Dodaj do ulubionych

Rozstanie . :(

23.02.12, 12:05
Wczoraj rozstałam się z moim chłopakiem . Strasznie to przeżywam . sad śni mi sie po nocach , nie moge spać i ciągle chce mi sie płakać . sad a rozstaliśmy sie dlatego , że on uważa , że powinniśmy od sb odpocząć i za miesiąc albo dwa spróbujemy jeszcze raz . ja strasznie za nim tęsknie . nawet jak sie rozstawiliśmy to powiedziałam , że jestem w rozbitce on też to powiedział . Ja go nadal kocham i tęsknie za nim .

Co mam zrobić . ?
Obserwuj wątek
    • malinka24 Re: Rozstanie . :( 23.02.12, 13:13
      czemu się rozstaliście . mogliście poprostu od sb odpocząć bez tego cyrku . teraz wam by było łatwiej . teraz musisz poprostu ale się mu wygadać albo wytrzymać ten miesiąc . proste .
      smile
    • lollyana Re: Rozstanie . :( 23.02.12, 14:53
      Przeżyjesz. Zrobiłam sobie raz z moim chłopakiem taki odpoczynek i wróciłam do niego jeszcze bardziej szczęśliwa i pełna miłości.
    • zjemciebie Re: Rozstanie . :( 23.02.12, 17:34
      Najlepszym wyjściem będzie po prostu danie sobie czasu na przebolenie tego wszystkiego - jeśli naprawdę coś do Ciebie czuje, to wrócicie do siebie... Jeśli nie, to dobrze, że nie będzie Cie zwodził, czyż nie...?
      • noicomipowiesz Re: Rozstanie . :( 24.02.12, 14:26
        przeczekaj to rozstanie... jeżeli Cię kocha to na pewno do Cb wróci ..
        • rockowa941 Re: Rozstanie . :( 24.02.12, 22:13
          musisz przeczekac i troche potesknic on jelsli cie naprawde kocha to tez zateskni i bedziecie znowu razem
    • joasiiaa Jak przeczytałam ile masz lat to się załamałam. 27.02.12, 17:50
      .
    • xadax Re: Rozstanie . :( 27.02.12, 20:00
      napisz do niego i poproś o spotkanie. powiedz mu to wszystko co tu napisałaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka