Dodaj do ulubionych

Nie wkurza was to ?

03.04.12, 17:21
Nie wkurza Was to, że niektórzy poniżają w komentarzach różne gwiazdy?

Bo mnie bardzo.

Np. Jesli ktoś lubi Justina Biebera - To bez powodu pisze jak najgorsze rzeczy o One Direction. A nie dosyć, że poniża chłopaków z 1D, to jeszcze obraża ich fanki.

Przeciez to jest bez sensu....

Po co kłócić się o takie głupie rzeczy.
Moim zdaniem każdy ma prawo słchac czego chce i co mu się podoba, bo każdy jest inny i ma inne upodobania, ale po co robic afere z powodu muzyki, której słuchamy?
To jest przeciez niegrzeczne i niekulturalne...

A jeśli nawet ktoś nie lubi danego zespołu lub danej gwiazdy, to po co zostawia obraźliwe komentarze pod ich wątkiem. Jeśli ich nie lubi to niech nie wchodzi na artykuły o nich....

A jakie jest Wasze zdanie na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • just_smile Re: Nie wkurza was to ? 03.04.12, 18:08
      Zgadzam się...
      • noicomipowiesz Re: Nie wkurza was to ? 03.04.12, 19:30
        Zgadzam się z każdym Twoim zdaniem. smile
    • kropeczka23 Re: Nie wkurza was to ? 05.04.12, 23:33
      Ja powiem tak..
      Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, na każdy temat, ale można przedstawić je tak, aby nikogo nie obrazić i nie urazić. Nie jest miło jak ktoś Cię przezywa itp. Ludzie powinni przedstawiać swoje poglądy, przemyślenia, swoje zdanie.. ale w taki sposób aby nikogo nie skrzywdzić.
      • duuumi Re: Nie wkurza was to ? 07.04.12, 15:12
        A ja uważam, że każdy może mówić i pisać, co naprawdę uważa o różnych gwiazdach. Ja np. jeśli nie lubię tego całego One Direction i Justina Biebera, to mogę naisać to wszędzie. Oczywiscie nie bede nikogo obrazała, po prostu wyraze swoja opinie.
    • roksanaroxana nie, mnie to bawi. 09.04.12, 17:44
      .
      • anetka_aa Re: nie, mnie to bawi. 10.04.12, 10:06
        aha

No, mnie czasem tez ; )
    • sammy Re: Nie wkurza was to ? 10.04.12, 10:20
      Każdy ma prawo do wyrażenia swoich opinii. Każdy może wejść w dany artykuł i go skomentować. Nie możesz tego nikomu zabronić. Poza tym co to by były za komentarze gdyby wszystkie były pozytywne?
      • niemampomyslu @sammy 10.04.12, 11:51
        dokładnie to chciałam powiedzieć.
        +jest różnica, czy ktoś nazwie zespół X 'zasranymi pedałami' czy 'chłopaczkami, którzy nie umieją śpiewać i są sławni, bo mają ładne buzie/dobrego managera'.
    • truskawa. * ____ * 10.04.12, 10:40
      są to osoby publiczne, i nie oznacza to, że mam pisać same wspaniałe rzeczy o takich ludziach.
    • bubblepop Re: Nie wkurza was to ? 10.04.12, 14:10
      Mnie tam wkurza, jak ktoś życzy śmierci gwiazdom, to takie infantylne. Ale jak napisze, że nie lubi ich wizerunku publicznego/wyglądu/muzyki, to nic się nie stanie, w końcu nie wszystkim muszą się podobać. Co do wyzywania ich od 'pedałów', 'gejów' czy Bóg wie kogo jeszcze - to ocena ich wizerunku spowodowana tym, że szczypią się za tyłki, przytulają na koncertach itp. Tutaj jest to pokazane, jak 1D postrzegają inni, nie tylko fani: kwejk.pl/obrazek/902020/one,direction,straight,or,gay?.html
      Ale najważniejsze jest to, że mają fanów, którzy ich kochają. Amen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka