Dodaj do ulubionych

''Zmierzch'...' ciąg dalszy

24.01.12, 10:58
A więc jak według was mogłyby potoczyć dalsze losy bohaterów
Mój pomysł jest taki:
Wszystkie wampiry mogłyby sprzeciwić się rządom Volturi i wypowiedzieć im wojne. Mogłaby urodzić się dziewczynka, rodzona córka któregoś z władców (istota taka jak Reemesmy). Dziewczyna Aleca i najlepsza przyjaciółka Jane. Nie lubi władzy. Wie że, jeśli Cullenowie zabiją Volturich przejmie władze nad światem wampirów. Jedzie do Forks powstrzymać wampiry. Tam poznaje nowy styl życia. który jej się zaczyna podobać. Przeprowadza się na stałe do deszczowego stanu Waszyngton..Przypadkiem zamieni w wampiry najlepszych przyjaciół Belli ze szkoły. Są przez to naprawdę duże problemy. Wilkołaki wymyślają plan pozbycia się...
Obserwuj wątek
    • pomalowana Re: ''Zmierzch'...' ciąg dalszy 24.01.12, 11:07
      ...groźnych pijawek. W tym czasie Reenesme zostaje porwana. Córka Volturi pomaga ją odnależć ją odnależć. Dochodzi do wojny.
      (taką fabułę mogłyby mieć kolejne tomy. Oczywiście trochę mniej maślaną i bardziej rozwiniętą na np. 3 lub 4 tony.)
      A jakie są wasze propozycje na ciąg dalszy. Piszcie w odpowiedziach i komentujcie moją prace.wink
      • janie Re: ''Zmierzch'...' ciąg dalszy 25.01.12, 16:15
        Moim zdaniem Rumuni mogliby wypowiedzieć wojnę dla Volturich, a Renesmee byłaby z Jacobem i jakimś sposobem urodziłoby się im dziecko. Volturi byliby przerażeni taką postacią i porwaliby dziecko Nessie i Jacoba. Nessie w czasie poszukiwań swojej córeczki zostałaby natomiast złapana przez Rumunów. Oni zrobiliby tp aby zmusić Cullen'ów do przystąpienia, do ich armii i walce przeciwko włoskiemu władcy. Tylko taki pomysł jak na razie mam ;D.
    • justa28t Re: ''Zmierzch'...' ciąg dalszy 01.02.12, 10:42
      Dobrze jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka