loveed Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 28.04.12, 11:10 1 nigdy sie nie calowalam 2 sloneczna 3 rihanna disturbia 4 nienawisc 5 szczerosc 6 kawa 7 burza 8 tak 9 sprzatac 10 czarny 11 przez babcie 12 kwasne 13 szynka pieczarki i ser 14 samsung delphy 15 one directon What Makes You Beautiful 16 życie to jedno wielkie gowno a potem sie umiera 17 nie wiem nigdy sie nad tym nie zastanawialam. raczej nie 18 tak 19 umycie sie 20 nie wiem 15 minut 21 nie mam nie jestem w nikim zakochana 22 typem samotnika 23 tak 24 szare srednie migdalu 25 brazowe dlugie krecone mam grzywke najczesciej w rozpuszczonych 26 10 czerwca 2000rok 27 tak 28 tak 29 chipsy 30 kristen stewart robert pattinson rihanna 31 3 razy w tygodniu 32 tak i to bardzo dobrze 33 spagetti 34 mieszkam w bloku 35 duza napisz do mnie co sadzisz o moich odpowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
malinovax33 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 28.04.12, 11:34 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? W sylwestra 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Ciężko określić 3. Piosenka na dziś? Lales - Chcę tylko ciebie 4. Najgorsza cecha u człowieka to... chamstwo 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? otwartość 6. Kawa czy herbata? herbata 7. Burza czy upał? upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? nie zawsze zapominam 9. Czynność, którą nie znosisz robić. Mycie naczyń... 10. Czarny czy biały? nie mogę wybrać xd 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Przez babcię 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? kwaśne 13. Ulubiony smak pizzy. Nie ważne jaka, ważne żeby była z tuńczykiem ;D 14. Jaki masz model telefonu? Nokia n97 mini 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz. Chada - czas rozliczeń 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby: - Skąd masz jabłko ? - Z kieszeni ;D 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? No właśnie jakoś niekoniecznie 18. Oglądasz Trudne Sprawy? Czasami 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera. Wypuściłam kota na dwór 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi > kosmetyczne poza prysznicem/wanną) zazwyczaj 20 minut . Kiedy myję włosy 30-40 min 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Chłopaka nie mam ale mam kogoś na oku. Jest starszy, wysoki, brązowe oczy 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Mam wielu przyjaciół 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Nie, nie i jeszcze raz nie 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda > łu, cytryny) ? Z oczami u mnie jest strasznie dziwna sprawa, ponieważ jedno jest brązowe/piwne, a drugie bardziej zielone, miejscami szare. Nie odróżnia się to tak bardzo, ale jednak różnica jakaś jest. 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Włosy koloru ciemny brąz, dosyć długie, falowane, przedziałek na boku, grzywki brak. Lubię chodzić w rozpuszczonych, ewentualnie koczek. 26. Twoja dokładna data urodzenia 26.09.1997 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Tak 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Czytałam w podstawówce. W gimnazjum czytam tylko streszczenia, bo lektury mam tak idiotyczne, że nie rozumiem co czytam. 29. Czekolada czy chipsy? Trudny wybór 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Taylor Momsen, Leighton Meester 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Teraz rzadko 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia 33. Twoja ulubiona potrawa. Spaghetti 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? Mieszkam na wsi, mam ogródek 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Duża torba Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 29.04.12, 19:25 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? z trzy miesiące temu 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? burza z piorunami i deszcz 3. Piosenka na dziś? within temptation - frozen 4. Najgorsza cecha u człowieka to... dwulicowość 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość 6. Kawa czy herbata? kawa 7. Burza czy upał? upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? tak 9. Czynność, którą nie znosisz robić sprzątać! 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? babcie 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? pikantne, kwaśne i słodkie 13. Ulubiony smak pizzy kocham każdą <3 14. Jaki masz model telefonu? Samsung Wave II 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - Ostatnio Ai Se Eu Te Pego mimo, że jej szczerze nienawidzę. 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Oj wiele ich 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Zależy których w zasadzie 18. Oglądasz Trudne Sprawy? sporadycznie 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - byłam na spacerze 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - pół godziny 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - nie jestem zakochana, nie mam nikogo 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? mam wielu przyjaciół 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? niekonieczine 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? średniej wielkości, kolor brązowy, nie wiem jaki kształt 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? - kasztanowe, długie do pasa, proste, grzywka na bok 26. Twoja dokładna data urodzenia 08.03 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? nie 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie 29. Czekolada czy chipsy? czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Anahi 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? codziennie 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? oczywiście :3 33. Twoja ulubiona potrawa - pierogi 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? jednorodzinny dom 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? - kopertówka Odpowiedz Link Zgłoś
roswell pytania, odpowiedzi 29.04.12, 20:20 1. Niedawno. 2. Pochmurno z przejaśnieniami, bezwietrznie. 3. Nirvana - About a girl. 4. Dwulicowość. 5. Bezinteresowność. 6. Herbata. 7. Burza. 8. Nie. 9. Mycie naczyń. 10. Czarny. 11. Mamę. 12. Pikantne. 13. Wegetariańska. 14. Motorola X 115. 15. Jula - Za każdym razem -.- wszędzie ją grają. 16. Dużo ich. Np. "Bóg jest, a mimo to ludzie sądzą, że trzeba Go nadal szukać, bo trudno im się pogodzić z tym, że życie jest aktem wiary. " 17. Doceniam, ale tylko niektórych. Za to wszyscy doceniają mnie. 18. NIE! 19. Picie soku. 20. 30 min. 21. Zakochana w wysokim, dobrze zbudowanym brunecie, który ma zielone oczy i nietypowe imię. Jest najbardziej oryginalnym typem jakiego znam. 22. Mam 2 przyjaciółki, ale też sporo znajomych. Jednakże wolę być sama. 23. Zależy w co, ale raczej nie. 24. Niebieskie, normalne. 25. Brązowe, półdługie, proste z grzywką. 26. 31.03.1996 27. Zazwyczaj tak. 28. Tak. 29. Chipsy. 30. Kurt Cobain, Lana Del Rey 31. Co tydzień. 32. Nie W ogóle nie piecze. Wszystko kupuje. 33. Pierogi, spaghetti, tortilla, hamburger. 34. Mam ogródek, dom jednorodzinny 35. Średnia, na skórzanym pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
sijum +_+ 29.04.12, 22:03 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? 21 kwietnia. czekam aż mój luby wróci z Francji <3 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? - 3. Piosenka na dziś? dżem - ostatnie widzenie 4. Najgorsza cecha u człowieka to... fałszywość. 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość 6. Kawa czy herbata? herbata 7. Burza czy upał? burza 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? niecodziennie, zapominam 9. Czynność, którą nie znosisz robić wyciągać pieprzonych naczyń z pieprzonej zmywarki 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? zjem wszystko. 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? każde. 13. Ulubiony smak pizzy PIIIIZZZAAAA *_* 14. Jaki masz model telefonu? htc wildfire s 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby pragnienie bycia kimś innym, to marnowanie osoby którą się jest 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? nie, chyba nie. 18. Oglądasz Trudne Sprawy? czasem 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera kąpałam się 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) pół godziny 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) jesteśmy w tym samym wieku, ma prawie 1,80 m, niebieskie oczy, lubi sporty zimowe, chodzi do katolickiego liceum, właśnie jest w podróży we Francji, wraca za tydzień i nie moge się doczekać <3 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół?jestem typem samotnika,ale mam przyjaciół HEHE 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? nie mam na to czasu. 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? co to za kształty ? o.o wtf.... zwykłe oczy, szaroniebieskie 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? ciemny blond, średnie, falowane, z grzywką, zwykle koczek. lub rozpuszczone 26. Twoja dokładna data urodzenia 21.04.1995. piątek. godzina 9.35 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? taak 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? y, nie? 29. Czekolada czy chipsy? czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) kurt cobain,layne staley, ryszard riedel 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? mieszkają ze mną 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? mmm, pysznie 33. Twoja ulubiona potrawa nie wymienie jednej 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogródek. 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? większa. najlepiej torba przez ramie Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 29.04.12, 22:40 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Mgła i słońce 3. Piosenka na dziś? The man's machine 4. Najgorsza cecha u człowieka to... dwulicowość 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? żadną wyjątkową, lubię jak się potrafią dogadać 6. Kawa czy herbata? kawa, jeśli nie zwykła 7. Burza czy upał? zapach burzy, ale wolałabym częściej mieć upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? nie 9. Czynność, którą nie znosisz robić wstawać 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? oba 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? pikantne 13. Ulubiony smak pizzy zwykła jakaś 14. Jaki masz model telefonu? nie wiem 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz nie wiem 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby nie mam 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? niektórych, niektórzy 18. Oglądasz Trudne Sprawy? nie 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera Koc, słońce, książka 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) jak wygląda kąpiel poza wanną? różnie, około 10 minut w dniach szkolnych 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Nie mam, nie jestem 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? samotnika, bo ja wiem czy z wyboru 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? nie 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Jedno się otwiera wyraźnie bardziej niż drugie... Zmieniają się. Raz niebieskie, raz zielone 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Raczej długie ale nie jakoś wybitnie. Ciemnawy blond. Prosto falowane, czasem jest kilka loków, takie cholerstwo 26. Twoja dokładna data urodzenia 11 czerwca 1997 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? nie 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? nie, ale większość 29. Czekolada czy chipsy? chipsy 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Neil Patrick Harris, Andrew VanWyngarden, na chwilę obecną Janusz Radek c: 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? dziadkowie oboje nie żyją, z jedną babcią mieszkam, drugą dwa razy w roku plus codziennie skype, 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? tak, obie 33. Twoja ulubiona potrawa Lazania, tortilla 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? mam ogródek 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? coś pomiędzy dwoma ostatnimi Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.04.12, 00:07 > 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? - Zależy o kogo ci chodzi. > 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? - Wiosenne ciepłe słońce z trudem przebijające się przez czarne burzowe chmury. > 3. Piosenka na dziś? - Florence + The Machine - No Light, No Light. > 4. Najgorsza cecha u człowieka to... - Każdy posiada własną cechę, której się wstydzi i która tworzy go tym kim jest. > 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? - To zależy jakie poosiadają. > 6. Kawa czy herbata? - Hmm.. I to i to, herbata dla orzeźwienia i spokoju, kawa do rozmowy i bycia u kogoś gościem. > 7. Burza czy upał? - Burza wtedy gdy jest potrzebna, upał by poprawić nastrój jak i go zepsuć. > 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? - Nie, nakładam, lecz nie codziennie, jak nie zapomnę. > 9. Czynność, którą nie znosisz robić - Sprzątać. > 10. Czarny czy biały? - Czarny i biały. > 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? - Każda z tych kobiet, gotuje wspaniale na swój sposób. > 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? - Wszystko w zasadzie. > 13. Ulubiony smak pizzy - Ulubiony. > 14. Jaki masz model telefonu? - Miałam LG GT540, póki go nie zgubiłam w czwartek... -.- > 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - W zasadzie każda, której za długo w kółko słucham. > 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Hmm... mam kilka. Tutaj, tak głęboko, że czuje się tak, jakbyś był częścią mnie od chwili, gdy wzięłam swój pierwszy oddech... - Nalini Singh - Ostrze Archanioła Było już takie milczenie, ale nie ma pewności,że pomiędzy nami... - Ewa Lipska - Pewność A potem wzeszło słońce i wróciła szara rzeczywistość... - Pamiętniki Wampirów s01e02- The Night of the Comet Zawsze jest choćby mała iskierka nadziei... - by me Słowa, przepiękne słowa, nigdy nie wypowiedziane przez ciebie... - by me Generosity is the essence of friendship... > 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? - Chyba obydwa. > 18. Oglądasz Trudne Sprawy? - Czasem. > 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - Nie pamiętam, było to bite 4 godziny temu, a no tak przyniosłam sobie pierogi na talerzu. > 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi > kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - około 30 minut, zanim ja się wygrzebię... > 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np > . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - Nie mam chłopaka, jest jednak wielu, którzy mi się podobają... > 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? - Raczej to pierwsze, lecz niekiedy, muszę z jakąś kumpelą pogadać, bo samotność jest dobijająca. > 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? - Zależy jakie. > 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda > łu, cytryny) ? - Nie mam pojęcia, raz są ciemnoniebieski a raz szare. > 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste > ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? - Są raczej długie, ma je prawie do bioder, są raczej falowane, układają się jak chcą, takie orzechowe. > 26. Twoja dokładna data urodzenia - 23.04.1996 > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? - Nie tylko kilka osób, za to pamiętam ich numery telefonów. > 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? - tylko te, co mnie interesują. > 29. Czekolada czy chipsy? - Zależy, jednak nie mam nic ani do czekolady, ani do chipsów. > 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) - Nie ma pojęcia, za późno by myśleć. > 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? - Rzadko widuję kogokolwiek. > 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze?- Tak. > 33. Twoja ulubiona potrawa - Mam kilka. > 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? - W boku, lecz mam własny mały ogródek, składający się z kaktusa w doniczce i bluszcz wielkości połowy mojej dłoni. > 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? - Zależy od stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) 30.04.12, 01:59 1. Pewnie wczoraj. o.o 2. Zachmurzenie z deszczem. 3. Zdecydowanie - To 4. Kłamliwość. 5. LOL, nie wiem. 6. Herbata. <3 7. Burza. 8. Nie. 9. Sprzątanie. 10. Czarny. 11. Mame. 12. Kwaśne 13. Nie wiem. 14. Samsung Galaxy i5007 15. Nie wiem, chyba nie ma takiej. 16. '' Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest niż kochanym za to kim się nie jest '' 17. Nie mam pojęcia. 18. Tak, kocham. <3 19. Zrobienie herbaty. 20. ok. 45 minut. 21. Mam, mam. No raczej tak. Ma czarne włosy, niebieskie oczy, (trochę przypomina Gerarda), słucha tego co ja, ma 189cm, jesteśmy w tym samym wieku, uwielbia siedzieć wieczorami na balkonie ze mną. *-* 22. Zależy. 23. Nie. 24. Chyba duże, a co do kształtu to nie mam pojęcia. 25. Obecnie mam taki brązowy, tydzień temu miałam białe, ale zbytnio rzucał się w oczy i ludzie się dziwnie gapili, nauczycielki też. Mam grzywkę, najbardziej lubię koczki i rozpuszczone. 26. 06.03.1996r. 27. Tak, bo mam zapisane na telefonie. XD 28. Nie. 29. Czekolada. 30. Gerard Way, Kurt Cobain *-* 31. Raczej co tydzień, nawet dwa. 32. Tak. ^^ 33. Spaghetti 34. Mieszkam w domku, i mam ogródek. 35. Duża a'la worek. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniuusia Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.04.12, 09:58 1. W sierpniu 2011 2. Słoneczko za chmurami 3.Kelly Clarckson ,,Stronger'' 4. Dwulicowość 5. obiektywność 6. Herbata 7.Upał 8.Nie 9.Uczyć się ,sprzątać 10 czarny 11. Babcia 12.kwaśne i słodkie 13 Ser ,szynka ,pieczarki ,sos czosnkowy i pomidorowy 14. Sony ericson W20i 15._ 16. Lepiej aby nienawidzili mnie takim jakim jestem ,niż kochali kogos kim nigdy nie bedę - Kurt Cobain 17. Doceniam ,oni mnie w miarę... 18. tAK 19. Kibelek 20. 30 minut 21. tak jestem W chłopaku który ma orzechowe oczy , jest dość wysoki i cały czas robi sobie ze mnie jaja.... 22. mam przyjaciół ,kilku ,najlepszych ale nie jestem typem samotnika 23. Bardzo 24. Mam błękitne ,głebokie oczy o wielkich źrenicach . Maja owalny kształt ,nieco jak migdał 25. jestem blondynka ,o prostych długich włosach , mam mała grzywkę,lubie koki ,kucyki i kłosy ... 26. 19 .02.2000 27 .Tych najblizszych 28. Tak 29. czekoladka 30. Kristen Stewart , Eminem ... 31. Kilkanascie razy do roku 32. Najlepiej na świecie !!! Jej szarlotka jest pierwszorzędna.. 33. Dużo ,za dużo ! 34. Mam ogródek ,pełen kwiatóoooow 35 dużę worki Odpowiedz Link Zgłoś
overwinning Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 30.04.12, 11:57 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Nigdy 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Słońce, ok 25 stopni 3. Piosenka na dziś? Westlife - You raise me up (nie wiem dlaczego, jakoś tak) 4. Najgorsza cecha u człowieka to... Złośliwość. 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? Serdeczność 6. Kawa czy herbata? Ależ pytanie... nie umiem odpowiedzieć jednoznacznie. 7.Burza czy upał? Letnia, ciepła burza! 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Nie. 9. Czynność, którą nie znosisz robić Sprzątać pod przymusem 10. Czarny czy biały? Ojojojojoojoj. Szary 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Co za pytania... Chyba mamy. 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? Słodkie i kwaśne. 13. Ulubiony smak pizzy Pieczarki + szynka 14. Jaki masz model telefonu? Samsung Chat 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Chyba nie mam takiej teraz. 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Z tych moich ulubionych nie mogę nic sobie przypomnieć, ale fajne też jest Śpij aż będziesz głodny, jedz aż będziesz śpiący ~Niall Horan 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? No, na pewno nie wszyscy i nie wszystkich. 18. Oglądasz Trudne Sprawy? Okazyjnie, z przyjaciółmi. 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera Obudziłam się 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) Jeżeli czytam w wannie, bądź myślę czy coś, to nawet do godziny, a jak tylko szybki prysznic (ale z włosami), to ok. 10 minut. 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Moi szczęściarze nie istnieją, albo są nieosiągalni 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Pół na pół. Mam garstkę zaufanych przyjaciół, trochę więcej dobrych znajomych, ale czasem lubię posiedzieć sama, z gitarą 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Tak, obecnie jeżdżę konno, chodzę do szkoły muzycznej. Tańczyłam, ale w tym semestrze musiałam zrezygnować z braku czasu. 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Zielono-szare, ale bardziej zielone. Są średniego kształtu, ale raczej większe niż mniejsze Są tradycyjnego kształtu. 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Bardzo ciekawe pytanie Jestem blondynką z naturalnie pasemkowanymi włosami w kolorze ciemnego i bardzo jasnego blondu. Są raczej długie, tak do końca żeber. Proste, chociaż mam gen loków, więc mi się rano kręcą. Grzywkę mam na bok, ale nie taką tradycyjną jak wszyscy. Jak chcę, to mogę tak się uczesać, żeby nikt nawet nie podejrzewał, że ją mam Włosy mam pocieniowane, najczęściej mam kucyka, czasem rozpuszczone, lubię też bardzo warkocz. 26. Twoja dokładna data urodzenia 8 grudnia 1997r. 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych ? Znajomych nie, ale przyjaciół i rodziny jak najbardziej. 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Nie wszystkie 29. Czekolada czy chipsy? Czekolada. 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Za dużo tego wszystkiego 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Jednych raz, dwa razy do roku (rozwiedzeni rodzice), drugich często, akurat teraz jestem u nich 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? 1 tak, druga nie piecze w ogóle. 33. Twoja ulubiona potrawa Naleśniki i frytki (oczywiście osobno) 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? Ogródek 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Torba na ramię, ale nie a'la worek Odpowiedz Link Zgłoś
mrucz Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 14.08.12, 22:18 1.kilka dni temu 2.burza 3.--- 4.jest tak wile że nie potrafię wybrać najgorszej 5.szczerość i lojalność 6.herbata 7.burza 8.nie 9.wstawać bardzo wcześnie rano 10.czarny 11.babcię 12.pikantne 13.tradycyjna z serem, szynką i pieczarkami 14.samsung chat 335 15.--- 16.''jestem jak tęcza w czarno-białym filmie'' - Marti // Madagaskar 3 17.doceniam 18.tak 19.byłam na spacerze z psem 20.10-15 minut 21.mam chłopaka 22.mam przyjaciół ale niewielu 23.nie 24.brązowe/ciemne 25.mam takie ombre czarny spód a góra rudawo brązowa 26.01.12.1996r. 27.nie 28.nie 29.chipsy 30.--- 31.rzadko 32.tak 33.kurczak z ryżem w sosie chińskim 34.mieszkam w bloku 35.taki worek ale mały Odpowiedz Link Zgłoś
smile.love Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 16.09.12, 14:19 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? - Rano... 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Pochmurnie 3. Piosenka na dziś? Lana Del Rey - Born To Die 4. Najgorsza cecha u człowieka to... Mnie wszystko wk*rwia 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? szczerość, dobroć... 6. Kawa czy herbata? Herbata 7. Burza czy upał? Upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Nie 9. Czynność, którą nie znosisz robić.... 10. Czarny czy biały? biały 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Babcię 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? słodkie 13. Ulubiony smak pizzy .... 14. Jaki masz model telefonu? samsung 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz. Jula - Za każdym razem.... 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby. Happiness is a perfume you cannot pour on others without getting a few drops on yourself... 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Ja ich doceniam, oni mnie nie... 18. Oglądasz Trudne Sprawy? Tak XD 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera.Powrót z kościoła 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) ok.30 min. 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) Nie mam chłopaka, ale kocham się w takim z klasy....Brunet, niebieskie oczy, miły... 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? wielu znajomych, żadnych przyjaciół 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Taaaaaakkk 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Turkusowe, duże.... 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? jasne rude, długie, proste.... 26. Twoja dokładna data urodzenia 1997r. 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Tak 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Tak 29. Czekolada czy chipsy? Chipsy 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Zedd, Kate Middleton, Birdy 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? codziennie 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? tak 33. Twoja ulubiona potrawa. Nie wiem, czasami praktycznie nic nie jem... 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogródek... 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? mała na łańcuszku Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 16.09.12, 19:30 1. O jeju, mam dopiero 12 lat, jeszcze sie nie calowalam xd 2. tecza 3. One Thing - 1D 4. Najgorsza cecha u człowieka to brak poczucia humoru ;o 5. Poczucie humoru ;p 6. Herbatka 7. upal 8. Zdarza mi się, że nie posmaruje się kremem, wiec nie 9. Uczyć sie! 10. Czarno-bialy 11. mame 12. Pikantne 13. Margaritta lub z kurczakiem 14. nokia E52 15. Kotka na gorącym dachu - Ewa Farna 16. "Trójkąt, trójkąt, trójkat, trójkąt, trójkąt!' ~ Louis Tomlinson.(One Direction) 17. Doceniam ich prace bo trudno wytrzymac 45 min z moją zwariowaną klasą, mysle ze mnie doceniają też 18. Czasem 19. Zjadłam kanapkę z serem :p 20.Eee... 30 min? Jakoś tak... 21. Nie mam chlopaka... Jestem 'zakochana' w One Direction i muzyce! * 22. Przyjaciol!!! 23. tak :3 24. Zielono-niebiesko-zielone. (kocham je) Są normalne... Mają ksztaut... oka 25. Blond Są ,półdługie. Proste? Mam grzywkę na bok Rozuuszczone, kucyk kok . 26. 18 lipca 27. tak, bo mam je zapisane w kaendarzu, a do kalendarza zaglądam codziennie 28. tak, nie niektorych nie koncze 29. Czekolada z chipsami ;p 30.One Direction!! 31. Nie mam babci ani dziadka 32. ... 33. Pizza 34. Masz ogródek, mam 35. Duża ala worek Odpowiedz Link Zgłoś
anacondavise sXe 17.09.12, 23:44 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Nigdy się nie całowałam 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? Deszcz 3. Piosenka na dziś? Nie mam pojęcia... 4. Najgorsza cecha u człowieka to... Kłamstwo 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? Szczerość, lojalność, szacunek, wrażliwość, kreatywność 6. Kawa czy herbata? Herbata 7. Burza czy upał? Burza 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? Tylko rano 9. Czynność, którą nie znosisz robić 10. Czarny czy biały? Czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? Mamę 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? Słodkie 13. Ulubiony smak pizzy - Z krewetkami 14. Jaki masz model telefonu? Samsung CH@T 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz - Nie ma takiej 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby - Don't let these tattoos fool you. I'm straight edge. I'm a man of great discipline, I don't drink, I don't smoke, I don't do drugs ... my addiction is wrestling - my obsession is competition. Discipline. My name is C...M...Punk. 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? Może 18. Oglądasz Trudne Sprawy? Tak 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera - Jadłam kolację 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) - ... 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) - Mam swój typ - CM PUNK ! 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? Typ samotnika 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? Nie 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? Kolor niebieski 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? Mam ciemny brąz, pasemka blond, włosy kręcone 26. Twoja dokładna data urodzenia 20.12.1994 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? Nie 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? Tak 29. Czekolada czy chipsy? Czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) CM Punk, Dolph Ziggler, John Morrison 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? Bardzo rzadko 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? Nie 33. Twoja ulubiona potrawa - Makaron z serem oraz makaron ze śmietaną i posypany solą 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? W bloku, gdzie mam widok na Hel 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? Mała na łańcuszku Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.09.12, 12:53 1. A co jeśli się nigdy nie całowałam? 2. chmury .. 3. Ja! Uwielbiam ją! Ona tu jest! I taaaaańczy dla mnieeee! 4. Nienawiść i głupota. 5. Szczerość. 6. Herbatka :3 7. burza. 8. skąd wiesz? ;o 9. wstawać rano 10. biały 11. żeś dała wybór :c 12. słodkie i pikantne. 13. Hawajska. 14. LG KP 500 15. Cze cze recze cze 16. Twoja zawiść, twoją największą głupotą. 17. tylko pani od matmy. Fajna kobieta c; 18. Tak. 19. Robiłam śniadanie. 20. około godziny. 21. Nie mam, ale jestem zakochana w wysokim szatynie, dwa lata starszy. Fajny gość 22. Zależy od sytuacji. Ale raczej przyjaciele. 23. Ja w ogóle nie lubie sie angażować w szkołę, a co dopiero zajecia poza. 24. piwne, maja kształ oczu? (wtf) 25. brązowy, ciemny blond i blond. Taka mieszanka. Troche za ramiona. tak mam grzywkę na lewą stronę. o szkoły preferuje zawsze kucyk, pod domu rozpuszczone lub kok. 26. 7 grudnia 1999 27. tych najważniejszych. 28. częściej streszczenia. 29. chipsy 30. Skrillex, Helena Bohnem Carter, Tomasz Chada. 31. Mieszkam z babcią, dziadek zmarł, a od strony taty, raz na pare miesięcy. 32. Moja babcia nie gotuje, dla całej rodziny, nie daje rady. 33. Oczywiscie pierogi mojej mamy <3 34. Ogródek. 35. oczywiście ze duża torba. Odpowiedz Link Zgłoś
serpentyna8090 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.09.12, 14:20 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? 3 miechy temu jak jeszcze miałam z kim 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? słońce z małym zachmurzeniem 3. Piosenka na dziś? Kelly Clarkson - Stronger 4. Najgorsza cecha u człowieka to... kłamliwość 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? sympatyczność 6. Kawa czy herbata? herbata 7. Burza czy upał? upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? jak nie zapomnę to tak 9. Czynność, którą nie znosisz robić sprzątanie 10. Czarny czy biały? biały 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? babcię 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? słodkie 13. Ulubiony smak pizzy lubię z salami i grubym serem 14. Jaki masz model telefonu? nokia, dokładnej nazwy nie pamiętam 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Kesha - Blah Blah 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby nie mam chyba takiego 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? ja do nauczycieli nic nie mam oni chyba do mnie też 18. Oglądasz Trudne Sprawy? czasem 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera jadłam obiad 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) zależy. w weekend to ok. godzina, bo w tygodniu schodzi mi to jakieś 15-20 minut, kąpiel, mycie zębów i tyle 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np. czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) miałam chłopaka, ale się rozstaliśmy niestety. Wszystko przez to, że w wakacje mnie nie było w ogóle w domu i nie utrzymywaliśmy zbytnio kontaktu i się obraził. Jest o rok starszy. Kto wie, może się jeszcze zejdziemy, bo teraz nikogo nie mam na oku, on raczej też nie. 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? ani to ani to, mam 3 przyjaciółki, to chyba ani mało ani dużo 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? kiedyś tak, teraz mi się już nie chce 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? zielone, normalnej wielkości okrągłe bardziej 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? jasny brąz, proste trochę za łopatki. Najczęściej mam kucyka lub rozpuszczone i opaska. Nie mam grzywki, odrosła mi, bo miałam taką dłuższą na bok 26. Twoja dokładna data urodzenia 6.10.1997 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? tylko przyjaciółek i rodziny 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? no muszę 29. Czekolada czy chipsy? czekolada 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Demi Lovato, Miley Cyrus 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? zależy. od strony mamy mam tylko babcię ale ona mieszka za daleko więc rzadko, a od strony taty to tak raz w tygodniu 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? taaak 33. Twoja ulubiona potrawa uwielbiam jajecznice xD i makaron z sosem (nie spaghetti) 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? mieszkam w bloku, ale mam działkę trochę już za miejscowością 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? mała Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock Nudzisz się 18.09.12, 14:58 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? ?! 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? słońce za chmurkami xD 3. Piosenka na dziś? Heart Shaped Box 4. Najgorsza cecha u człowieka to... skur*wielstwo 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? poczucie humoru 6. Kawa czy herbata? herbatka 7. Burza czy upał? oba 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? taa 9. Czynność, którą nie znosisz robić wstawać do szkoły..? 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę?babcie > 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie?słodkie 13. Ulubiony smak pizzy hawajska, cappricossa 14. Jaki masz model telefonu? zajebisty 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Jestem Czarodziejem- jeb.ane discopolo 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Dzieeecii jutro niezapowiedziana kartkówka 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie?w pewnym sensie tak 18. Oglądasz Trudne Sprawy? czasem 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputerapicie 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną)pół godziny 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np . czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) jestę samotną jednostką amen 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? czasem tak czasem tak 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? NIE 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migda łu, cytryny) ? duże brązowe 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy prostedługie kasztanowe ? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? grzywa 26. Twoja dokładna data urodzenia XX.XX.XXXX hehe > 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych?no jasne! 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne?posrało? 29. Czekolada czy chipsy? oba 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) ee kot se shreka? 31. Jak często widujesz babcię i dziadka?everyday 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze?dobrze to mało powiedziane 33. Twoja ulubiona potrawapizza 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? ogród tajemniczy ogród... 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? > a'la worek xDD Odpowiedz Link Zgłoś
eversize Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 18.09.12, 22:50 1. Wczoraj. 2. Zachmurzona.. 3. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together 4. Głupota 5. Szczerosć 6. Herbata 7. Upał 8. Nie codziennie 9. Sprzątać, odrabiać lekcji 10. Czarny 11. Babcię 12. Słodkie 13. Nie mam ulubionej 14. Nokia 15. Gusttavo Lima - Balada 16. Dużo ich jest, jedno z nich to np "Życie nie jest odtwarzaczem muzyki, gdzie wybierasz czego będziesz słuchać... To jest radio i musisz cieszyć się z tego co grają" Zayn Malik 17. Doceniam, ale nie jestem pewna czy nauczyciele doceniają mnie. 18. Czasem, jak nie ma nic ciekawego w telewizji. 19. Odrabiałam lekcje. 20. Tak około 20 minut. 21. Tak, mam chłopaka, w którym naprawdę jestem zakochana. Więcej zdradzać nie będę, wolę zachować to dla siebie 22. Nie mam nie wiadomo ile znajomych, do szczęścia wystarczy mi kilku oddanych przyjaciół. 23. Raczej nie. 24. Brązowe, raczej duże, a kształtu nie umiem określić 25. Moje włosy są brązowe, sięgają mi do ramion i trochę się kręcą. Mam grzywkę zaczesaną na bok. Na co dzień raczej mam rozpuszczone. 26. Urodziłam się 26.07. 1997 27. Oczywiście. 28. Tak. 29. Chipsy 30. Nina Dobrev, Rihanna, Taylor Swift 31. Raz na kilka miesięcy. 32. Jeszcze jak 33. Spaghetti, pizza, pierogi i biiigos 34. Mieszkam w bloku. 35. Mała na łańcuszku Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 09.10.12, 21:26 1 dzisiaj z moim chłopakiem 2 słoneczna 3 chris brown don't wake me up 4 chamstwo 5 szczerość 6 herbata 7 upał 8 noomm 9 sprzatac czyli odkurzac itp. 11 babcię bo moja mama nie gotuje 12 slodkie 13 wzasadzie to lubię każdą oprócz tej z ananasem 14 nokia e7 15 bieber next to you 16 nie mam 17 oczywiscie że tak jedno i drugie 18 no jasne 19 zeszłam na dół do salonu i wpuscilam psa do domu 20 15 min bez kąpania 21 mam wielu znajomych bo prawdziwych przyjacioł to 3 22 mam chlopaka on jest super z charakteru a nie jak inni dzieciniada jest o rok starszy lubi fajne filmy dobrą muzykę i taniec hip-hop tam go poznałam ma brązowe oczy i 178 wzrostu 23 zalezy jakie 24 niebieski duże a ksztalt to niemam pojecia ale coś jak migdaly 25 czekoladowy bo farbowałam długie proste w koka 26- 27 11 96 27 no jasne że tak 28 nigdy nie przeczytałam żadnej 29 czekolada 30 grubSon sheane grimes i nicole scherzinger 31 3-4 razy w miesiącu 32 no jasne 33 sałatka z serem mozarellą 34 mieszkam w domu 1 rodzinnym więc mam ogród ogromniasty 35 na łańcuszku i mała Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 _______________________________________ 09.10.12, 21:45 Proszę o szczere odpowiedzi 1. Kiedy ostatni raz całowałaś się? Tekst linka 2. Pogoda określająca Twój dzisiejszy nastrój? baardzo mieszany. 3. Piosenka na dziś? Tekst linka 4. Najgorsza cecha u człowieka to... prawdziwy 5. Jaką cechę charakteru najbardziej cenisz u ludzi? prawdomówność 6. Kawa czy herbata? herbata 7. Burza czy upał? upał 8. Nakładasz krem na twarz codziennie? taa i od razu maseczki wszystkie xd 9. Czynność, którą nie znosisz robić bieganie 10. Czarny czy biały? czarny 11. Obiad gotowany przez babcię czy mamę? babcię 12. Pikantne, kwaśne, słodkie czy gorzkie? słodkie 13. Ulubiony smak pizzy hawajska 14. Jaki masz model telefonu? blackberry 15. Piosenka, od której nie możesz się opędzić, choć jej nie lubisz Tekst linka 16. Ulubiony cytat (niekoniecznie sławnej) osoby Living young, and wild and free" 17. Doceniasz pracę swoich nauczycieli? Czy oni doceniają Ciebie? zależy których. niektorzy mnie doceniaja bardziej, inni mniej xd 18. Oglądasz Trudne Sprawy? nie 19. Ostatnia czynność jaką wykonałaś przed włączeniem komputera odrabianie matematyki 20. Ile zajmuje Ci przeważnie wieczorna toaleta (włączając kąpiel oraz zabiegi kosmetyczne poza prysznicem/wanną) ponad 30 min 21. Masz chłopaka? Jesteś w kimś zakochana? Opowiedz coś o tym szczęściarzu (np czy jesteście w tym samym wieku, co lubi, jaki ma kolor oczu, wzrost) chłopaka nie mam, a zakochana... to nawet nie wiem czy to odpowiednie slowo, ale kocham kogoś jak brata i jeszcze bardziej. 22. Jesteś typem samotnika, czy masz wielu przyjaciół? pół na pół 23. Lubisz angażować się w zajęcia pozaszkolne ? niezbyt 24. Jaki masz kolor oczu? Czy są duże/małe? Jaki mają kształt (np. jajka, migdału, cytryny) ? piwny, są... takie normalne i najnormalniejszy w świecie ksztalt xd 25. Jaki masz kolor włosów? Są długie,półdługie czy krótkie? Kręcone czy proste? Masz grzywkę? Jak najbardziej lubisz się czesać? obecnie mam.. ciemny blond z blondem. są pół długie, codziennie je prostuje, ale naturalnie są troche falowane. mam grzywkę na bok. i zalezy od dnia, jak sie uczesze. zwykle na bok, grzywka, ale czasem lubie miec przedziałek na środku 26. Twoja dokładna data urodzenia 14 czerwiec 1997 27. Pamiętasz o urodzinach wszystkich znajomych? staram się.. xD 28. Czytasz wszystkie lektury szkolne? tylko te warte przeczytania 29. Czekolada czy chipsy? CZEKOLADA (kocham najbardziej na świecie) 30. Ulubiona sławna postać (max. 3) Halle Berry, Harry Styles, Armin van Buuren 31. Jak często widujesz babcię i dziadka? babcię... rzadko. kilka razy w roku 32. Czy Twoja babcia dobrze piecze? bardzo 33. Twoja ulubiona potrawa pierogi mojej babci lub jej pączki 34. Masz ogródek, czy mieszkasz w bloku? blok 35. Jeżeli torebka, to : kopertówka, mała na łańcuszku czy duża a'la worek? mała na łancuszku Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 10.10.12, 15:27 1. w wakacje 2. deszcz 3. pih - przyjaciele 4. dwulicowość ;> 5. szczerość, ew uprzejmość 6. herbata 7. burza 8. nie 9. sprzątanie, uczenie się 10. czarny 11. babcię <3 12. słodkie lub pikantne 13. capricciosa 14. samsung corby 15. gangam style xD 16. "I think every teenager is a hero. When we're young we feel so much pain. Going to school is like go to war, people let you down all the time. Sometimes it's very, very difficult to be strong, but you have to!" ~ A. Jolie 17. tylko niektorych 18. boze, nie 19. kroilam pieczarki 20. 40-50 minut 21. nie jestem zakochana. 22. mam przyjaciol 23. zalezy jakie 24. niebiesko-zielony, podobno duze i w ksztalcie migdalu 25. blond, poldlugie, bez grzywki, proste 26. 23.09 27. nie 28. hahaha nie 29. czekolada <3 30. Orlando Bloom <3 Katherine Heigl, Ian Somherlander 31. przynajmniej raz w tygodniu 32. tak 33. nie wiem 34. blok 35. mala Odpowiedz Link Zgłoś
diana_btr4 Re: Pytania.Nudzisz się? Zapraszam!:) Chętnie poc 03.11.12, 13:40 1. 30 lutego 2. Słonecznie 3. One Direction - They Don't Know About Us 4. Brak poczucia humoru 5. Poczucie humoru 6. Cappuccino 7. Burza 8. Nie 9. Odkurzać 10. Czarny 11. Rosół 12. Kwaśne 13. Tradycyjna 14. Nokia n8 15. Ewelina Lisowska - Nieodporny ....coś tam 16. "I've always wanted to be one of those people who didn't really care about what people thought about them... But I just don't think I am" 17. Nie i nie 18. Tak 19. Wydarłam się na psa bo mnie obudził 20. 10 min 21. Nie i nie 22. 2 zaufanych 23. Nienawidze 24. Są normalne i brązowe 25. Brązowe, są długie, aktualnie spięte w koka i najbardziej lubię jak są kręcone 26. 13.08.1996 20:05 27. Tak 28. Nie przeczytałam ani jednej 29. Chipsy 30. uuu...One Direction <ich jest 5> 31. Tak 32. Nie wiem 33. Tortilla, pierogi z kapustą i grzybami 34. Mam ogródek 35. Listonoszka Odpowiedz Link Zgłoś