Dodaj do ulubionych

Pomóżcie !

24.03.12, 21:42
od dawna szukam pewnej piosenki, znam tylko kawałek tekstu "she was eighteen" czy coś takiego...to śpiewa facet i to jest raczej nowa piosenka...proszę, pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • hejkaa Re: Pomóżcie ! 24.03.12, 21:46
      Yyy.. wiesz, że jest bardzo dużo takich piosenek? Tak się nie znajdzie, za mało informacji. shock
    • gagata wskazówki ! 24.03.12, 21:50
      było coś "and she was (only?) eighteen and i was twenty" i chyba potem "tonight"
      może ktoś z was kojarzy ?

melodia nawet szybka a facet ma trochę cienki głos
      • gagata Re: wskazówki ! 24.03.12, 22:00
        nikt mi nie pomoże ? sad
        • gagata Re: wskazówki ! 24.03.12, 22:06
          widzę że kotek zszedł na psy...kiedyś były setki odpowiedzi do takich wątków, a teraz..nikomu się nie chce pomagać bo po co? niech się sama ta osoba martwi...-,-
          • hatterka Re: wskazówki ! 24.03.12, 22:30
            A nie przyszło Ci do głowy, że skoro nikt nie pisze, to nikt nie wie? -.-
            Wybacz, ale po Twoim opisie ciężko się domyślić, co to za piosenka. Poza tym słowa musiałaś źle usłyszeć, bo z ciekawości poszukałam trochę i nie znalazłam żadnego utworu, który zawierałby takie zdanie.
            Przypuszczam, że usłyszałaś tę piosenkę w radiu, bo w innym przypadku raczej znałabyś tytuł. Jest masa wyszukiwarek, które pokazują, jaki utwór był grany w danym radiu o konkretnej godzinie w konkretnym dniu.
            A jeśli jest inaczej...
            Skoro tak Ci zależy, naprawdę mogłabyś sama poszukać, a nie czekasz na gotowe i jeszcze się złościsz, że nikt nie raczy podać Ci na tacy rozwiązania.
            • blondi_girl Re: wskazówki ! 24.03.12, 23:44
              Zgadzam się z hatterka wink
    • nutellla Pomóżcie ! 25.03.12, 03:56
      no, no kojarzę. Ed Sheeran - The A Team ? :o
      • gagata Re: Pomóżcie ! 25.03.12, 12:31
        boże ! KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! serceserceserceserceserce

szukałam wszędzie i nie mogłam tego znaleźć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka