Dodaj do ulubionych

Wzrost ; /

27.03.12, 20:21
Koteczki mam problem nie umiem się zaakceptować . Jestem jedną z najwyższych dziewczyn w szkole i najwyższą dziewczyną w klasie . boli mnie to bo nie moge sobie jakiegoś fajnego chłopaka znaleźć (chodziłam niedawno z niższym nie duzo ale jednak i inni po cichu plotkowali że niby jak to wygląda że ja wyższa a nie mój chłopak itd.) i nie moge chodzić w szpilkach w których pragnę chodzić . każdy chłopak którego poznaję lub znam od niedawna jest niższy i boli mnie to bo każdy mi ich sprząta sprzed nosa sad moje przyjaciółki sięgają mi do ramion i głupio się czuje idąc z nimi . Mam 176 cm wzrostu i nie wiem czy jeszcze nie rosnę ;/ sciana
Obserwuj wątek
    • anomalia_ Re: Wzrost ; / 27.03.12, 20:33
      a ile masz lat? ;>
      pytam, bo też do niedawna miałam ten problem, a teraz jestem jedną z niższych dziewczyn w klasie, soł.
      • malinka24 Re: Wzrost ; / 27.03.12, 20:38
        14 no w sumie 15 .
        • anomalia_ Re: Wzrost ; / 27.03.12, 20:48
          to spoczos! nasi chłopcy zaczęli rosnąć dopiero w drugiej gimnazjalnej. wielkoludy z nich teraz, takie po 180-190 cm, co przy wzroście 175 wypada... no, wypada jak wypada. :3 poza tym, bycie niskim nie jest fajne. ostatnio spotkałam faceta, któremu sięgałam do ramienia, a sama też jakoś specjalnie niziutka nie jestem (170). teraz już wiem, jak się czują te biedne dziewczęta, co to mają po 155-160 cm... dobrze być w sam raz, o.
          • malinka24 Re: Wzrost ; / 27.03.12, 20:52
            Możliwe ale ja własnie jestem w 2 gim i jakoś moim chłopcom nie pali się do skoczenia w góre ze wzrostem big_grinsad
            • anomalia_ Re: Wzrost ; / 27.03.12, 20:53
              oj, urosną jeszcze, daj im trochę czasu ;D
              • malinka24 Re: Wzrost ; / 27.03.12, 20:55
                Oby i dzieki wielkie kiss
            • julia2270 TU... 14.04.12, 12:24
              Ja jestem też w 2 gim i mam 1.72-1.73 i mi to pasuje. Fakt jestemm najwyzszą dziewczyną w klasie, ale nie w szkole Są wyższe. tylko że u mnie w szkole przeważają więksi chłopcy od 1.73-190, jest ich dosyć sporo. Niskich jest raczej mało. Ale nie przejmuj si tym. To kiedyś może być twój atut i uwierz, jeśli nie w tej szkole, to w następnej będą wysocy chłopacy.
    • yorkie Re: Wzrost ; / 27.03.12, 21:04
      High five, mam dokładnie tyle samo, ale już nie rosnę.
      Jakoś mi to nie przeszkadza.
    • stokrotka002 Re: Wzrost ; / 27.03.12, 21:10
      Też mam 176 cm. Mnie wzrost nigdy nie przeszkadzał, wręcz przeciwnie cieszę się że jestem szczupła i wysoka. Przy chłopakach też się nie wyróżniam, bo w są wyżsi i też równi jak ja. Nie przejmuj się wink
      • malinovax33 Re: Wzrost ; / 27.03.12, 21:22
        Kochana, nie przejmuj się. Jestem w takim samym wieku co ty i chciałabym urosnąć tak z 3 cm, a niska nie jestem bo mam 1.72 wink W podstawówce nienawidziłam swojego wzrostu i chciałam być niższa, ale w gimnazjum przestało mi to przeszkadzać. Też się czasami głupio czuję przy niskich koleżankach .. A co do chłopaków, to zazwyczaj zaczynają rosnąć pod koniec gimnazjum wink W klasie mam samych niedorostków niższych ode mnie o pół głowy, ale starsi koledzy 16-17 lat są o wiele wyżsi . Moje niziutkie koleżanki, które mają po 1.50 - 1.60 czasami opowiadają, że chciałyby być wyższe, bo dziwnie się czują przy swoich chłopakach. Kolejny plus bycia wysoką jest taki, że nawet kiedy jest się trochę grubszym ( nie twierdzę, że ty jesteś ) to tak tego nie widać big_grin
    • blondzia Re: Wzrost ; / 28.03.12, 19:51
      Woo ale jesteś wysoka .
      Jak jesteś szczupła to git !
      I wcale się tym nie przejmuj masz figurę modelki (jak jesteś szczupła) i na pewno chłopcy się nie zostawiają z powodu wzrostu co to im przeszkadza i w szpilkach też możesz chodzić na pewno wyglądasz w nich bosko wysoka długie nogi achh brałby xd
      • malinka24 Re: Wzrost ; / 30.03.12, 22:32
        W sumie nie powiem ale chlopcy gadają ze braliby xD
        i tak jestem szczupła nawet wink
        • blondzia Re: Wzrost ; / 14.04.12, 00:02
          malinka24 napisał(a):

> W sumie nie powiem ale chlopcy gadają ze braliby xD
          > i tak jestem szczupła nawet wink

No to problemu nie ma laska z ciebie smile
    • milusia22 Re: Wzrost ; / 28.03.12, 20:01
      to mamy odwrotny problem. mam 15 lat (bez 2 tygodni) i 1,58 m! strasznie mnie to wkurza.
    • natalka.x3 no 31.03.12, 11:24
      nie ma co się przejmować : *. miałam podobny problem w podstawówce co do chłopaków, nie miałam tyle wzrostu co ty bo tylko 169 (już nie rosnę), a każdy chłopak który przy mnie stanął dosięgał mi do ramienia. w gimnazjum role się odwróciły, w tym roku zaczęli dopiero rosnąć i czuję się przy nich jak krasnoludek. spójrz na licealistów, oni to dopiero są wysocy. chłopaki wolniej dojrzewają. taki wzrost to Twój atut, musisz mieć cholernie długie nogi <3. poczytaj sobie o Blake Livley, ona też jest bardzo wysoka a mimo to nosi jeszcze 10 cm szpile : d. mam w klasie dziewczynę (trzecia gimnazjum) która ma 149 cm wzrostu, naprawdę. lepiej być wysoką, prawda? ostatnio gadałam z takim chłopakiem co mówi, że uwielbia wysokie dziewczyny. więc nie masz co się przejmować. : dkiss
    • noicomipowiesz Re: Wzrost ; / 31.03.12, 11:34
      ej, nie przejmuj się, wszystko się unormuje . smile
    • hejkaa Re: Wzrost ; / 31.03.12, 19:50
      Idź do agencji modelek! Z takim wzrostem na pewno Cię przyjmą smile
      A poza tym (zależy ile masz lat oczywiście) Twoje przyjaciółki i chłopaki kiedyś będą podobnego wzrostu co Ty. wink
    • dariija Re: Wzrost ; / 31.03.12, 20:27
      ja bym się tym tak bardzo nie przejmowała wink bycie wysoką ma swoje zalety, to przecież seksowne, ponętne, i przede wszystkim zwykle wyższe laski są atrakcyjniejsze.. ; ) modelki hihi. : ) o właśnie, jeśli jesteś szczupła, a z tym wzrostem zapewne jesteś, może nad tym zawodem pomyśl? nadawałabyś się, a chłopaków hmm ja bym szukała ciacha koszykarzy.. ; ) też jestem dość wysoka 171cm . ; ) nie przejmuj się kochana! ;* a jak ktoś się z ciebie śmieje,to ci zazdrości, jesteś na pewno piękna i atrakcyjna! Głowa do góry i nie patrz na innych wink))
      • malinka24 Re: Wzrost ; / 01.04.12, 14:19
        Dzięki dziewczyny zawsze umiecie mnie podnieść na duchu kiss Ale do agencji modelek razcej nie pójde jak już coś to w przeciwnym kierunku big_grin
        I tak jestem szczupła i właśnie przez to jeszcze wyższakiss
        Tak obiektywnie jak się patrzy wink
    • your_nightmare Re: Wzrost ; / 01.04.12, 18:07
      Ja mam 171 cm i też połowa dziewczyn sięga mi do ramion ; / Na pewno kogoś znajdziesz c; Uda ci się !
    • milka282 Re: Wzrost ; / 02.04.12, 17:23
      w miłości nie liczy się wygląd big_grin to po pierwsze, a po drugie jesli jakiś chłopak na prawdę będzie Cię kochał, nie będzie zwracał uwagi na to czy inni o Was coś mówią czy nie, i Ty też nie powinnaś się tym przejmować smile
      kiss
    • aureola Re: Wzrost ; / 02.04.12, 17:55
      Ja mam rocznikowo 16 lat i 180cm, więc błagam Cię; nie narzekaj ! : D
    • emilaa18 Re: Wzrost ; / 05.04.12, 01:41
      I Ty mówisz, że jesteś wysoka?! Proszę, ja mam 182 cm i nie narzekam. Oczywiście wiadomo, jest trochę ciężko być jedną z najwyższych osób w szkole. Odkąd pamiętam zawsze mi dokuczali z tego powodu. Nie wspomnę już o znalezieniu jakiegokolwiek chłopaka. Ale ja się nimi nie przejmuję. Pamiętaj, zawsze lepiej być wysokim niż niskim! I wiedz, że wiele osób Ci tego wzrostu zazdrości wink
    • biedronka_303 Re: Wzrost ; / 07.04.12, 18:01
      Co? ty powinnaś się cieszyć . wiesz ile kobiet dałoby sobie głowe uciąć za taki wzrost.
      Nie przejmuj sie , chłopcy jeszcze zdążą (daj im czas)big_grin
      Po prostu uwierz w to że jesteś piękna to i inni w to uwierząkiss
    • kotkaevita15 Re: Wzrost ; / 07.04.12, 19:55
      Kiedyć siedziałam w pierwszej ławce, a teraz siedzę w drugiej, trzeciej. Mi się wydaje, że przestaniesz rosnąć i niedługo będziesz siedzieć w niższych ławkach. Jeszcze ten rok, kilka miesięcy lub lat. Trzeba trochę poczekać... Niestety.
    • paulina9812 Re: Wzrost ; / 07.04.12, 20:23
      Mam koleżankę w klasie o rok od Cb młodszą , która ma 175cm wzrostu i sie tym nie przejmuje wink
    • taka.jedna. - 07.04.12, 21:14
      a ja Ci zazdroszczę.
    • zmierzchowka Re: Wzrost ; / 13.04.12, 18:58
      ja mam 182 i żyje i pluje na nizszych
      • brokatowa_ Re: Wzrost ; / 13.04.12, 20:01
        ja za to wręcz przeciwnie , jestem prawie najniższa w klasie , ale jakoś się tym nie przejmuję , bo w sumie lubię swój wzrost nawet :3 .
    • rozalie32 Re: Wzrost ; / 14.04.12, 09:52
      big_grin ja mam 13 lat i 176 cm. I wcale mi to nie przeszkadza. Moim kolegom ani koleżankom mój zrost nie przeszkadza. A ja jestem z niego zadowolona big_grin
    • cesautres ;c 14.04.12, 11:09
      wiesz chciałabym być taka wysoka ;c mam 158 , jestem najniższa w klasie i raczej już nie urosnę . Dziewczyny może nie są ode mnie sporo wyższe , ale przy chłopakach to czuję się jak jakiś krasnal -,-
    • riri48 Re: Wzrost ; / 15.04.12, 16:49
      Ja chce mieć tyle wzrostu co ty! Mam 158 i czuję się trochę dziwnie np. przy moim bracie który ma 178 (2 cm wyższy od ciebie) a chodzi do 2 gimnazjum a ja jestem tylko rok młodsza... Ale on miał tyle co ja jakieś 3 lata temu i nie zamierza przestać rosnąć! Nie martw się, niedługo przestaniesz rosnąć i będziesz jeszcze musiała stawać na palcach do chłopaka. wink
      • corellka Re: Wzrost ; / 21.04.12, 12:49
        Nie gramatyzuj. Lepiej być wyższym nią niższym. ja mam wadę genetyczna i 147 cm wzrostu. Mam 14 lat. Jestem najniższą gimnazjalistką w szkole. No i to nie fajne, bo nie dosiegam do połowy rzeczy w moim domu, ale rodzice też są niscy.
    • slodkiporanek Re: Wzrost ; / 21.04.12, 23:04
      Ja bym się cieszyła na Twoim miejscu. Mam 154 cm. To jest problem.
    • xxxnikusxxx Re: Wzrost ; / 22.04.12, 12:51
      Boże, tak czytam, czytam i myślałam, że masz gdzieś ze 190, ze aż tak bardzo się tym przejmujesz... Proszę Cię, ja mam 177 i jestem z tego wręcz dumna, bo mam długie nogi ;p baleriny też są ok, więc nie musisz szpilek cały czas mieć na nogach. Nie przejmuj się, naprawdę nie warto, szczególnie, że zdecydowana większość modelek ma przynajmniej 175 cm wzrostu wink
    • mrucz Re: Wzrost ; / 16.08.12, 11:25
      ja też jestem niska i się tym nie przejmuję, uczę się akceptować siebie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka