Dodaj do ulubionych

Prezent urodzinowy .

28.02.12, 18:33
moja koleżanka ma w sobotę urodziny i wypadałoby jej coś dać. tylko odwieczne pytanie 'co?' . pytałam się jej co chciałaby dostać to oczywiście nie wie wink
macie może jakieś pomysły ?
interesuje się modą, muzyką(ale płyta odpada), książki mogą być, ale znacie jakieś fajne dla 15-latki ?
na prawdę proszę o pomoc. kiss
Obserwuj wątek
    • majka04 Re: Prezent urodzinowy . 28.02.12, 18:45
      jest ktoś?
      • mysterious69 Re: Prezent urodzinowy . 28.02.12, 18:52
        kubki są fajne , w necie mozesz zamowic taki ze jak zalewasz go gorącym to pojawia sie jakis napis ,a jak stygnie to znika ...
        biżuterie jakąś moze
    • lilaa. Re: Prezent urodzinowy . 28.02.12, 18:55
      Wiesz co ? Ja dla mojej przyjaciółki zrobiłam fajną rzecz... Kupiłam książkę (fantasty) i napisałam jej w środku taki liścik... Zrobiłam też z reklamówek opakowanie, w którym zrobiłam kieszonkę i włożyłam również liścik, ale inny. Dałam jej też 13 orzeszków (ponieważ tyle lat kończyła). Bardzo się ucieszyła. Może to cię zainspiruje.
    • lollyana Re: Prezent urodzinowy . 28.02.12, 22:04
      Może złóżcie się na jakąś kartkę upominkową np. do H&M albo do Empika. Wtedy sama wybierze sobie prezent i wszyscy będą szczęśliwi. A jak kupujesz sama, to możesz jej kupić kolczyki albo ogólnie coś z biżuterii. Ja mojej koleżance na 17. urodziny kupiłam właśnie kolczyki i była zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka