Dodaj do ulubionych

Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie ?

17.03.12, 11:06
Pytam z ciekawości, ponieważ moi sąsiedzi nudni na pewno nie są. Nade mną mieszka para punków, gościa pode mną kilka dni temu oskarżyli o hodowanie marihuany w piwnicy, a ci na przeciwko uciekli przed policją . Nie ma ich już kilka miesięcy.
Jak jest z wami ?
Obserwuj wątek
    • roksanaroxana Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 17.03.12, 11:11
      mam pojeb**ych sąsiadów, szczerze mówiąc. jeden z nich postrzelił mojego psa z wiatrówki, więc..
      • carino Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 11:02
        Sami 70 letni staruszkowie smile Praktycznie nie mam sąsiadów. ;>
    • mausercap Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 17.03.12, 13:39
      Moi za to są jednym słowem nienormalni, zachowują się jak tzw. mongoły.
      • hermionagranger Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:22
        Moi sąsiedzi są raczej normalni i nudni...ale tak szczerze mi jest wszystko jedno. Skoro nikomu nie szkodzą, to czym się przejmować? wink
    • monik4 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 17.03.12, 14:24
      mam fajnych sąsiadów mówie ci ahh boscy -.-
      • noicomipowiesz Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 17.03.12, 22:59
        hmm. po de mną mieszka postrzelona rodzina.. ciągle krzyki i wgl.. nudno nie jest.. raz policję wzywaliśmy xdd
        • kropeczka23 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 18.03.12, 00:12
          Hahaha, ja mam świetnego sąsiada. : o Normalnie patolodżi. Nie raz wzywalismy policję.. Awantury, kłótnie, bicie, duszenie się nawzajem w Wigilię. Nie no.. Przecudownych mam sąsiadów. ^^
          • saandii Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 03.04.12, 18:32
            Sąsiadów mam dość ciekawych.
            Z prawej strony małżeństwo z przystojnym synem. Z drugiej kuzynka z mojego wieku a na przeciwko rodzina która często wyjeżdża i zostawia same dzieci w domu które robią dość nie ciekawe imprezy ;/
        • alicesalvatore Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 18.03.12, 12:51
          Też mam przecudownych sąsiadów big_grin Obok mnie narkoman, który drze się jakby go obdzierali ze skóra, rzuca się na podłogę, biega po klatce, wzywa swojego zmarłego ojca.. Nade mną właśnie zmarła miła staruszka, a teraz jej rodzina po nocach przeszukuje całe mieszkanie za majątkiem i strasznie się tłuką. A pode mną mieszka para studentów, którzy co tydzień urządzają huczne imprezy big_grin
          • mileysue Moi sąsiedzi 24.03.12, 09:16
            no... moi sąsiedzi są walnięci. Więc tak: Syn tych ludzi pali pije i te rzeczy, matka mu na to pozwala, a jak była u dyrektorki, to przyznała się przed nią, że mu na to pozwala (on ma jakieś 16 lat), a córka jest ode mnie o 2 lata młodsza, wszystko kopiuje, wyzywa mnie od ci**, ku**, szm** i jest ogólnie grubą świnią. Więc też mam ciekawie. A, jeszcze wyrzucają nam pety do ogródka... -,-
      • koloorowa. Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 28.03.12, 20:15
        łoo, nie zazdroszczę wink ja mam spoko nawet, nie narzekam w każdym razie.
    • jagoda_ Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 18.03.12, 16:20
      wścibscy sciana o wszystko się wypytują i wgl. -,-
    • yorkie Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 19.03.12, 21:08
      Hmmm... Obok mnie puste mieszkanie, w którym rzekomo straszy bo umarło tam już parę osób, na przeciwko nienawidzący mnie moher (czasami ciekawie z panią moher bywa), nade mną mieszkanie zawalone śmieciami przez panią śmieciarę mieszkającą w innym bloku (też czasem bywa ciekawie, szczególnie jeśli chodzi o np. zalanie mi domu jakąś syfną wodą, przewalanie się śmieci na mój balkon lub przełażenie jakiś niezidentyfikowanych form życia do mojego domu). A pode mną piwnice. Nic ciekawego.
    • nutellla Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 20.03.12, 04:15
      masakra, facet który mieszka obok objada się codziennie w fast foodach. :o
    • just...me Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 12:57
      Na przeciwko mieszka bardzo młoda para amerykanów, całkiem spoko są, tylko często się kłócą ze sobą, czasem jak oni robią imprezę to ja nic nie mówię nawet jak mi to przeszkadza, ale za to mogę liczyć, że nikt mnie nie wyda jak ja robię imprezę pod nieobecność rodziców. wink

Obok jacyś ludzie, zwykła rodzina z psem, nie patologiczni ani nie jacyś super, ale nic do nich nie mam.

Na tej samej klatce mieszka jeszcze taki dziadek, mieszka sam, za bardzo do nikogo się nie odzywa, ale jeśli już to jest miły.

Nademną jest remont w tej chwili, ktoś się niedługo wprowadzi pewnie, podemną nie mam pojęcia kto mieszka.
    • koralina94 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 13:06
      Moi sąsiedzi, którzy mieszkają naprzeciwko mieli kilka niemiłych spotkań z policją. Nawet antyterroryści się zjawili. Takie plotki się pojawiały, że masakra.
      Ale reszta jest w podeszłym wieku i nic się nie dzieje. Uroki życia na wsi.
    • paula06 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:24
      Moi sąsiedzi są ok.smirk
    • selena9 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:28
      Ja mam okropnych sąsiadów devilMieszkam na drugim piętrze a ci na trzecim piętrze mają psy o które kompletnie nie dbają. Kiedy wracają psy zaczynają biegać a kiedy ich nie ma przez dłuższy czas okropnie wyją. Dodatkowo zawsze w weekend odkurzają albo przesuwają meble. Kosmartongue_outtongue_outtongue_out
    • sel1234 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:29
      Ja nie mam za bardzo kontaktu z moimi sąsiadami. Ale jak już są nawet mili, i normalni.
      wink
      • klara.1 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:44
        Mieszkam na osiedlu, codziennie rano jak idę do szkoły mój sąsiad z naprzeciwka który mnie nie cierpi spuszcza psy żeby mi wchodziły po nogi.;/ Po lewej stronie mieszka rodzinka która wyrzuca śmieci na nasz trawnik i obserwuje przez lornetke co ludzie robią, a po prawej stronie mieszka samotny facet który świruje na ulicy i nasyła policje. Więc normalni to oni nie są ..angry
    • aveugle Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:51
      Mieszkam na wsi i moja rodzina ma bardzo dobry kontakt z sąsiadami, także jest pięknie ^.^
    • yoperro Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 17:56
      Teraz to ja mam nudnych sąsiadów, ale kiedyś mieszkałam w takim bloku że z jenej strony miałam pijaczkę a z drugiej prostytutkę a u góry mieszkała baba co sprzedała własne dzieci za alkohol, a teraz się wyprowadziłam i mam nudnych sąsiadów małżeństwo po 70 i samotną matkę...
    • shunra Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:00
      Ja nie mam blisko sąsiadów a osóbki które mieszkają w moim otoczeniu, mieszkają na tyle daleko że nawet nie wiem jak wyglądają i jak się nazywają i jakoś nie pale się by ich poznać.
    • joasiiaa Nudy ;p 22.03.12, 18:04
      Mieszkam w 4-piętrowym bloku na ostatnim piętrze razem ze spokojnym studentem, który bardzo często wyjeżdża do Londynu, więc go nie ma. Pode mną młoda para z małym dzieckiem i małżeństwo z dwojgiem nastoletnich dzieci. Środkowe piętro jest wolne przez większość czasu, bo w jednym mieszkaniu kobieta wyprowadziła się do córki, a te chce wynająć, ale cena jest za wysoka, więc stoi puste, a obok mieszka stary kawaler, biznesmen, który mieszka w warszawie, a tu ma mieszkanie właściwie nie wiem po co. Pod nimi mieszka małżeństwo z dwoma nastoletnimi chłopakami, obok stare małżeństwo z córką i nastoletnią wnuczką. Na parterze dwa stare małżeństwa. Ogólnie to jakby tu kogoś nożem dźgali na klatce albo gwałcili i ten ktoś by krzyczał to nikt by nawet nie wyszedł, bo mieszkają tu egoiści, a na dodatek jest ich mało i nigdy nie ma w domach.
    • dres Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:06
      Nie no sąsiedzi pierwsza klasa. Moi na dole się drą(starszy syn po 20 i ojciec oraz drugi syn-spokojny i matka),obok para z 8 latka,która śpiewa o 6 rano w soboty,sąsiad puszcza głośno techno. i jeszcze pianino,kurki. Wesoło jest.
    • monia1997n Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie ? 22.03.12, 18:09
      Mieszkam na osiedlu i na mojej ulicy mieszkają spoko ludzie.
      Obok mnie moja siostra cioteczna a z drugiej strony blok.
      + na mojej ulicy mieszka całkiem ładny chłopak ;d
      i ogólnie fajni ludzie, z którymi można pogadać ;d
    • pauli... Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:22
      Ja nie mam sąsiadów bo mieszkam w domu jednorodzinnym!!!! big_grin
    • truskaffkax3 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:28
      ja nie mieszkam w bloku, ale moja koleżanka z klasy tak. i mówiła mi, że ma sąsiadkę która kiedyś była pijana i lezała w łóżku nago, i jej się kołdra paliła xd a jeszcze innej spadają półki i jest okropny hałas xD
      • sw33t_girl Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:39
        Ja mieszkam na wsi, ale nie mogę narzekać na brak atrakcji, jeden sąsiad wyszedł na przepustkę z więzienia w Wielkanoc i ukrywał się do Wigilii, a żeby go policja nie złapała to na pole wychodził w peruce i ciuchach swojej żony, inni sąsiedzi wypożyczali się kasy już od wszystkich sąsiadów i nie mają zamiaru oddawać, a jedna 23 letnia sąsiadka mieszka z 55 letnim facetem który ma dzieci starsze od niej. Ale są też normalni ludzie z którymi można się spotkać na grilu czy na kawce i normalnie pogadać o wszystkimsmile
    • stefffcia Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:47
      Nade mną mieszka para co ma dredy i ogółem słucha reggae i oznajmia, jacy to są zgodni z przesłaniem peace. ;D
      Ogółem koło mnie mieszka duużo alkoholików i drących się dresów słuchających techno i disco polo... ;x
      świat byłby nudny bez odmieńców i różnorodności, prawda?
    • ewellin Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:49
      Mam genialnych sąsiadów. Nademną mieszkają studenty, które każdy piątek i sobota imprezują. ;l
      Obok młode małżeństwo. Naprzeciw bardzo miła rodzina oraz bardzo wredna sąsiadka, która ma bujną wyobraźnię i mówi nie stworzone rzeczy. Podemną nie mam pojęcia.
    • marsjanka115 x__x 22.03.12, 18:53
      fajnych masz sąsiadów autorko xD
      nie u mnie nie ma szaleństw wszyscy nudni i denerwujący
    • kotkaevita15 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 18:57
      Z jednej strony domu ciekawych i imprezujących, z drugiej nuuudnych. Nic nigdy się tam nie dzieje! big_grin
      • rockowa941 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 19:17
        ogolnie to osoby strasze ale mlodzi tzn dorosli tez sa i sa spoko
        • xdliv13xd Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 23.03.12, 07:12
          Ja mam dziwnych sąsiadów i nie mieszkam w bloku tylko na ulicy z domkami jednorodzinnymi i tak po lewej stronie mieszka małżeństwo, które codziennie jakoś od 7.00 grzebią w ogródku, po prawej pijak, który rzadko wychodzi coś zrobić, na przeciwko mieszkają ludzie, którzy mają ciężarówki i kiedyś o północy ją włączyli bo im zamarzłą i nie można było można się wyspać...devilsad
      • hannah24 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 19:20
        nade mną mieszka rodzina z 4 dzieci, w tym dwójką która nie skończyła pięciu lat i zawsze jak wychodzą do przedszkola albo wracają z podwórka to strasznie krzyczą i płaczą, że cała klatka ich słyszy. Oprócz tego to wszyscy w miarę normalni ; ]
    • czarna2 Re: Macie nudnych sąsiadów, czy wręcz przeciwnie 22.03.12, 19:48
      Cóż. Nade mną mieszka cała rodzinka, która codziennie wrzeszczy i przeklina że słyszę każde słowo dokładnie w moim pokoju. A pode mną jakiś chłopak, który gra na gitarze i fałszuje i nie daje spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka