jaycee Re: Brytyjskie zespoły 08.05.13, 20:34 Na szybko przejrzałam, co tu było polecone i brakuje jeszcze McFly i Lawson Odpowiedz Link Zgłoś
curls Re: Brytyjskie zespoły 08.05.13, 20:42 One Direction Rizzle Kicks Little Mix The Vamps - początkujący zespół, który wykonuje covery Coldplay The Kooks Paradise Fears The Script ROOM 94 Sex Pistols Odpowiedz Link Zgłoś
pusiooooo Re: Brytyjskie zespoły 08.05.13, 20:47 Mój ukochany Coldplay Uwielbiam też One Direction Odpowiedz Link Zgłoś
lila_may Re: Brytyjskie zespoły 08.05.13, 21:39 Black Sabbath, Joy Division, Beatles, Led Zeppelin, The Who, Rolling Stones, Inspiral Carpets Odpowiedz Link Zgłoś
mikki1 <3 09.05.13, 00:30 Blur, Gorillaz, Oasis, Bring Me The Horizon, The Horrors, Kasabian, MUSE, Florence And The Machines, The Rolling Stones, The Beatles, The XX, Biffy Clyro, Alt-j, Foals, Black Sabbath, The Cure, Bee Gees, Deep Purple, Def Leppard, LED ZEPPELIN !, Pink Floyd, The Police, Queen, Radiohead, Sex Pistols, The Clash,Franz Ferdinand,Everything Everything,Robots in Disguise,Dry the River,Noel Gallagher's High Flying Birds,Placebo,Atoms for Peace,Arctic Monkeys,The Vaccines,Mumford & Sons,The Smiths,The Kinks,The Stone Roses,Snow Patrol,The Who,Architects,Babyshambles,Editors,Two Door Cinema Club. Wyczerpująca odpowiedź lubie jeszcze więcej :3 Odpowiedz Link Zgłoś
bellaculen Muse 09.05.13, 10:32 Moim ulubionym jest zespól Muse naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia98_xd One Direction 09.05.13, 11:44 Dla mnie najlepszym jest One Direction. *-* <br /> 1D Odpowiedz Link Zgłoś
ibag0 Re: Brytyjskie zespoły 09.05.13, 13:33 Muse, Florence And The Machine, Coldplay, Ed Sheeran, Queen, Kasabian, Snow Patrol, Pink Floyd, David Bowie i zapewne jeszcze wiele, wiele innych. our-humble-opinions.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudius05 Re: Brytyjskie zespoły 09.05.13, 20:18 One Direction The Script - jest irlandzki, ale boski. Odpowiedz Link Zgłoś
mussundaztood Re: Brytyjskie zespoły 11.05.13, 19:38 Oczywiście Queen napewno the police Odpowiedz Link Zgłoś