drabina 03.03.12, 18:33 Słuchajcie, Moi Drodzy. Liczę na Was. <3 Chciałabym założyć bloga również poza Kotkiem. Gdzie najbardziej polecacie go założyć? ( chodzi mi np. o takie odpowiedzi Onet itp. ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashleyjestcool Re: Blog. Gdzie założyć? 04.03.12, 12:41 Widzę, że wiele osób poleca blogspot.com albo onet.pl Ja bym nie polecała, bo tu na kotku masz pewność, że ktoś przeczyta, a tam ? Tam to rzadko kto wchodzi. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Blog. Gdzie założyć? 06.03.12, 14:54 Kotek poleca swoje blogi, zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
oluu.xd Re: Blog. Gdzie założyć? 07.03.12, 15:58 ashleyjestcool napisał(a): > Widzę, że wiele osób poleca blogspot.com albo onet.pl > Ja bym nie polecała, bo tu na kotku masz pewność, że ktoś przeczyta, a tam ? Ta > m to rzadko kto wchodzi. xd bo trzeba blog zareklamować . Ja osobiście polecam blog na onet.pl { to mój stary raiseyourglass.blog.onet.pl/ } . Moge pomóc w założeniu czy coś w tym stylu . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
zielinka_xd Re: Najlepiej ... 07.03.12, 17:33 Na blogach Kotka chętnie ludzie czytają tylko o gwiazdach. ale na swoim własnym , jak np. z onet.pl = na ogoł pisze sie o sobie, swoim zyciu itd. Ja i tak wole kotek . Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Blog. Gdzie założyć? 06.04.12, 16:54 ja nie prowadzę bloga, ale dużo ludzi ma na blogspocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshikiryuu Re: Blog. Gdzie założyć? 07.03.12, 17:38 od wielu lat działam na blog.onet.pl i nie narzekam Inne serwisy mnie zawiodły. Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Blog. Gdzie założyć? 07.03.12, 18:00 blogspot.com <br /> i przy okazji zapraszam na mojego: pleindecourage.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Blog. Gdzie założyć? 06.04.12, 08:37 jak najbardziej blogspot zapraszam do mnie tracetoy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Blog. Gdzie założyć? 06.04.12, 20:40 Na blog.onet.pl polecam zakładanie blogów np. z opowiadaniami (jest tego maaasę), oraz jeśli chcesz mieć ładny szablon (dzieła dziewczyn np. z wystrojowo.blog.onet.pl/ są genialne!). Blogspota polecam, jeśli chcesz pisać taki bardziej pamiętnikowy, albo modowy blog. Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla Blog. Gdzie założyć? 08.04.12, 02:46 kotek.pl 06.03.12, 14:54 Odpowiedz Kotek poleca swoje blogi, zdecydowanie - cóż za skromność. Odpowiedz Link Zgłoś
roxxxy Re: Blog. Gdzie założyć? 13.04.12, 20:29 założyłam na blogspocie, ale wolę pisać tu :] Odpowiedz Link Zgłoś