karolcika2205 11.03.12, 00:51 bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640/68/89/65b89c55e3.jpg dziewczyny, proszę nie chodzi mi o kolor ale o takie loczki, wiecie jak można je wykonać ? tak, żeby się długo trzymały ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusiooooo Re: WŁOSY ! 11.03.12, 13:13 Najlepiej będzie jak kupisz sobie wałki na gorąco Serio, super są Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: WŁOSY ! 11.03.12, 13:16 nic prostszego ! bieżesz pasemka różnej grubości i nawijasz na lokówke ale trzymając ją do "góry nogami" rozumiesz o co mi chodzi ? nastepnie jeśli wykręciłać juz wszystkie włosy rozczesujesz je i psikasz lakieraem dla długiego efektu (polecam ci czarnego Tfta) Odpowiedz Link Zgłoś
wisshy Re: WŁOSY ! 11.03.12, 14:37 Mój patent to papiloty! Po umyciu włosów, rozczesaniu i wyschnięciu ( mogą być minimalnie wilgotne ) zakręcasz pojedyncze, cienkie pasma na papilot i tak robisz ze wszystkimi włosami i zostawiasz na noc. Rano zdejmując papiloty będziesz miała loki, a żeby były bardziej "rozwichrzone" potrząśnij mocno głową lub rozczesz. Nie używam ani pianki ani lakieru ani lokówki a loki czy fale ( zależy od grubości pasma nawiniętego ) utrzymują się cały dzień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: WŁOSY ! 11.03.12, 18:51 możesz kupić sobie termoloki czyli takie wałki co się wrzuca do wrzątku i nakłada na suche włosy, możesz też używać papilotów albo lokówki. Albo jeśli chcesz mieć takie fale to możesz zapleść na noc warkocze Odpowiedz Link Zgłoś
promiska91 Re: WŁOSY ! 11.03.12, 20:42 a możesz spróbować zrobić loki za pomocą folii aluminiowej " Folia aluminiowa - bierzemy pasemka włosów (kierunek nawijania z góry na dół) nakręcając je na 10 centymetrowe paski folii aluminiowej – w efekcie nasza głowa pokryta będzie niewielkimi srebrnymi kulkami. Do podgrzania skrętów używamy suszarki, po 5 minutowym odczekaniu, zdejmujemy. Uzyskamy tym sposobem kręcone, lekko potargane włosy." Odpowiedz Link Zgłoś
wampirek1o WŁOSY ;D 17.03.12, 10:46 Kiedy umyjesz włosy zawiń je w ręcznik i zostaw na 5min. następnie podziel je na dwie części i z każdej z nich zrób dużego loka(możesz każdą część zawinąć na szczotkę tak jakbyś to robiła lokówką) poczekaj aż włosy wyschną i lekko je rozczesz palcami(nie susz ich suszarką bo zrobi się siano) i tak powinnaś mieć loki jak na zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
sweeneylady To MOJE WŁOSY xD 11.03.12, 20:49 Hah , nie , no może nie moje , ale mojej koleżanki z podstawówki xD. Tj, przefarbowała je sobie na lato w 3 gimnazjum , jednak ja już wtedy byłam a Anglii , więc tylko przysłała mi fotki . Co do porady - jak powyżej xD Odpowiedz Link Zgłoś
smakulaa Re: WŁOSY ! 14.03.12, 09:15 ja użyłabym produktu który mocno utrwali skręt włosów. zdecydowanym moim faworytem jest LOTON Gel-Spray ultra mocny. efekt długotrwały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: WŁOSY ! 14.03.12, 16:00 Lokówką i utrwalić lakierem mocno utrwalającym. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_91 Re: WŁOSY ! 14.03.12, 16:36 Najlepszym sposobem na takie loczki jest prostownica! Wbrew pozorom kręcenie włosów prostownicą jest bardzo łatwe, w internecie znajdziesz dużo filmików jak to robić Ja bardzo często tak sobie kręcę włosy Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: WŁOSY ! 15.03.12, 04:37 kup sobie taka lokowke www.google.com/imgres?q=curling+irons&um=1&hl=en&sa=N&biw=1407&bih=664&tbm=isch&tbnid=IPIbLxfwVyt6BM:&imgrefurl=http://www.folica.com/tools/curling-irons/sedu-revolution-clipless-curling-iron&docid=4p6uyTkKVechuM&imgurl=http://s1.folica.com/img/product/0/005989/25mm/sedu-revolution-clipless-curling-iron-278x278.jpg&w=278&h=278&ei=cGNhT4PcEoSRgwfLnOmeAg&zoom=1 zakrecasz wlosy wkolo i trzymasz z 2 min. a przed kreceniem mozna uzyc jakiegos sprayu na loki, po zakreceniu potrzymaj goracy loczek tak z 30 sek. w rece i urzyj lakieru trzymaja sie 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
harrypotterxd Re: WŁOSY ! 16.03.12, 11:21 Może na walkach albo na lokówce wyjdzie a jak sie uda to spryskaj lakierem do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
loveyouariana Re: WŁOSY ! 17.03.12, 10:27 zaraz po umyciu glowy zrob sobie 4 lub 2 warkocze(wg. uznania), nastepnie psiknij lakierem polecam wellaflex.najlepiej zrob to przed snem, rano tylko rozpusc wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: WŁOSY ! 17.03.12, 18:07 nie mam pojęcia ale ładne są...heeh może spróbuj nałożyć na nie jakiś balsam po kompieli przed suszeniem, a po lakier... Odpowiedz Link Zgłoś
nadzia115 tuuu. :) 21.03.12, 20:38 Ja ci radzę zrobić to prostownicą. Naprawdę , wychodzą bardzo ładne. Ja właśnie tak to robię. Ale jeśli chcesz mieć akurat takie to radze kręcić bardzo małe kosmyki, wtedy bd ślicznie Na youtube znajdziesz wiele filmików jak uzyskać takie loczki. Wpisz np "loki prostownicą" , "jak zrobić loki prostownicą" lub coś takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 dziekuję dziewczyny ! <3 20.03.12, 23:56 karolcika2205 napisał(a): > bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640/68/89/65b89c55e3.jpg > > dziewczyny, proszę nie chodzi mi o kolor ale o takie loczki, wiecie jak można j > e wykonać ? tak, żeby się długo trzymały ;d Odpowiedz Link Zgłoś