Dodaj do ulubionych

Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poczytam

• loveed Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 28.04.12, 11:10
      1 nigdy sie nie calowalam
      2 sloneczna
      3 rihanna disturbia
      4 nienawisc
      5 szczerosc
      6 kawa
      7 burza
      8 tak
      9 sprzatac
      10 czarny
      11 przez babcie
      12 kwasne
      13 szynka pieczarki i ser
      14 samsung delphy
      15 one directon What Makes You Beautiful
      16 życie to jedno wielkie gowno a potem sie umiera
      17 nie wiem nigdy sie nad tym nie zastanawialam. raczej nie
      18 tak
      19 umycie sie
      20 nie wiem 15 minut
      21 nie mam nie jestem w nikim zakochana
      22 typem samotnika
      23 tak
      24 szare srednie migdalu
      25 brazowe dlugie krecone mam grzywke najczesciej w rozpuszczonych
      26 10 czerwca 2000rok
      27 tak
      28 tak
      29 chipsy
      30 kristen stewart robert pattinson rihanna
      31 3 razy w tygodniu
      32 tak i to bardzo dobrze
      33 spagetti
      34 mieszkam w bloku
      35 duza

napisz do mnie co sadzisz o moich odpowiedziach
    • malinovax33 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 28.04.12, 11:34
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? W sylwestra
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Ciężko określić
      3. Piosenka na dziś? Lales - Chcę tylko ciebie
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... chamstwo
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? otwartość
      6. Kawa czy herbata? herbata
      7. Burza czy upał? upał
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? nie wink zawsze zapominam
      9. Czynność, którą nie znosisz robić. Mycie naczyń...
      10. Czarny czy biały? nie mogę wybrać xd
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Przez babcię
      12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? kwaśne
      13. Ulubiony smak pizzy. Nie ważne jaka, ważne żeby była z tuńczykiem ;D
      14. Jaki masz model telefonu? Nokia n97 mini
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz. Chada - czas rozliczeń
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby: - Skąd masz jabłko ? - Z kieszeni ;D
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? No właśnie jakoś niekoniecznie
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? Czasami
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera. Wypuściłam kota na dwór wink
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi
      > kosmetyczne poza prysznicem/wanną) zazwyczaj 20 minut . Kiedy myję włosy 30-40 min
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np
      . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Chłopaka nie mam ale mam kogoś na oku. Jest starszy, wysoki, brązowe oczy wink
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Mam wielu przyjaciół
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Nie, nie i jeszcze raz nie
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda
      > łu, cytryny) ? Z oczami u mnie jest strasznie dziwna sprawa, ponieważ jedno jest brązowe/piwne, a drugie bardziej zielone, miejscami szare. Nie odróżnia się to tak bardzo, ale jednak różnica jakaś jest.
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste
      ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Włosy koloru ciemny brąz, dosyć długie, falowane, przedziałek na boku, grzywki brak. Lubię chodzić w rozpuszczonych, ewentualnie koczek.
      26. Twoja dokładna data urodzenia 26.09.1997
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Tak
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Czytałam w podstawówce. W gimnazjum czytam tylko streszczenia, bo lektury mam tak idiotyczne, że nie rozumiem co czytam.
      29. Czekolada czy chipsy? Trudny wybór
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Taylor Momsen, Leighton Meester
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Teraz rzadko
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia
      33. Twoja ulubiona potrawa. Spaghetti
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? Mieszkam na wsi, mam ogródek
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Duża torba
      • hermiona13 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 29.04.12, 19:25
        1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? z trzy miesiące temu
        2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? burza z piorunami i deszcz
        3. Piosenka na dziś? within temptation - frozen
        4. Najgorsza cecha u człowieka to... dwulicowość
        5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość
        6. Kawa czy herbata? kawa
        7. Burza czy upał? upał
        8. Nakładasz krem na twarz codziennie? tak
        9. Czynność, którą nie znosisz robić sprzątać!
        10. Czarny czy biały? czarny
        11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? babcie
        12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? pikantne, kwaśne i słodkie
        13. Ulubiony smak pizzy kocham każdą <3
        14. Jaki masz model telefonu? Samsung Wave II
        15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - Ostatnio Ai Se Eu Te Pego mimo, że jej szczerze nienawidzę.
        16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Oj wiele ich
        17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Zależy których w zasadzie
        18. Oglądasz Trudne Sprawy? sporadycznie
        19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - byłam na spacerze
        20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - pół godziny
        21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - nie jestem zakochana, nie mam nikogo
        22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? mam wielu przyjaciół
        23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? niekonieczine
        24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? średniej wielkości, kolor brązowy, nie wiem jaki kształt
        25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? - kasztanowe, długie do pasa, proste, grzywka na bok
        26. Twoja dokładna data urodzenia 08.03
        27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? nie
        28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie
        29. Czekolada czy chipsy? czekolada
        30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Anahi
        31. Jak często widujesz babcię i dziadka? codziennie
        32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? oczywiście :3
        33. Twoja ulubiona potrawa - pierogi
        34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? jednorodzinny dom
        35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? - kopertówka
    • roswell pytania, odpowiedzi 29.04.12, 20:20
      1. Niedawno.
      2. Pochmurno z przejaśnieniami, bezwietrznie.
      3. Nirvana - About a girl.
      4. Dwulicowość.
      5. Bezinteresowność.
      6. Herbata.
      7. Burza.
      8. Nie.
      9. Mycie naczyń.
      10. Czarny.
      11. Mamę.
      12. Pikantne.
      13. Wegetariańska.
      14. Motorola X 115.
      15. Jula - Za każdym razem -.- wszędzie ją grają.
      16. Dużo ich. Np. "Bóg jest, a mimo to ludzie sądzą, że trzeba Go nadal szukać, bo trudno im się pogodzić z tym, że życie jest aktem wiary. "
      17. Doceniam, ale tylko niektórych. Za to wszyscy doceniają mnie.
      18. NIE!
      19. Picie soku.
      20. 30 min.
      21. Zakochana w wysokim, dobrze zbudowanym brunecie, który ma zielone oczy i nietypowe imię. Jest najbardziej oryginalnym typem jakiego znam.
      22. Mam 2 przyjaciółki, ale też sporo znajomych. Jednakże wolę być sama.
      23. Zależy w co, ale raczej nie.
      24. Niebieskie, normalne.
      25. Brązowe, półdługie, proste z grzywką.
      26. 31.03.1996
      27. Zazwyczaj tak.
      28. Tak.
      29. Chipsy.
      30. Kurt Cobain, Lana Del Rey
      31. Co tydzień.
      32. Nie smile W ogóle nie piecze. Wszystko kupuje.
      33. Pierogi, spaghetti, tortilla, hamburger.
      34. Mam ogródek, dom jednorodzinnysmile
      35. Średnia, na skórzanym pasku.
    • sijum +_+ 29.04.12, 22:03
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? 21 kwietnia. czekam aż mój luby wróci z Francji <3
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? -
      3. Piosenka na dziś? dżem - ostatnie widzenie
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... fałszywość.
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość
      7. Burza czy upał? burza
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? niecodziennie, zapominam
      9. Czynność, którą nie znosisz robić wyciągać pieprzonych naczyń z pieprzonej zmywarki
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? zjem wszystko.
      12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? każde.
      13. Ulubiony smak pizzy PIIIIZZZAAAA *_*
      14. Jaki masz model telefonu? htc wildfire s
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz -
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby pragnienie bycia kimś innym, to marnowanie osoby którą się jest
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? nie, chyba nie.
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? czasem
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera kąpałam się
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) pół godziny
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) jesteśmy w tym samym wieku, ma prawie 1,80 m, niebieskie oczy, lubi sporty zimowe, chodzi do katolickiego liceum, właśnie jest w podróży we Francji, wraca za tydzień i nie moge się doczekać <3
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół?jestem typem samotnika,ale mam przyjaciół HEHE
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? nie mam na to czasu.
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? co to za kształty ? o.o wtf.... zwykłe oczy, szaroniebieskie
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? ciemny blond, średnie, falowane, z grzywką, zwykle koczek. lub rozpuszczone
      26. Twoja dokładna data urodzenia 21.04.1995. piątek. godzina 9.35
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? taak
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? y, nie?
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) kurt cobain,layne staley, ryszard riedel
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? mieszkają ze mną
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? mmm, pysznie
      33. Twoja ulubiona potrawa nie wymienie jednej
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogródek.
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? większa. najlepiej torba przez ramie
    • miqusia Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 29.04.12, 22:40
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Mgła i słońce
      3. Piosenka na dziś? The man's machine
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... dwulicowość
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? żadną wyjątkową, lubię jak się potrafią dogadać
      6. Kawa czy herbata? kawa, jeśli nie zwykła
      7. Burza czy upał? zapach burzy, ale wolałabym częściej mieć upał
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? nie
      9. Czynność, którą nie znosisz robić wstawać
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? oba
      12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? pikantne
      13. Ulubiony smak pizzy zwykła jakaś
      14. Jaki masz model telefonu? nie wiem
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz nie wiem
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby nie mam
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? niektórych, niektórzy
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? nie
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera Koc, słońce, książka
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) jak wygląda kąpiel poza wanną? różnie, około 10 minut w dniach szkolnych
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Nie mam, nie jestem
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? samotnika, bo ja wiem czy z wyboru
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? nie
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Jedno się otwiera wyraźnie bardziej niż drugie... Zmieniają się. Raz niebieskie, raz zielone
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Raczej długie ale nie jakoś wybitnie. Ciemnawy blond. Prosto falowane, czasem jest kilka loków, takie cholerstwo
      26. Twoja dokładna data urodzenia 11 czerwca 1997
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? nie
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie, ale większość
      29. Czekolada czy chipsy? chipsy
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Neil Patrick Harris, Andrew VanWyngarden, na chwilę obecną Janusz Radek c:
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? dziadkowie oboje nie żyją, z jedną babcią mieszkam, drugą dwa razy w roku plus codziennie skype,
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? tak, obie
      33. Twoja ulubiona potrawa Lazania, tortilla
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? mam ogródek
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? coś pomiędzy dwoma ostatnimi
    • rose_alie Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.04.12, 00:07
      > 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? - Zależy o kogo ci chodzi.
      > 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? - Wiosenne ciepłe słońce z trudem przebijające się przez czarne burzowe chmury.
      > 3. Piosenka na dziś? - Florence + The Machine - No Light, No Light.
      > 4. Najgorsza cecha u człowieka to... - Każdy posiada własną cechę, której się wstydzi i która tworzy go tym kim jest.
      > 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? - To zależy jakie poosiadają.
      > 6. Kawa czy herbata? - Hmm.. I to i to, herbata dla orzeźwienia i spokoju, kawa do rozmowy i bycia u kogoś gościem.
      > 7. Burza czy upał? - Burza wtedy gdy jest potrzebna, upał by poprawić nastrój jak i go zepsuć.
      > 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? - Nie, nakładam, lecz nie codziennie, jak nie zapomnę.
      > 9. Czynność, którą nie znosisz robić - Sprzątać.
      > 10. Czarny czy biały? - Czarny i biały.
      > 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? - Każda z tych kobiet, gotuje wspaniale na swój sposób.
      > 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? - Wszystko w zasadzie.
      > 13. Ulubiony smak pizzy - Ulubiony.
      > 14. Jaki masz model telefonu? - Miałam LG GT540, póki go nie zgubiłam w czwartek... -.-
      > 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - W zasadzie każda, której za długo w kółko słucham.
      > 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Hmm... mam kilka.
      Tutaj, tak głęboko, że czuje się tak, jakbyś był częścią mnie od chwili, gdy wzięłam swój pierwszy oddech... - Nalini Singh - Ostrze Archanioła

Było już takie milczenie, ale nie ma pewności,że pomiędzy nami... - Ewa Lipska - Pewność

A potem wzeszło słońce i wróciła szara rzeczywistość... - Pamiętniki Wampirów s01e02- The Night of the Comet

Zawsze jest choćby mała iskierka nadziei... - by me

Słowa, przepiękne słowa, nigdy nie wypowiedziane przez ciebie... - by me

Generosity is the essence of friendship...

> 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? - Chyba obydwa.
      > 18. Oglądasz Trudne Sprawy? - Czasem.
      > 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - Nie pamiętam, było to bite 4 godziny temu, a no tak przyniosłam sobie pierogi na talerzu.
      > 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi
      > kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - około 30 minut, zanim ja się wygrzebię...
      > 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np
      > . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - Nie mam chłopaka, jest jednak wielu, którzy mi się podobają...
      > 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? - Raczej to pierwsze, lecz niekiedy, muszę z jakąś kumpelą pogadać, bo samotność jest dobijająca.
      > 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? - Zależy jakie.
      > 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda
      > łu, cytryny) ? - Nie mam pojęcia, raz są ciemnoniebieski a raz szare.
      > 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste
      > ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? - Są raczej długie, ma je prawie do bioder, są raczej falowane, układają się jak chcą, takie orzechowe.
      > 26. Twoja dokładna data urodzenia - 23.04.1996
      > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? - Nie tylko kilka osób, za to pamiętam ich numery telefonów.
      > 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? - tylko te, co mnie interesują.
      > 29. Czekolada czy chipsy? - Zależy, jednak nie mam nic ani do czekolady, ani do chipsów.
      > 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) - Nie ma pojęcia, za późno by myśleć.
      > 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? - Rzadko widuję kogokolwiek.
      > 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze?- Tak.
      > 33. Twoja ulubiona potrawa - Mam kilka.
      > 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? - W boku, lecz mam własny mały ogródek, składający się z kaktusa w doniczce i bluszcz wielkości połowy mojej dłoni.
      > 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? - Zależy od stroju.

• nutellla Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) 30.04.12, 01:59
      1. Pewnie wczoraj. o.o
      2. Zachmurzenie z deszczem.
      3. Zdecydowanie - To
      4. Kłamliwość.
      5. LOL, nie wiem.
      6. Herbata. <3
      7. Burza.
      8. Nie.
      9. Sprzątanie.
      10. Czarny.
      11. Mame.
      12. Kwaśne
      13. Nie wiem.
      14. Samsung Galaxy i5007
      15. Nie wiem, chyba nie ma takiej.
      16. '' Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest niż kochanym za to kim się nie jest ''
      17. Nie mam pojęcia.
      18. Tak, kocham. <3
      19. Zrobienie herbaty.
      20. ok. 45 minut.
      21. Mam, mam. No raczej tak. Ma czarne włosy, niebieskie oczy,
      (trochę przypomina Gerarda), słucha tego co ja, ma 189cm, jesteśmy w tym samym wieku, uwielbia siedzieć wieczorami na balkonie ze mną. *-*
      22. Zależy.
      23. Nie.
      24. Chyba duże, a co do kształtu to nie mam pojęcia.
      25. Obecnie mam taki brązowy, tydzień temu miałam białe, ale zbytnio rzucał się w oczy i ludzie się dziwnie gapili, nauczycielki też. Mam grzywkę, najbardziej lubię koczki i rozpuszczone.
      26. 06.03.1996r.
      27. Tak, bo mam zapisane na telefonie. XD
      28. Nie.
      29. Czekolada.
      30. Gerard Way, Kurt Cobain *-*
      31. Raczej co tydzień, nawet dwa.
      32. Tak. ^^
      33. Spaghetti
      34. Mieszkam w domku, i mam ogródek.
      35. Duża a'la worek.

• kiniuusia Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.04.12, 09:58
      1. W sierpniu 2011 sad
      2. Słoneczko za chmurami
      3.Kelly Clarckson ,,Stronger''
      4. Dwulicowość
      5. obiektywność
      6. Herbata
      7.Upał
      8.Nie
      9.Uczyć się ,sprzątać
      10 czarny
      11. Babcia smile
      12.kwaśne i słodkie
      13 Ser ,szynka ,pieczarki ,sos czosnkowy i pomidorowy smile
      14. Sony ericson W20i
      15._
      16. Lepiej aby nienawidzili mnie takim jakim jestem ,niż kochali kogos kim nigdy nie bedę - Kurt Cobain
      17. Doceniam ,oni mnie w miarę...
      18. tAK
      19. Kibelek tongue_out
      20. 30 minut smile
      21. tak jestem kiss W chłopaku który ma orzechowe oczy , jest dość wysoki i cały czas robi sobie ze mnie jaja....
      22. mam przyjaciół ,kilku ,najlepszych ale nie jestem typem samotnika smile
      23. Bardzo big_grin
      24. Mam błękitne ,głebokie oczy o wielkich źrenicach . Maja owalny kształt ,nieco jak migdał
      25. jestem blondynka ,o prostych długich włosach , mam mała grzywkę,lubie koki ,kucyki i kłosy ...
      26. 19 .02.2000
      27 .Tych najblizszych tongue_out
      28. Tak
      29. czekoladka smile
      30. Kristen Stewart , Eminem ...
      31. Kilkanascie razy do roku sad
      32. Najlepiej na świecie !!! Jej szarlotka jest pierwszorzędna..
      33. Dużo ,za dużo !
      34. Mam ogródek ,pełen kwiatóoooow
      35 dużę worki
    • overwinning Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.04.12, 11:57
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Nigdy big_grin
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Słońce, ok 25 stopni smile
      3. Piosenka na dziś? Westlife - You raise me up (nie wiem dlaczego, jakoś taksmile)
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... Złośliwość.
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? Serdeczność
      6. Kawa czy herbata? Ależ pytanie... nie umiem odpowiedzieć jednoznacznie.
      7.Burza czy upał? Letnia, ciepła burza!
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Nie.
      9. Czynność, którą nie znosisz robić Sprzątać pod przymusem smile
      10. Czarny czy biały? Ojojojojoojoj. Szary wink
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Co za pytania... Chyba mamy.
      12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? Słodkie i kwaśne.
      13. Ulubiony smak pizzy Pieczarki + szynka
      14. Jaki masz model telefonu? Samsung Chat
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Chyba nie mam takiej teraz.
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Z tych moich ulubionych nie mogę nic sobie przypomnieć, ale fajne też jest Śpij aż będziesz głodny, jedz aż będziesz śpiący ~Niall Horan
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? No, na pewno nie wszyscy i nie wszystkich.
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? Okazyjnie, z przyjaciółmi.
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera
      Obudziłam się smile
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) Jeżeli czytam w wannie, bądź myślę czy coś, to nawet do godziny, a jak tylko szybki prysznic (ale z włosami), to ok. 10 minut.
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Moi szczęściarze nie istnieją, albo są nieosiągalni smile
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół?
      Pół na pół. Mam garstkę zaufanych przyjaciół, trochę więcej dobrych znajomych, ale czasem lubię posiedzieć sama, z gitarą smile
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Tak, obecnie jeżdżę konno, chodzę do szkoły muzycznej. Tańczyłam, ale w tym semestrze musiałam zrezygnować z braku czasu.
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Zielono-szare, ale bardziej zielone. Są średniego kształtu, ale raczej większe niż mniejsze smile Są tradycyjnego kształtu.
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Bardzo ciekawe pytanie smile Jestem blondynką z naturalnie pasemkowanymi włosami w kolorze ciemnego i bardzo jasnego blondu. Są raczej długie, tak do końca żeber. Proste, chociaż mam gen loków, więc mi się rano kręcą. Grzywkę mam na bok, ale nie taką tradycyjną jak wszyscy. Jak chcę, to mogę tak się uczesać, żeby nikt nawet nie podejrzewał, że ją mam smile Włosy mam pocieniowane, najczęściej mam kucyka, czasem rozpuszczone, lubię też bardzo warkocz.
      26. Twoja dokładna data urodzenia 8 grudnia 1997r.
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych ? Znajomych nie, ale przyjaciół i rodziny jak najbardziej.
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Nie wszystkie smile
      29. Czekolada czy chipsy? Czekolada.
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Za dużo tego wszystkiego big_grin
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Jednych raz, dwa razy do roku (rozwiedzeni rodzice), drugich często, akurat teraz jestem u nich smile
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? 1 tak, druga nie piecze w ogóle.
      33. Twoja ulubiona potrawa Naleśniki i frytki (oczywiście osobno)
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? Ogródek smile
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Torba na ramię, ale nie a'la worek big_grin
    • mrucz Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 14.08.12, 22:18
      1.kilka dni temu
      2.burza
      3.---
      4.jest tak wile że nie potrafię wybrać najgorszej
      5.szczerość i lojalność
      6.herbata
      7.burza
      8.nie
      9.wstawać bardzo wcześnie rano
      10.czarny
      11.babcię
      12.pikantne
      13.tradycyjna z serem, szynką i pieczarkami
      14.samsung chat 335
      15.---
      16.''jestem jak tęcza w czarno-białym filmie'' - Marti // Madagaskar 3
      17.doceniam
      18.tak
      19.byłam na spacerze z psem
      20.10-15 minut
      21.mam chłopaka
      22.mam przyjaciół ale niewielu
      23.nie
      24.brązowe/ciemne
      25.mam takie ombre czarny spód a góra rudawo brązowa
      26.01.12.1996r.
      27.nie
      28.nie
      29.chipsy
      30.---
      31.rzadko
      32.tak
      33.kurczak z ryżem w sosie chińskim
      34.mieszkam w bloku
      35.taki worek ale mały
    • smile.love Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 16.09.12, 14:19
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? - Rano...
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Pochmurnie sad
      3. Piosenka na dziś? Lana Del Rey - Born To Die
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... Mnie wszystko wk*rwia
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość, dobroć...
      6. Kawa czy herbata? Herbata
      7. Burza czy upał? Upał
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Nie
      9. Czynność, którą nie znosisz robić....
      10. Czarny czy biały? biały
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Babcię
      12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? słodkie
      13. Ulubiony smak pizzy ....
      14. Jaki masz model telefonu? samsung
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz. Jula - Za każdym razem....
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby. Happiness is a perfume you cannot pour on others without getting a few drops on yourself...
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Ja ich doceniam, oni mnie nie...
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? Tak XD
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera.Powrót z kościoła
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) ok.30 min.
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Nie mam chłopaka, ale kocham się w takim z klasy....Brunet, niebieskie oczy, miły...serceserceserce
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? wielu znajomych, żadnych przyjaciół
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Taaaaaakkk big_grin
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Turkusowe, duże....
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? jasne rude, długie, proste....
      26. Twoja dokładna data urodzenia 1997r.
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Tak kwiat
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Tak
      29. Czekolada czy chipsy? Chipsy smirk
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Zedd, Kate Middleton, Birdy
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? codziennie
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? tak big_grin
      33. Twoja ulubiona potrawa. Nie wiem, czasami praktycznie nic nie jem...
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogródek...
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? mała na łańcuszku
    • kotkaevita15 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 16.09.12, 19:30
      1. O jeju, mam dopiero 12 lat, jeszcze sie nie calowalam xd
      2. tecza big_grin
      3. One Thing - 1D
      4. Najgorsza cecha u człowieka to brak poczucia humoru ;o
      5. Poczucie humoru ;p
      6. Herbatka
      7. upal
      8. Zdarza mi się, że nie posmaruje się kremem, wiec nie
      9. Uczyć sie!
      10. Czarno-bialy
      11. mame
      12. Pikantne
      13. Margaritta lub z kurczakiem serce
      14. nokia E52 smile
      15. Kotka na gorącym dachu - Ewa Farna
      16. "Trójkąt, trójkąt, trójkat, trójkąt, trójkąt!' ~ Louis Tomlinson.(One Direction)
      17. Doceniam ich prace bo trudno wytrzymac 45 min z moją zwariowaną klasą, mysle ze mnie doceniają też smile
      18. Czasem wink
      19. Zjadłam kanapkę z serem :p
      20.Eee... 30 min? Jakoś tak...
      21. Nie mam chlopaka... Jestem 'zakochana' w One Direction i muzyce! kiss*
      22. Przyjaciol!!!
      23. tak :3
      24. Zielono-niebiesko-zielone. (kocham je) Są normalne... Mają ksztaut... oka
      25. Blond Są ,półdługie. Proste? Mam grzywkę na bok smile Rozuuszczone, kucyk kok .
      26. 18 lipca
      27. tak, bo mam je zapisane w kaendarzu, a do kalendarza zaglądam codziennie
      28. tak, nie niektorych nie koncze
      29. Czekolada z chipsami ;p
      30.One Direction!!
      31. Nie mam babci ani dziadka
      32. ...
      33. Pizza big_grin
      34. Masz ogródek, mam smile
      35. Duża ala worek big_grin
    • anacondavise sXe 17.09.12, 23:44
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Nigdy się nie całowałam
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Deszcz
      3. Piosenka na dziś? Nie mam pojęcia...
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... Kłamstwo
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? Szczerość, lojalność, szacunek, wrażliwość, kreatywność
      6. Kawa czy herbata? Herbata
      7. Burza czy upał? Burza
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Tylko rano
      9. Czynność, którą nie znosisz robić
      10. Czarny czy biały? Czarny
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Mamę
      12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? Słodkie
      13. Ulubiony smak pizzy - Z krewetkami
      14. Jaki masz model telefonu? Samsung CH@T
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - Nie ma takiej
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Don't let these tattoos fool you. I'm straight edge. I'm a man of great discipline, I don't drink, I don't smoke, I don't do drugs ... my addiction is wrestling - my obsession is competition. Discipline. My name is C...M...Punk.
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Może
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? Tak
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - Jadłam kolację
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - ...
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - Mam swój typ - CM PUNK !
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Typ samotnika
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Nie
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Kolor niebieski
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Mam ciemny brąz, pasemka blond, włosy kręcone
      26. Twoja dokładna data urodzenia 20.12.1994
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Nie
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Tak
      29. Czekolada czy chipsy? Czekolada
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) CM Punk, Dolph Ziggler, John Morrison
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Bardzo rzadko
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? Nie
      33. Twoja ulubiona potrawa - Makaron z serem oraz makaron ze śmietaną i posypany solą
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? W bloku, gdzie mam widok na Hel
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Mała na łańcuszku
    • majlentis Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.09.12, 12:53
      1. A co jeśli się nigdy nie całowałam?
      2. chmury ..
      3. Ja! Uwielbiam ją! Ona tu jest! I taaaaańczy dla mnieeee!
      4. Nienawiść i głupota.
      5. Szczerość.
      6. Herbatka :3
      7. burza.
      8. skąd wiesz? ;o
      9. wstawać rano
      10. biały
      11. żeś dała wybór :c
      12. słodkie i pikantne.
      13. Hawajska.
      14. LG KP 500
      15. Cze cze recze cze
      16. Twoja zawiść, twoją największą głupotą.
      17. tylko pani od matmy. Fajna kobieta c;
      18. Tak.
      19. Robiłam śniadanie.
      20. około godziny.
      21. Nie mam, ale jestem zakochana w wysokim szatynie, dwa lata starszy. Fajny gość smile
      22. Zależy od sytuacji. Ale raczej przyjaciele.
      23. Ja w ogóle nie lubie sie angażować w szkołę, a co dopiero zajecia poza.
      24. piwne, maja kształ oczu? (wtf)
      25. brązowy, ciemny blond i blond. Taka mieszanka. Troche za ramiona. tak mam grzywkę na lewą stronę. o szkoły preferuje zawsze kucyk, pod domu rozpuszczone lub kok.
      26. 7 grudnia 1999
      27. tych najważniejszych.
      28. częściej streszczenia.
      29. chipsy
      30. Skrillex, Helena Bohnem Carter, Tomasz Chada.
      31. Mieszkam z babcią, dziadek zmarł, a od strony taty, raz na pare miesięcy.
      32. Moja babcia nie gotuje, dla całej rodziny, nie daje rady.
      33. Oczywiscie pierogi mojej mamy <3
      34. Ogródek.
      35. oczywiście ze duża torba.
    • serpentyna8090 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.09.12, 14:20
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? 3 miechy temu jak jeszcze miałam z kim sad
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? słońce z małym zachmurzeniem
      3. Piosenka na dziś? Kelly Clarkson - Stronger
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... kłamliwość
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? sympatyczność
      7. Burza czy upał? upał
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? jak nie zapomnę to tak big_grin
      9. Czynność, którą nie znosisz robić sprzątanie
      10. Czarny czy biały? biały
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? babcię
      13. Ulubiony smak pizzy lubię z salami i grubym serem
      14. Jaki masz model telefonu? nokia, dokładnej nazwy nie pamiętam
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Kesha - Blah Blah
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby nie mam chyba takiego
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? ja do nauczycieli nic nie mam big_grin oni chyba do mnie też
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? czasem big_grin
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera jadłam obiad
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) zależy. w weekend to ok. godzina, bo w tygodniu schodzi mi to jakieś 15-20 minut, kąpiel, mycie zębów i tyle
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) miałam chłopaka, ale się rozstaliśmy niestety. Wszystko przez to, że w wakacje mnie nie było w ogóle w domu i nie utrzymywaliśmy zbytnio kontaktu i się obraził. Jest o rok starszy. Kto wie, może się jeszcze zejdziemy, bo teraz nikogo nie mam na oku, on raczej też nie.
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? ani to ani to, mam 3 przyjaciółki, to chyba ani mało ani dużo
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? kiedyś tak, teraz mi się już nie chce
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? zielone, normalnej wielkości big_grin okrągłe bardziej
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? jasny brąz, proste trochę za łopatki. Najczęściej mam kucyka lub rozpuszczone i opaska. Nie mam grzywki, odrosła mi, bo miałam taką dłuższą na bok
      26. Twoja dokładna data urodzenia 6.10.1997
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? tylko przyjaciółek i rodziny
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? no muszę
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Demi Lovato, Miley Cyrus
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? zależy. od strony mamy mam tylko babcię ale ona mieszka za daleko więc rzadko, a od strony taty to tak raz w tygodniu
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? taaak big_grin
      33. Twoja ulubiona potrawa uwielbiam jajecznice xD i makaron z sosem (nie spaghetti)
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? mieszkam w bloku, ale mam działkę trochę już za miejscowością
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? mała
    • ann_rock Nudzisz się 18.09.12, 14:58

1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? ?!
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? słońce za chmurkami xD
      3. Piosenka na dziś? Heart Shaped Box
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... skur*wielstwo
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? poczucie humorubig_grin
      6. Kawa czy herbata? herbatka
      7. Burza czy upał? oba brawo
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? taa
      9. Czynność, którą nie znosisz robić wstawać do szkoły..?
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę?babcie smirk
      > 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie?słodkie
      13. Ulubiony smak pizzy hawajska, cappricossa
      14. Jaki masz model telefonu? zajebisty
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Jestem Czarodziejem- jeb.ane discopolo
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Dzieeecii jutro niezapowiedziana kartkówka
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie?w pewnym sensie tak
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? czasem
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputerapicie
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi
      kosmetyczne poza prysznicem/wanną)pół godziny
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np
      . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) jestę samotną jednostką amen
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? czasem tak czasem tak
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? NIE
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda
      łu, cytryny) ? duże brązowe
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy prostedługie kasztanowe
      ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? grzywa
      26. Twoja dokładna data urodzenia XX.XX.XXXX hehe
      > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych?no jasne!
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne?posrało?
      29. Czekolada czy chipsy? oba big_grin
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) ee kot se shreka?
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka?everyday suspicious
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze?dobrze to mało powiedziane serce
      33. Twoja ulubiona potrawapizza
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogród tajemniczy ogród...
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? > a'la worek xDD

• eversize Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.09.12, 22:50
      1. Wczoraj.
      2. Zachmurzona..
      3. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

4. Głupota
      5. Szczerosć
      6. Herbata
      7. Upał
      8. Nie codziennie
      9. Sprzątać, odrabiać lekcji
      10. Czarny
      11. Babcię
      12. Słodkie
      13. Nie mam ulubionej
      14. Nokia
      15. Gusttavo Lima - Balada

16. Dużo ich jest, jedno z nich to np "Życie nie jest odtwarzaczem muzyki, gdzie wybierasz czego będziesz słuchać... To jest radio i musisz cieszyć się z tego co grają" Zayn Malik
      17. Doceniam, ale nie jestem pewna czy nauczyciele doceniają mnie.
      18. Czasem, jak nie ma nic ciekawego w telewizji.
      19. Odrabiałam lekcje.
      20. Tak około 20 minut.
      21. Tak, mam chłopaka, w którym naprawdę jestem zakochana. Więcej zdradzać nie będę, wolę zachować to dla siebie smile
      22. Nie mam nie wiadomo ile znajomych, do szczęścia wystarczy mi kilku oddanych przyjaciół.
      23. Raczej nie.
      24. Brązowe, raczej duże, a kształtu nie umiem określić wink
      25. Moje włosy są brązowe, sięgają mi do ramion i trochę się kręcą. Mam grzywkę zaczesaną na bok. Na co dzień raczej mam rozpuszczone.
      26. Urodziłam się 26.07. 1997
      27. Oczywiście.
      28. Tak.
      29. Chipsy serce
      30. Nina Dobrev, Rihanna, Taylor Swift
      31. Raz na kilka miesięcy.
      32. Jeszcze jak big_grin serce
      33. Spaghetti, pizza, pierogi serce i biiigos serce big_grin
      34. Mieszkam w bloku.
      35. Mała na łańcuszku
    • miley Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 09.10.12, 21:26
      1 dzisiaj z moim chłopakiem
      2 słoneczna
      3 chris brown don't wake me up
      4 chamstwo
      5 szczerość
      6 herbata
      7 upał
      8 noomm
      9 sprzatac czyli odkurzac itp.
      11 babcię bo moja mama nie gotuje
      12 slodkie
      13 wzasadzie to lubię każdą oprócz tej z ananasem
      14 nokia e7
      15 bieber next to you
      16 nie mam
      17 oczywiscie że tak jedno i drugie
      18 no jasne
      19 zeszłam na dół do salonu i wpuscilam psa do domuconfused
      20 15 min bez kąpania
      21 mam wielu znajomych bo prawdziwych przyjacioł to 3
      22 mam chlopaka on jest super z charakteru a nie jak inni dzieciniada jest o rok starszy lubi fajne filmy dobrą muzykę i taniec hip-hop tam go poznałam ma brązowe oczy i 178 wzrostu
      23 zalezy jakie
      24 niebieski duże a ksztalt to niemam pojecia ale coś jak migdaly
      25 czekoladowy bo farbowałam długie proste w koka
      26- 27 11 96
      27 no jasne że tak
      28 nigdy nie przeczytałam żadnej
      29 czekolada
      30 grubSon sheane grimes i nicole scherzinger
      31 3-4 razy w miesiącu
      32 no jasne
      33 sałatka z serem mozarellą
      34 mieszkam w domu 1 rodzinnym więc mam ogród ogromniasty
      35 na łańcuszku i mała

• alice087 _______________________________________ 09.10.12, 21:45
      Proszę o szczere odpowiedzi
      1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Tekst linka
      2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? baardzo mieszany.
      3. Piosenka na dziś? Tekst linka
      4. Najgorsza cecha u człowieka to... prawdziwy
      5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? prawdomówność
      7. Burza czy upał? upał
      8. Nakładasz krem na twarz codziennie? taa i od razu maseczki wszystkie xd
      9. Czynność, którą nie znosisz robić bieganie
      11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? babcię
      13. Ulubiony smak pizzy hawajska
      14. Jaki masz model telefonu? blackberry
      15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Tekst linka
      16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Living young, and wild and free"
      17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? zależy których. niektorzy mnie doceniaja bardziej, inni mniej xd
      18. Oglądasz Trudne Sprawy? nie
      19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera odrabianie matematyki
      20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) ponad 30 min
      21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) chłopaka nie mam, a zakochana... to nawet nie wiem czy to odpowiednie slowo, ale kocham kogoś jak brata i jeszcze bardziej.
      22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? pół na pół
      23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? niezbyt
      24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? piwny, są... takie normalne i najnormalniejszy w świecie ksztalt xd
      25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? obecnie mam.. ciemny blond z blondem. są pół długie, codziennie je prostuje, ale naturalnie są troche falowane. mam grzywkę na bok. i zalezy od dnia, jak sie uczesze. zwykle na bok, grzywka, ale czasem lubie miec przedziałek na środku
      26. Twoja dokładna data urodzenia 14 czerwiec 1997
      27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? staram się.. xD
      28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? tylko te warte przeczytania
      29. Czekolada czy chipsy? CZEKOLADA (kocham najbardziej na świecie)
      30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Halle Berry, Harry Styles, Armin van Buuren
      31. Jak często widujesz babcię i dziadka? babcię... rzadko. kilka razy w roku
      32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? bardzo
      33. Twoja ulubiona potrawa pierogi mojej babci lub jej pączki
      34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? blok
      35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? mała na łancuszku
    • vasine Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 10.10.12, 15:27
      1. w wakacje
      2. deszcz
      3. pih - przyjaciele
      4. dwulicowość ;>
      5. szczerość, ew uprzejmość
      6. herbata
      7. burza
      8. nie
      9. sprzątanie, uczenie się wink
      10. czarny
      11. babcię <3
      12. słodkie lub pikantne
      13. capricciosa
      14. samsung corby
      15. gangam style xD
      16. "I think every teenager is a hero. When we're young we feel so much pain. Going to school is like go to war, people let you down all the time. Sometimes it's very, very difficult to be strong, but you have to!" ~ A. Jolie
      17. tylko niektorych
      18. boze, nie
      19. kroilam pieczarki wink
      20. 40-50 minut
      21. nie jestem zakochana.
      22. mam przyjaciol wink
      23. zalezy jakie
      24. niebiesko-zielony, podobno duze i w ksztalcie migdalu wink
      25. blond, poldlugie, bez grzywki, proste
      26. 23.09
      27. nie
      28. hahaha nie
      29. czekolada <3
      30. Orlando Bloom <3 Katherine Heigl, Ian Somherlander
      31. przynajmniej raz w tygodniu
      32. tak
      33. nie wiem
      34. blok
      35. mala
    • diana_btr4 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 03.11.12, 13:40
      1. 30 lutego
      2. Słonecznie
      3. One Direction - They Don't Know About Us
      4. Brak poczucia humoru
      5. Poczucie humoru
      6. Cappuccino
      7. Burza
      8. Nie
      9. Odkurzać
      10. Czarny
      11. Rosół big_grin
      12. Kwaśne
      13. Tradycyjna
      14. Nokia n8
      15. Ewelina Lisowska - Nieodporny ....coś tam
      16. "I've always wanted to be one of those people who didn't really care about what people thought about them... But I just don't think I am"
      17. Nie i nie
      18. Tak
      19. Wydarłam się na psa bo mnie obudził
      20. 10 min
      21. Nie i nie
      22. 2 zaufanych
      23. Nienawidze
      24. Są normalne i brązowe
      25. Brązowe, są długie, aktualnie spięte w koka i najbardziej lubię jak są kręcone
      26. 13.08.1996 20:05
      27. Tak
      28. Nie przeczytałam ani jednej
      29. Chipsy
      30. uuu...One Direction <ich jest 5>
      31. Tak
      32. Nie wiem
      33. Tortilla, pierogi z kapustą i grzybami
      34. Mam ogródek
      35. Listonoszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka