zania02 24.03.12, 00:30 o co chodzi z tymi flagami ameryki i angli? Nie rozumiem tego dlaczego teraz pelno tego wszedzie jest.... nie podoba mi sie to jakos a wszedzie to musi byc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: O co chodzi? 24.03.12, 09:46 Najbardziej boli mnie to, że flag Polski nikt by tak chętnie nie nosił a flagi innych krajów stały się... kultowe? WTF? Jeszcze bardziej mnie boli, że mi się podobają (ale tylko flaga Brytyjska, pierwszą bluzka z tym, musze to napisać, motywem kupiłam ponad 2 lata temu, gdzie modne były inne wzory). Eh. Odpowiedz Link Zgłoś
zania02 Re: O co chodzi? 24.03.12, 11:11 no dokladnie tez tak mialam ze mialam jedna bluzke gdzie modne byly kwiaty i kazdy nosil wszystko w kwiaty.. a teraz wszyscy maja to... jakby nie umieli znalesc swojego stylu... nie wszystko co modne jest oryginalne... jezeli chcesz byc modna to niestety musisz miec swoj wlasny styl Odpowiedz Link Zgłoś
wisshy Re: O co chodzi? 24.03.12, 12:00 Taa. Myślałam, że taki wzór/symbol czy nie ważne jak to nazwiemy jest jednym z elementów "stylówy z lat '80", i noszą/ nosiły go osoby powiązane z tym stylem osoby. Ale teraz widać wszyscy muszą mieć coś z elementem flagi USA czy Anglii. Paranoja. Każdy chce być indywidualistą a podąża za innymi. Nie żeby przeszkadzały mi osoby noszące się w tego rodzaju ubrania, skądże ale stwierdzenie, że one mają własny, niepowtarzalny styl raczej do nich nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 24.03.12, 12:48 po prostu taka moda . Mi też to się nawet podoba , ale bez podniety Odpowiedz Link Zgłoś
patinka24 To są .... 27.03.12, 19:10 Chodzi o to ,że 27-29 marca to DNI JĘZYKÓW OBCYCH IEnglish Odpowiedz Link Zgłoś
patinka24 Re: To są .... 27.03.12, 19:17 A jeśli chodzi o ciuchy to jest taka moda Odpowiedz Link Zgłoś