Dodaj do ulubionych

Rywalizacja wśrud dziewczyn...

24.01.12, 16:12
Umnie w klasie stwożyła sie grupka gwiazdeczek które ze sobą rewalizuja . Toznaczy w ciuchach, która którą psześcignie w modowych trendach, rywalizacja o chlopaka... Czasem rywalizuja która będzie miała lepszego uncertain Jak zwykle podbijanie pod nauczycieli, żeby tylko sie podlizać. Czasem razem z moją pszyjaciółka pszyglądamy sie co one odstawiaja. confused Dlamnie to jest śmieszne i żałosne. Czy to jest normalne??? Oco w tym chodzi, uwas w szkole też sa taki lale?
Obserwuj wątek
    • inbloom *______* 24.01.12, 16:30
      Takie lale myślą że są fajne , ta znam to . U nas są takie tylko że one zamiast podlizać się nauczycielowi to się zakładają która bardziej go wku... .
    • you_x Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 24.01.12, 17:04
      Ogólnie w mojej klasie są takie 3 lale. Taka grupka. Ich główne tematy to kosmetki i ciuchy, choć nie powiem, ja potrafię z nimi o czymś innym też gadać, więc nie jest z nimi az tak źle ;d
      O chłopaków nie rywalizują, u mnie ogólnie w klasie wśrod dziewczyn jest tak : każda ma tam jakiegos swojego w ktorym się buja i innym nic do tego, jakoś tak się złożyło że nigdy na jednego chłopaka nie zwrociły uwagi dwie dziewczyny xd
    • koralina94 Re: Rywalizacja wśrÓd dziewczyn... 24.01.12, 17:50
      To już Twój drugi temat, który widzę i jestem załamana. Jak w wieku piętnastu lat można robić takie błędy ortograficzne? Przecież praktycznie każda przeglądarka podkreśla na czerwono słowa, które są źle napisane.

W mojej szkole nie ma "gwiazdeczek", tylko sami normalni ludzie.
    • xadax Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 24.01.12, 20:36
      ale solisz błędy. ty się weź za ortografię a nie będziesz zaśmiecała sobie głowę jakimiś paniusiami
    • natala_nati Serio?Masz 15 lat...i nie wiesz jak napisać wśród? 24.01.12, 20:55
      Co do twojego postu...Nie to zdecydowanie nie jest normalne...uncertain

PS. Wśród pisze się przez u zamknięte... ó! Nie żebym Cię pouczała.. ale zerknęłam na twój profil i pisze że masz 15 lat.. Serio ?! indifferent Szok jak ten internet teraz szkodzi..(nie wszystkim)
    • vanwyngardenka Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 24.01.12, 20:56
      ty tak serio z tymi błędami?o.o
      a dziewczyny o których wspomniałaś,muszą być wyjątkowo puste,nawet u mnie nie ma takich : D
    • made_in_italia Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 24.01.12, 21:02
      Chyba w każdej szkole na świecie są takie dziewczyny ;/ nie przejmuj się nimi. Żyj swoim życiem a one niech sobie rywalizują, zobaczysz że kiedyś same stwierdzą że to głupie
      • klara.1 do dziewczyn które mają coś do mojej ortografi. 25.01.12, 15:58
        Serio mam 15 lat. Mam duże problemy z ortografia... i uwierzcie to niejest wcale fajne. Chodziłam na korki z polskiego, zajęcia ortograficzne i wiele innych zajęć dodatkowych i niewiem jak sie z tym uporać ,żadne zasady niewchodzą mi do głowy crying
        • pwe ważne!!! do natala_nati 25.02.12, 15:36
          natala_nati problemy z ortografią nazywają się dysleksją , więc nie czepiaj się jej , bo może to robić nie świadomie .
    • mysterious69 Najpierw zakumpluj się ze slownikiem ort. -.- 25.01.12, 16:01
      u mnie w klasie nie ma takich , są NORMALNI ludzie .
      W szkole może natrafi sie na kilka takich lasek.
      • pwe ważne do mysterious69!!! 25.02.12, 15:42
        I kolejna kretynka która nie wie ,że istnieje taki problem jak dysortografia/ dysleksja. Zalecam zasięgnąć informacji w słowniku języka polskiego lub w Wikipedii.
    • mobia Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 16:55
      Dobra... Ja dla odmiany czepiać się ortografii nie będę, bo byłoby to lekko nie na temat, poza tym u tych, które to robią też na pewno znalazłoby się coś, w czym są beznadziejne...wink
      Nie przejmuj się lalami i potraktuj je jako stały element każdej szkoły. Albo wiesz, co... Zrób to, co ja zrobiłam- sama stań się centrum towarzystwa i zainteresowania. Wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudnesmile
    • emmaj660 Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 17:08
      u mnie takich lal w klasie nie ma, ale mam koleżanki (była przyjaciółka) która strasznie "dupę liże" każdemu nauczycielowi!!! żeby tylko pokazać że jest lepsza od innych dziewczyn!!! żal mi jej!!! wszyscy się z niej śmieją ale jej to pasuje!!!
    • harrypotterxd Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 17:28
      oj są i nawet nie wiesz jak mi działają na nerwy ...uncertain
      • koloorowa. Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 13.02.12, 20:37
        hahahaha.
        NIE
    • demetria0606 Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 18:05
      Jest taka grupka pięciu dziewczyn xdd Są żałosne xdd Wszystkie chodziły i przylizały się z jednym chłopakiem , wogóle jedna drugiej go odbijała xdd Ale udają przyjaciółki , choć się obgadują i kapują na siebie nauczycielom xdd To chore ;/
    • estrellaa Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 18:14
      idź kup słownik .
    • tacomakota Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 18:18
      U mnie w sql sie tego namnozylo ,ze ohoho..!
      W klasie są takie dwie lale..
      One w taki sposob sie dowartościowują ...confused
      • tacomakota Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 18:19
        o i jeszcze wśróóóÓd. wink
    • lovex Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 18:29
      Jezu, co się jej czepiacie ? Każdemu może zdarzyć się błąd ortograficzny. -,-
      A co do tematu to u mnie w klasie jest peeeełno takich dziewczyn co zarywają do każdego chłopaka ubierają sie zgodnie z trendami i wgl. Dla mnie to nie pojęte no ale dobra, każdy jest jaki jest ;/

Jak byś chciała popisać to pisz na priv ; p
    • natka250 Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 18:38
      U mnie jest jedna gwiazdka i jej świta... Żal mi ich, większość klasy się z nich śmieje.big_grin
    • missiek.... Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 20:38
      Bńćmy Szczere w każdej szkole są takie puste lale które umieją się tylko podlizywać i chwalić markowymi ciuchami! Ja na takie nie zwracam uwagi! <3
      cool
      • you_ Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 25.01.12, 21:17
        nie w każdej wink u mnie w gimnazjum są sami normalni ludzie, którzy mają coś w głowie .
    • van.helsing JPRLD 25.01.12, 21:50
      I znowu się wszyscy czepiają ! A może dziewczyna ma dysleksje , może ma problemy z ortografią , a może nie ma 15 lat ? Naprawdę Was to rusza komu pomagacie ? A wy macie stopień naukowca ? Ciekawe , czy każdy z Was ma 6 z polskiego , z matmy i innych przedmiotów . Zastanówcie się 5 razy zanim się wypowiecie...
      Pięknie ... nie ma to jak bezinteresowność wśród młodzieży .
      Wiem gdzie następnym razem NIE zwracać się o pomoc .

Czy to normalne ? Sądzę ,że tak xD .
      teraz wszystkie małolaty są tak niezdrowo podniecone,ale nie ma się czym przejmować.
      Jeśli to porywa chłopców to pedały i totalni idioci.
      Jeśli nauczycieli - nie wiem jak skończyli studia pedagogiczne .
      Nie przejmuj się tym kiss
    • xxstokrotkaxx 26.01.12, 14:21
      No to masz nieźle zjaraną klase. U nas tak nie ma, jest pare lali klasowych, nawet mieli coś do mnie na początku roku ale coś tam im pojechałam tekstami i wygarnęłam jak idiotycznie sie zachowują i poparłą mnie reszta klasy, teraz sie nas boją więc jest spokój i sie nie wykłucają kto jest lepszy ; )

• olaya_ niee 26.01.12, 14:46
        u mnie w klasie(przynajmniej wśród dziewczyn) nie dostrzegam żadnej rywalizacji, raczej trzymamy się razem.może nie wszystkie, no ale.. smile
    • amelia_ Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 26.01.12, 22:52
      Jasne że są, to chyba naturalne, ja mam właśnie w podobnych koleżanki ale nie taki diabeł straszny jak go malują, są dla mnie miłe itd., kiedyś kolegowałam się z takimi bardziej "normalnymi", ale tam nie pasowałam, nawet one to stwierdziły, a kiedy się z nimi kolegowałam już moim stylem, ubiorem i wiedzą przyciągnęłam ich uwagę, a ja nawet dziś potrafię podejść do tych moich "starych" znajomych i z nimi pogadać, nie uważam się za lepszą od nich i to może wyróżnia mnie z mojego towarzystwa?...
    • pauliska1212 Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 27.01.12, 20:20
      nie wiem czy u mnie w szkole takie coś jest;d
    • aleksandra25 Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 29.01.12, 18:13
      u mnie też są takie, ale one bardziej rywalizują o pochwały i oceny
    • beyourself Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 29.01.12, 21:19
      U mnie takich nie ma na szczęście big_grin Według mnie to też śmieszne i żałosne big_grin Ale nie rozpaczaj, tylko ciesz sie, że masz z nich pośmiewisko big_grin big_grin
    • justa28t Re: Rywalizacja wśrud dziewczyn... 01.02.12, 13:16
      Przecież to jest normalka.
      Podlizują się, która jest lepsza.
      Nie martw się, to na pewno z czasem minie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka