gagata 24.03.12, 21:42 od dawna szukam pewnej piosenki, znam tylko kawałek tekstu "she was eighteen" czy coś takiego...to śpiewa facet i to jest raczej nowa piosenka...proszę, pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hejkaa Re: Pomóżcie ! 24.03.12, 21:46 Yyy.. wiesz, że jest bardzo dużo takich piosenek? Tak się nie znajdzie, za mało informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gagata wskazówki ! 24.03.12, 21:50 było coś "and she was (only?) eighteen and i was twenty" i chyba potem "tonight" może ktoś z was kojarzy ? melodia nawet szybka a facet ma trochę cienki głos Odpowiedz Link Zgłoś
gagata Re: wskazówki ! 24.03.12, 22:06 widzę że kotek zszedł na psy...kiedyś były setki odpowiedzi do takich wątków, a teraz..nikomu się nie chce pomagać bo po co? niech się sama ta osoba martwi...-,- Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: wskazówki ! 24.03.12, 22:30 A nie przyszło Ci do głowy, że skoro nikt nie pisze, to nikt nie wie? -.- Wybacz, ale po Twoim opisie ciężko się domyślić, co to za piosenka. Poza tym słowa musiałaś źle usłyszeć, bo z ciekawości poszukałam trochę i nie znalazłam żadnego utworu, który zawierałby takie zdanie. Przypuszczam, że usłyszałaś tę piosenkę w radiu, bo w innym przypadku raczej znałabyś tytuł. Jest masa wyszukiwarek, które pokazują, jaki utwór był grany w danym radiu o konkretnej godzinie w konkretnym dniu. A jeśli jest inaczej... Skoro tak Ci zależy, naprawdę mogłabyś sama poszukać, a nie czekasz na gotowe i jeszcze się złościsz, że nikt nie raczy podać Ci na tacy rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla Pomóżcie ! 25.03.12, 03:56 no, no kojarzę. Ed Sheeran - The A Team ? :o Odpowiedz Link Zgłoś
gagata Re: Pomóżcie ! 25.03.12, 12:31 boże ! KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! szukałam wszędzie i nie mogłam tego znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś