03.02.12, 14:02
laski, mam do was pytanie.
chcę sobie kupić Conversy, ale nie wiem czy się opłaca. na pewno są wytrzymałe i wygodne. ale czy warto wydawać tyle kasy na parę butów? i jaki kolor polecacie?
ja osobiście jestem zakochana w czerwonych *.* i zamierzam kupić, znaczy pewnie kupię big_grin
a któraś z was je ma? jak się sprawują?
z góry dziękuję. <3
Obserwuj wątek
    • niemampomyslu Re: Conversy. 03.02.12, 14:09
      mam dwie pary, w tym czerwone, kocham je. chciałabym mieć jeszcze 12947981328930572 innych modeli.
      opłaca się.
      • stradivariuss Re: Conversy. 12.02.12, 19:17
        Wiesz, ja mam 4 pary. Czarne, beżowe, różowe(byłam malutka :p). <br />
        Są mega wygodne, ale to zależy od Twojego stylu. Ja je kochałam, ale to w gimnazjum, teraz? Nie, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam na sobie. Mam z nimi fajne wspomnienia, wygodne na co dzień. Ale jak powiedziałam, zależy od Twojego stylu (:
    • dorothy. Re: Conversy. 04.02.12, 23:29
      Mam 4 pary;p (3 z lumpa,ale ciiiii...big_grin) białe,fioletowe,w kwiatki(różowe) i w jakieś śmieszne wzorki xD sprawują się dobrze,chociaż ze sklepu mam tylko białe,reszta to okazje ;p najlepiej kupić jednokolorowe-właśnie czerowne,czarne,białe i w stonowanych odcieniach(te moje fioletowe miałam może na nodze 3 razy?) bo potem nie ma co się do nich ubrać big_grin
      • patinka24 Re: Conversy. 12.02.12, 14:29
        Conversy są super , ja mam fioletowe w kwiatki kiss
      • kawaiikimie Re: Conversy. 12.02.12, 16:26
        Ja mam czerwone, są wytrzymałe i wygodne. Polecam, tylko może jak jesteś dosyć oszczędna, to rozejrzyj się, może gdzieś będą promocje i będą taniej. smile
    • zakochanie Re: Conversy. 05.02.12, 14:57
      myślę, że jak najbardziej się opłaca, oczywiście o ile nie zależy ci tylko na 'gwiazdce', a liczy się też dla ciebie wydajność i przede wszystkim jakość. mam kilka par, zwykłe czarne przed kostkę, czarne, skórzane z ocieplanym futerkiem od środka, idealne jesienią albo wiosną, bo nie marznie ci stopa to po pierwsze, a po drugie nie przemakają, więc uważam to jak najbardziej na plus, mam też żółte, bo strasznie mi się podobały, przymierzam się do kupna pomarańczowych. także, polecam, bo cena, choć w sumie wygórowana, idzie w parze z jakością.
      • milk.a Mały Potwór 05.02.12, 15:23
        Mam czerwone Converse i jestem zadowolona. Chodzę już prawie pół roku, a nie ma żadnych śladów zniszczenia, no może poza tym że są trochę brudne ale to normalne.
        W 100% sprawdza się reguła CENA=JAKOŚĆ.
        Zamierzam kupić zielone lub klasycznie czarne.
        Polecam.
    • kusy505 Re: Conversy. 06.02.12, 18:27
      Są warte swojej ceny. Uwierz. Pierwszy raz kupiłam sobie po szkole żeby popierdzielać, to wytrzymały cały rok bez zniszczenia : D
      Teraz mam czarne, czerwone i takie całe z flagą Ameryki. Są warte swojej ceny, wytrzymałe i zajebiście wyglądają do wszystkiego. smirk
      • roxy11 Re: Conversy. 06.02.12, 19:57
        jak dla mnie to płacenie za gwiazdkę.
    • made_in_italia Re: Conversy. 06.02.12, 20:05
      Miałam ale po 3 miesiącach mi się rozwaliły , ale może dlatego że przez całe wakacje w nich chodziłam, bardzo polecam, wygodne i ładne ; )
    • elisss92 Hym hym hym 06.02.12, 21:15
      Mam owe trampki, bo tata mi sprezentował, sama bym ich chyba nie kupiła wink
      Generalnie różnicy w komforcie chodzenia między tymi z gwiazdką a bez ja nie zauważyłam, wszystko tak samo. Fakt, trochę w nich chodziłam i się nie popsuły, ale ja ogólnie butów tak nie niszczę, więc i te zwykłe są często w nienagannym stanie ;P<br />
      Mam jeszcze trampki LeeCooper t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrAvwkFJItmYBUoXp8_hpvJtB0VgcYIx3cGgjoCceo6b-5WRHl-v83l0xx" border="0" alt="https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrAvwkFJItmYBUoXp8_hpvJtB0VgcYIx3cGgjoCceo6b-5WRHl-v83l0xx"> i uważam, że są wygodniejsze, bardziej wytrzymałe i wolniej brudzące się niż conversy ;P
      Ale taka jest moja opinia ;P
      • elisss92 Re: Hym hym hym 06.02.12, 21:16
        tfu, link się źle wkleił- tu są takie LC jak ja mam t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrAvwkFJItmYBUoXp8_hpvJtB0VgcYIx3cGgjoCceo6b-5WRHl-v83l0xx ;P
      • easy_me ?????????????? 10.02.12, 17:21
        buty jak buty, wszyscy się podniecają że noszą conversy, przecież to zwykłe trampki tylko DROŻSZE i z gwiazdką......... dla wszystkich ważna jest ta firma, ale jak widzę dziewczyny w tych butach, które są zjechane i z dziurami to mi się chce po prostu śmiać........ nie wyrzucą ich na śmietnik bo były drogie i z gwiazdką (która jest tak zjechana, że jej nie widać) po prostu śmieszne, ludzie wolą mieć drogie zjechane buty z marką, niż kupić podobne, tańsze i nowsze- ale nie, chodzą w starych bo to conversy.........scianasciana

wow ale się rozpisałam........
        • xadax DO easy_me -.- 12.05.12, 17:37
          wiesz co, może kupują conversy bo są z dobrej firmy i nie rozwalą się tak szybko jak jakieś zwykłe trampki z bazaru. Wytrzymują kilka lat i nie są zniszczone, a to że widziałaś może z jedną dziewczynę która ma je rozjebane to już wielkie halo. lepiej dać duzo kasy ale żeby się trzymało na lata a nie kupować co sezon nowe buty co i tak się rozwalą
    • diamond_girl12 Re: Conversy. 06.02.12, 21:30
      Też mi się podobają, ale według mnie nie opłaca się dawać 200 zł za buty, w których pochodzisz rok, bo potem będą za małe (stopa rośnie ;d) .

Czerwone, zielone i fioletowe są ładne.
    • twihards_xd Re: Conversy. 06.02.12, 22:31
      naprawdę dobre buty wink ja mam czarne skórzane i dobrze mi się w nich chodzi smile
    • choco_ Re: Conversy. 06.02.12, 23:16
      mam czerwone, czemu się tak ekscytujesz? to normalne trampki Oo
    • inbloom *______* 06.02.12, 23:29
      mam zamiar kupić ale to tak wiosną /latem .
    • serduchowo Re: Conversy. 06.02.12, 23:41
      mam białe za kostkę i czarne krótkie. są super. a czy warte swojej ceny to już zależy od twoich środków finansowych. dla jednych są tanie, dla drugich drogie. obydwie pary kupili mi rodzice na urodziny, bo jeśli miałabym dać 200 zł ze swoich na trampki, to chyba bym nie przeżyła. big_grin wolałabym kupić za to jakieś fajne ubrania, niż jedna pare butów. osobiście jestem z nich zadowolona.
    • just...me Re: Conversy. 09.02.12, 19:18
      Mam, kupuj bo są super. Mam 5 par (Aaaa już słyszę jak jakaś sfrustrowana 13-latka wydrze się na mnie, że się chwalę. Przepraszam, że mam słabość do butów i mam ich dużo). Niektóre ledwo żyją bo ciągle je nosze, inne mają się jak nowe. Mam czerwone, reszta jest we wzorki. Wszystkie za kostkę, planuję zakup 1 pary przed kostkę, bo mam takie jedne na oku... No ale wracając do Ciebie to spokojnie kupuj, nie będziesz żałowała.
    • beemazzy Re: Conversy. 09.02.12, 19:27
      mam taki sam problem. ale chyba zdecyduję się na czarne za kostkę, na sezon wiosna-lato. chciałabym też zainwestować w czarne ray-bany, ale nie zbiorę tyle kasy, oszczędna to niestety nie jestem.
    • monik4 Re: Conversy. 10.02.12, 17:32
      nieogarnieta14.pinger.pl/m/9363791 , stylistki.pl/przedmioty/conversy-od-charlotta17-73523/
    • ann_rock Kup, są zajebiste :D 10.02.12, 18:10
      smile
    • lady_cat Re: Conversy. 10.02.12, 18:17
      wybrałabym także czerwone na twoim miejscu. ale czy warto? jeśli ci się podobają i będziesz w nich chodzić, to tak.
    • Re: Conversy. 10.02.12, 18:48
      Według mnie wartosmile Mam parę par i na serio są wytrzymałe.Jak miałam zwykłe to wytrzymywały max 2 miesiącesciana Ja polecam niebieskie, wysokie ,ale czerwone też są superwink
      • noicomipowiesz Re: Conversy. 10.02.12, 18:58
        nie, nie mam ich... nie rozumiem tego podniecenia się nimi... kupiłam sobie trampki za 50 zł z przeceny w "Filippo" czy jakoś tak... i chodziłam w nich 2 lata.. w Conversach też pewnie bym chodziła tyle samo.. a 250 zł w kieszeni ... smile
    • dark_candy_ Re: Conversy. 12.02.12, 15:22
      ja w swoim posiadaniu mam czarne i w czachę. jestem na prawdę z nich zadowolona, ponieważ są bardzo wytrzymałe i wygodne.
      też chcę sobie sprawić nową parę. tym razem czerwone chce ;3
      • majka04 Re: Conversy. 12.02.12, 15:56
        mam jedną parę. i dobrze się trzymają. są wygodne.
        • answer answer 12.02.12, 16:10
          Mam ok. 13 par conversów, są świetne cool
    • natala_nati Conversy. 12.02.12, 16:19
      Ja w wakacje dostałam ciemno niebieskie kiss Uwielbiam je... ! Jasne że się opłaca tylko potem aż szkoda w nich chodzić tongue_out Przynajmniej ja tak mam big_grin
    • riri48 Re: Conversy. 12.02.12, 18:24
      Ja mam różowe ale stargane bo się z nimi nie rozstaję
      • olaya_ Re: Conversy. 12.02.12, 19:51
        mam czarne i polecam smile
    • weekendgirl Re: Conversy. 12.02.12, 23:37
      Podobają mi się czarne i niebieskie.Masz rację strasznie drogie.Kup sobie ., fajne.smirk
    • xadax Re: Conversy. 12.05.12, 17:28
      mam czerwone są super wink
    • wawteenager Re: Conversy. 13.05.12, 11:42
      Ja od dwóch lat jestem zakochana w trampkach Converse Chuck Taylor. Mam 4 pary: granatowe, brązowe, bordowe i beżowe... Sądzę, że te buty są warte swojej ceny.. Są świetne jakościowo, wytrzymałe i wygodne (:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka