szczerość 6 herbata ;D 7 upał xD 8 tak 9 sprzątanie ;P 10 czarny xD 11 przez babcię ;D 12 słodkie xD 13 z gyrosem xD 14 Nokia 2720 15 Ai Se Tu Pugego czy jakoś tak ;P 16 ' Don't try too hard to be something you're not ' D. Radcliffe 17 wykładowcom mało zależy ;P 18 nie 19 obejrzałam Bruce'a Wszechmogącego xD 20 do godz max xD 21 mam - wystarczy ;P 22 raczej samotnik xD 23 kiedy chodziłam do szkoły lubiłam xD 24 niebieski, małe, jaki kształt? nie zastanawiałam się nad tym nigdy ;P 25 brązowe, półdługie, proste 26 04.05.'91 27 niestety nie ^^ 28 nie 29 czekolada xD 30 Daniel Radcliffe ;D 31 prawie codziennie xD 32 tak xD 33 steki drobiowe xD 34 mam dom i ogród xD 35 mała na łańcuszku xD Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 07.04.12, 12:46 1. Nigdy . 2. Pochmurno . 3. Black Sabbath - Paranoid 4. Nieuczciwość . 5. Wszystkie pozytywne . 6. Herbata . 7. Burza . 8. Tak 9. Odkurzać .. 10. Czarny . 11. Babcię . 12. Gorzkie . 13. Wszystko jedno c; . 14. Samsung Corby II 15. Whitney Houston - I Will Always Love You 16. Brak . 17. Myślę , że tak . 18. Pewnie . c; 19. Czytanie książki . 20. Ok. 1 godz . 21. Nie , nie jestem zakochana . c; 22. Raczej to drugie ... 23. Zależy jakie c; 24. Zielono - niebieskie . Raczej cytryny , nie umiem określić . c; 25. Ciemny brąz . Półdługie . Proste . Mam na bok . 26. 4 stycznia . ; x 27. Staram się . 28. Tak . 29. Czekolada . 30. Brak . 31. Codziennie . ;p 32. Oczywiście . c; 33. Ryż . ; x 34. Mam ogródek . 35. Żadna c; . W ostateczności worek . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
werka1819 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 08.04.12, 12:44 1.5 miesiecy temu 2. zachmurzenie 3. Kasia Kowalska - starczy słów 4. nieszczerosc 5. poczucie homoru 6. herbata 7. burza 8. tak 9. sprzatac 10. bialy 11. mame 12. slodkie 13. pieczarkowa 14. se 15. duzo takich 16. "Mimo tego, że jest, jak jest, warto żyć dla chwil..." 17. doceniam ich 18. czasem ogladam 19. jedzenie 20. 20 min 21. jestem zakochana. ten sam wiek, oczy nieb, lubi imprezowac i grac w pilke nozna 22. po srodku 23. nie 24. niebieskie, male 25. ciemny blond, srednie, proste 26.28.06.1991 27. nie 28.nie 29. i jedno i drugie 30.zadna 31.rzadko' 32.tak 33.chinszczyzna 34. w bloku 35.duza Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 08.04.12, 13:53 1. Jeszcze nie całowałam się z chłopakiem. 2. Tęcza i słoneczko 3. Megan Nicole - B-e-a-uthifull 4. Chwalenie się wszystkim i przemądrzalcze się... 5. Poczucie humoru 6. Herbata 7. Upał 8. Czasem zdarza mi się zapomnieć 9. Sprzątania, uczenia się i odrabiania pracy domowej 10. Czarny 11. Mamę 12. Pikantne 13. Margarita lub z kurczakiem ;-P 14. Nokia e52 15. Kotka na gorącym dachu- Ewa Farna 16. Nie mam... 17. Doceniam ich pracę... Trudno wytrzymać z moją klasą 45 minut. xD 18. Czasami 19. Wróciłam z podwórka. 20. Ok 45 min. 21. Nie mam chłopaka. Podoba mi się kolega z klasy. Ma błękitne oczy. 22. Mam wielu przyjaciół! 23. Tylko w te, które mnie interesują. 24. Zielono- brązowe (dookoła tęczówki jest także błękitna kreska). Są średnie, przeciętne.Mają kształt chyba jajka lub migdału... 25. Ciemny blond.Są długie. Proste? Mam prostą grzywkę, opadającą na czoło, ale chcę mieć na bok. Lubię kok, warkocz, ale najczęściej z braku czasu noszę kucyk. 26. 18.07.2000 r. 27. Nie ;P 28. Zwykle tak, ale zdarza mi się nie dokańczać do końca. 29. Chipsy 30. Selena Gomez, Demi Lovato i Bella Thorne. 31. Nie mam babci ani dziadka. 32. Patrz pkt. 31 33. Pizza lub frytki lub nugetsy z sosem słodko kwaśnym. ;-P 34. Mam ogródek. 35. Jeżeli torebka, to mała na łańcuszku lub duża a'la worek? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel . . . 08.04.12, 14:13 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? hmm 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? sztorm 3. Piosenka na dziś? mmm. 4. Najgorsza cecha u człowieka to... fałsz, obłuda, arogancja... dużo tego jest 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość, inteligencja... też parę rzeczy 6. Kawa czy herbata? zależy, alee chyba jednak herbata 7. Burza czy upał? burza 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? nie codziennie 9. Czynność, którą nie znosisz robić - hmm 10. Czarny czy biały? - czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? - przeze nikogo 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? zależy 13. Ulubiony smak pizzy - nie wiem, nie jem jej za często 14. Jaki masz model telefonu? samsung 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - hm 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - dużo tego jest 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? zależy od nauczyciela 18. Oglądasz Trudne Sprawy? nie...? 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - jadłam 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - z godzinę, półtorej 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) ... 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? samotnik 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? nie 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? szare 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? coś pomiędzy falowanymi a prostymi, ciemny blond (fe!), nie mam grzywki, zazwyczaj mam rozpuszczone, albo spięte w luźny kok, i są półdługie takie, takie nieco za łopatki 26. Twoja dokładna data urodzenia lalala 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? mam zapisane 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie 29. Czekolada czy chipsy? czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) dużo ich jest, ale mogę podać trzy nazwiska z wielu kolejność przypadkowa - Audrey Hepburn, James Franco, Książę Harry też jet sławny 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? babcie niestety prawie codziennie, a dziadka 2 razy do roku, albo coś takiego 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? nie wiem, nie jadłam nic baaardzo dawno od niej 33. Twoja ulubiona potrawa - uhmm nie mam 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? nie mieszkam w bloku, ale ogródka również nie posiadam. 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? umm. zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 09.04.12, 15:44 1. Dziś 2. Chmura 3. Koniec Swiata - Wystarczy, ze serce mi bije 4. fałszywość 5. szczerość 6. Herbata 7. Upał 8. Tak 9. Myć okien 10. Czarny 11. Mamę 12. Słodkie 13. Hawajska 14. Sony Ericsson txt 15. Honey - Sabotaż 16. Nie mam 17. Nie 18. Nie 19. Jadłam xd 20. 20 minut 21. <br /> 22. Samotnik 23. Nie 24. Brązowe, średnie, kształt? ;o nie wiem. 25.Brązowe, półdugie, falowane, mam grzywkę na bok 26.20 marca , 14:20 27.Tak 28.Nie 29.Czekolada 30. Kazik Staszewski 31. Codziennie 32.Tak 33. Nie mam takiej 34.Mam 35. Duża Odpowiedz Link Zgłoś
mausercap Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 16.04.12, 22:44 1. Hm... Nie pamiętam, może kilka lat temu, może wcale. 2. Deszcz przez który przedziera się słońce. 3. Na dziś akurat Sabaton - Union <3 Lepiej nie słuchaj to metal. 4. Naiwność, dwulicowość, znam wiele takich istot. 5. Trudno powiedzieć, może prostotę i umiar. 6. Herbata, zdecydowanie. 7. Burza <3 8. Nie, wcale. 9. Uczęszczać na WF, ogólnie do szkoły (prócz historii) to zabije we mnie życie. 10. Czarny,czarny i jeszcze raz czarny. 11. Przez babcię, zdecydowanie, uwielbiam jej kuchnię. 12. Zależy, zazwyczaj pikantne oraz słodkie. 13. Margeritta (nie wiem jak to się pisze) 14. LG 15. Nie mam takiej, chociaż... 16. "Racja jest jak du.pa, każdy ma swoją" - Józef Piłsudski 17. Nie, nie. 18. Czasami, rzadko. 19. Picie 20. ok. 20 min. Wyrabiam się szybko 21. To się zrobiło ciekawie... Nie będę się rozpisywać, ponieważ nikt tego nie czyta, ale jeśli czytasz, to wiedz, że mój ideał to Joakim Broden. *-* 22. Samotnik. 23. Nie, wole muzykę. 24. Kształt? Nie mam pojęcia. Kolor szaro-niebieski. 25. Kasztanowy, długie, proste, nie mam grzywki. 26. 22-12-19.... 27. Nie 28. Hahah, oczywiście, że nie. 29. Czekolada <3 30. Jak już wcześniej wspomniałam Jocke, a także Rikard, Par, Daniel x2, Oskar. To stary skład Sabatonu, nowy jedynie Thobbe. 31. Czodziennie 32. O tak, jest z zawodu kucharką. 33. Dużo ich mam 34. W pięknym domu, z bogatym ogrodem. 35. Wór. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 17.04.12, 13:43 1.Chciałam żeby to pozostało między mną xd 2.Upał , słońce , gorąc ;* 3.Hmm klasyka .. "Na kolana " Kasi Cerekwickiej < 3 4.Kłamstwo , samolubność , egoizm 5.Szczerość 6.Frugo .! Nie no herbata xD 7.Deszcz 8.Tak 9.Noo dużo rzeczy nie lubię xD Ale najbardziej nie lubię chodzić w szpilkach 10.White 11.Mama 12.Słodkie 13.Pepperoni , warzywka i salami 14. 15.Nie ma takiej 16.Love Forever , Yes I am 17. Tak ,ale w drugą stronę to nie działa 18.Tak xdd 19.Obiadek xdd ;p 20.Godzinkę ^.^ 21.Nie nie mam ! 22.Opcja druga 23.Taak , bardzo ! xD 24.Zielony , okrągłe 25. Bloodyynka ! Długie , proste . Nie nie mam grzywyy 26.Nie mam w głowie kalendarza 27.Tsa 28.Noo (nie) xD 29.Czekoladaa_ 30.Adele , Shakira i Emma Watson 31.Max.3 razy w tygodniu 32.Noo 33.Pomidorówka mojej babci ! 34.Blokk 35.Listonoszka Proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.04.12, 21:31 1. 5 m-cy temu 2. czyste niebo. ;d 3. katy perry "part of me" 4. nieszczerość 5. szczerość 6. jesli kawa to tylko latte 7. upał, a nocą burza. o . 8. niee 9. sprzątać.. 10. czarny 11. mame, babcia mi nie gotuje.. ;p 12. kwaśne, słodkie 13. margharitta i inne 14. nokia n97mini 15. nie wiem.. ;d 16. "raz się żyje" .. taki.. prawdziwy 17. raczej ani jedno ani drugie. 18. dla beki 19. naprawiałam telewizor i mi się udaało, yay! 20. z kąpielą jakąś godzinkę 21. To jest very hard temat. 22. mam małe grono przyjaciół, ale duże grono kumpli 23. lubię.. zawsze jestem wszędzie. mieszam się a potem brak czasu -.- 24. morskie.. ;p lubię ten kolorr, są akurat 25. półdługie, blondzik coraz ciemniejszy się robi.. 26. 15.10. .... 27. o przyjaciółkach oczywiście, o kumplach również się staram.. 28. oj nie 29. chocolate 30. Rihanna (cała ona!!), Beyonce (osobowość, naturalnosć) 31. rzadko.. -.- 32. nie wiem nawet! 33. nie mam ulubionej, serio. 34. ogród 35. duża! zależy od okazji. xd Odpowiedz Link Zgłoś
znam_ten_stan Re: <33 24.04.12, 11:11 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Powitalny buziak wczoraj ;d 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Ciepełko i słonecznie 3. Piosenka na dziś? "Don't worry, be happy" 4. Najgorsza cecha u człowieka to... egoizm 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? przyjacielskość 6. Kawa czy herbata? Herbatka 7. Burza czy upał? Nie mogę się zdecydować 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Nie codziennie 9. Czynność, którą nie znosisz robić Mycie naczyń (oo... zgroza O_o) 10. Czarny czy biały? Biały 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Babcia 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? Kwaśne 13. Ulubiony smak pizzy z pieczarkami, oliwkami, na grubym cieście z podwójną porcją sera i do tego sos czosnkowy i ewentualne dodatki w postaci warzyw 14. Jaki masz model telefonu? Dotychczas SGH-J700, ale wkrótce nowy ;d 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz [/b]Co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei ;//[/b] 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby [/b]Wybierać fajne wspomnienia, a nie mądre decyzje[/b] 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? [/b]Zależy jakich, zależy którzy[/b] 18. Oglądasz Trudne Sprawy? Znudziło mi się, wolę Pamiętniki z wakacji 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera Czytanie książki 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) Ok. pół godziny, ale nie zawsze. Częściej krócej np. 20 min. 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost)Aktualny stan chłopaka : brak, ale mam cel Niech się boi, buhahaha :d 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Zaufane kumpele, ale zadaję się raczej tylko z nimi, więc typ mieszany 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Szkolne koła, ale tak to ogółem jeszcze praca w wolontariacie 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Jedno mam szaroniebieskie, a drugie niebieskozielone, są duże 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Połdługie chyba, proste, blond niestety, z grzywką, zazwyczaj kok i podwiązane bandamką ;d 26. Twoja dokładna data urodzenia Tajemnica ; p 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Nie, tylko tych najważniejszych 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Nie zawsze, np. nie przeczytałam Krzyżaków. Chyba nikt tego nie przeczytał ;d 29. Czekolada czy chipsy?Nic, preferuję owoce 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Raczej takiej ulubionej nie ma 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Dziadka codziennie, babcię 1-2 razy na tydzień 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? Cudowne, a ja po niej to odziedziczyłam ;d 33. Twoja ulubiona potrawa Pizza <3 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? Domek jednorodzinny z ogródkiem ;d 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Worek ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sing_ing Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 27.04.12, 23:41 1. o matko.. nie pamiętam 2. słońce<3 3. Don't Worry - Bob Marley 4. Zarozumiałość 5. Poczucie humoru 6. Herbata 7. Upał 8. nie 9. Składać prania xd 10. Biały 11. Zależy co xd 12. Zależy na co mam ochotę ;d 13. Zwykła, z pieczarkami 14. Sony Ericsson 15. ------------------------------ 16. "Traktuj ludzi tak, jakbyś sam chciał, żeby Cię traktowali" 17. Nie wiem xd 18. Pewnie ;d 19. Piłam sok. ;> 20. od 0,30 do 1h. 21. Nie 22. To drugie ;p 23. Zależy jakie ;> 24. Ciemny brąz, a co do kształtu - nie wiem, nie rozpoznaje xd 25. yyyyyyyyyyyyyyyy? 26. eeeeee? 27. Ba ;d 28. Raczej streszczenia 29. Czekolada 30. Florence, Josh Holloway, Neil Patrick Harris 31. Od czasu do czasu. 32. Nie wiem xd 33. tzw. "Pomysł na: jeżyki" ;D 34. Zależy pod jakim względem patrzysz ;> 35. Duża a'la worek ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bubblepop Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 28.04.12, 09:35 1. Nigdy:p 2. Słooonecznie - grunt, żeby nikt mi humoru nie zepsuł. 3. Beyonce - "Irreplaceable" 4. Zakłamanie, hipokryzja. 5. Szczerość. 6. Herbata, nie piję kawy. 7. Upał, definitywnie. 8. Nie, tylko, gdy mama mnie zmusi. 9. Sprzątać. 10. Czarny. 11. Raczej przez mamę. 12. Słodkie 13. Margherita. 14. Blackberry 8520, po sis 15. Shakira "Waka waka" =.= Mother of God, słyszałam to z 5 razy, nie więcej, to przez kolegów z klasy... 16. "Jeśli kochasz dwie osoby naraz to wybierz tę drugą. Ponieważ gdybyś naprawdę kochał tą pierwszą to nie zakochałbyś się w tej drugiej." - Johnny Depp 17. Czuję się niedoceniana;/ A co do nauczycieli to nie, oni nic nam nie próbują wytłumaczyć, jedyne co umieją, to robienie sprawdzianów. 18. Po szale na Dariusza, Henia i Beatkę z "Pamiętników z Wakacji" 19. Poszłam do babci 20. Godzinę, nie robię żadnych 'zabiegów kosmetycznych' 21. Nie. 22. Mam kilka przyjaciółek. 23. Bardzoo 24. Brązowe, całkiem duże. Boże... Migdału 25. Czarne, długie i kręcone, mam grzywkę. Kłos. 26. الكلبة من فضلك 27. Nie. Chyba bym oszalała, haha. 28. Tak, nawet te najgorsze. 29. Both. 30. Beyonce, Nicki Minaj, Katy Perry 31. Prawie codziennie... 32. Taaak 33. Naleśniki z dwiema gałkami lodów waniliowych polane syropem czekoladowym xd 34. Mam, całkiem duży. 35. Kocham duże torby Odpowiedz Link Zgłoś