willowfields Re: Wasze małe paranoje 27.04.12, 21:22 Ja muszę poruszać tymi takimi kościami w dłoni na zewnętrznej stronie. Wszystkich wokół to wkurza. Właściwie to bez przerwy wybijam sobie biodro albo zaczynam strzelać kostkami, lub palcami i ciągle szczypię się w zagięcie łokcia. Moje koleżanki to strasznie brzydzi, ale co ja im na to poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kakao_28 Re: Wasze małe paranoje 27.04.12, 22:50 Prawie cały czas żuję gumę, gdy widzę, że jakaś szuflada jest otwarta MUSZĘ ją zamknąć, zawsze śpię w skarpetkach, gdy wychodzę z domu sprawdzam chyba z 10 razy czy na pewno zamknęłam drzwi, nienawidzę zapachu pomarańczy, lubię zapach zmywacza do paznokci xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Wasze małe paranoje 28.04.12, 16:36 Jak wchodzę do łazienki to zawsze zasuwam żaluzję, a jak wychodzę to odsuwam spowrotem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sandrusia0311 Moje dziwactwa ;] 28.04.12, 17:19 Uwielbiam zapach benzyny , brzydzę się stóp ( swoich nie , tylko czyichś ) , codziennie muszę wejść na YT bo inaczej zwariuję . I to wszystko chyba ;] więcej bynajmniej nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 guma do żucia 28.04.12, 17:52 guma do żucia -zawsze dobrze że nauczyciele w mojej szkole się o to nie czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: guma do żucia 29.04.12, 01:08 "obgryzam" paznokcie u rąk i nóg (nie dosłownie obgryzam, tylko po prostu dubie je palcami), przez co się po mnie drą, bo dziewczyna "musi mieć zadbane paznokcie" nie potrafię spać w nocy (dlatego teraz tutaj piszę) zawsze przed snem słucham muzyki w słuchawkach i nigdy ich nie wyjmuje i boję się pająków, szczególnie od czasu kiedy na mnie wlazł (ale tylko takich żywych, na filmach mogę oglądać najgorsze tarantule) lubię obwąchiwać nowe książki xd Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla Re: Wasze małe paranoje 29.04.12, 02:30 Nigdy nie dopijam niczego, zawsze coś zostaje. o.o Chociaż raz dziennie muszę (muszę) posłuchać My Chemical Romance i Nirvany, jeśli tego nie zrobię szaleje jak Melka. XD Uwielbiam zapach benzyny i zmywacza do paznokci. Nie wysypiam się, (co widać). Kocham ołówki i nowe zeszyty. *-* Odpowiedz Link Zgłoś
ladyhrabina ... 06.05.12, 11:59 Ja mam coś takiego że muszę co chwile my ręce bo mam wrażenie że czuję brud na nich choć mam je czyste i tak co co najmniej pół godziny albo jak dotknę np. podłogi natychmiast biegnę umyć ręcę ... Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 16:58 ciągle jem sałatę i bawię się moim brelokiem Realu Madryt Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 17:12 Ja mam manię na punkcie długopisów. szczególnie niebieskich z cienką główką . rozpoczynając rok szkolny kupiłam ich 36 < 33 podobnie jest z lakierami do paznokci których uzbierałam ponad 150. Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 17:17 Facebook, muzyka + jestem psychofanką Dextera Hollanda Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 17:32 1. Kremowanie rąk 2. Picie FRUGO i wody niegazowanej 3. Facebook (jakoś się obejdę,ale jest ciężko) 4. Wkurzanie brata 5. Klócenie się z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
riri22 Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 17:33 Moja paranoia mania 3 razy xD jak coś robie to musze trzy razy Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_t Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 17:42 Pstrykam palcami, jak ktoś powie coś co ja skojarzę z jakąś piosenką to muszę ją zaśpiewać, kocham zapach zmywacza do paznokci, boję się jak w nocy podłoga na korytarzu wydaje dźwięki, bo myślę że ktoś się włamał, codziennie muszę wejść na kotka.pl i ostatnio ciągle nuce pod nosem koko euro spoko chociaż tego nie lubię. Napewno jeszcze coś by się znalazło ale na tą chwile więcej nic mi się nie nasówa na myśl. Pozdrawiam was Kociaki Odpowiedz Link Zgłoś
little_pleasure papierosy? 16.05.12, 17:50 są, niestety, moją paranoją. może i małą, z wyglądu, jednak na prawdę wielką w stosunku do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 18:05 1.Nutella- staram się ograniczyć, bo jest bardzo kaloryczna. 2.Facebook 3.Woda mineralna - Cisowianka 4.Pomidory 5.Oglądać seriale 6.okulary przeciwsłoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 18:21 prostownica do włosów, mój kot, komputer , Gra o tron (serial) . i ... NUTELLA ! <333 Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 18:27 a i jeszczee nałogowo pocieram ręką o reke gdy jestem podekscytowana lub radosna z jakiegoś powodu Odpowiedz Link Zgłoś
aika123 Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 19:38 Ja gdy trzeba napisać wypracowanie z polskiego zawsze muszę napisać co najmniej 3 strony. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 19:55 nie obejdę się długo bez komputera i muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 20:06 Wystukuję palcami rytm o meble. Kiedy idę, łapię się za kark albo za brzuch, a kiedy siedzę na lekcji - zakrywam dłonią usta. W kościele zawsze spoglądam kilka razy na sufit. Na moim biurku i każdej półce wszystko musi być równo ułożone. Przed każdą lekcją sprawdzam, co mam w piórniku, czy czegoś nie zgubiłam. I to chyba tyle ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 20:08 Aha i jeszcze zanim wyjdę z domu, to kilka razy sprawdzam czy na pewno wyłączyłam żelazko :q Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 20:10 hahah i jeszcze mam obsesję na punkcie bosych stóp, po prostu nie mogę na nie patrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowa12 Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 20:09 Normalnie nie miałam tak ale ostatnio mam dziwną manie na żucie gumy, potrafię paczkę w dzień wyrzuć (mówię o takiej orbit), przed snem muszę posłuchać muzkykii bo inaczej nie zasnę Jeśli nie umyję zębów przynajmniej trzy razy dziennie i nie wyżuję kilku gum to mam wrażenie że strasznie jedzie mi z buzi. Ostatnio też mam manie na wode nie gazowaną i jabłka, muszę zjeść przynajmniej jedno dzieńnie i wypić przynajmniej 2 litry wody Czassem też zdrapuje strupy (fuj) mino że wim że po tym może zostać rana i blizna Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 20:58 nie mogę mieć suchych ust ani rąk, oglądanie Pretty Little Liars <3 lub 90210 <3 i ciągle muszę mieć telefon przy sobie ( np. bez niego nie usnę ) Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 21:05 moją trwającą już parę ładnych miesięcy paranoją jest...zdrowe odżywianie. paranoja, bo mało kto nałogowo czyta skład produktów, które kupuje. mam nawyk czytania etykietek NA WSZYSTKIM. nie kupuję mnóstwa słodyczy, które kiedyś jadłam, a zastępuje je moimi domowymi wyrobami (lody o różnych smakach, muffinki, tarta, koktajle itp.) nie mogę żyć bez co dwudniowego mycia włosów. najchętniej myłabym je codziennie, by były all day all night 'świeże'. już wspomniana przez kogoś u góry - fobia zarazkowa. bleee, ręce myję naprawdę dużo razy. moi rodzice uważają, że coś ze mną jest nie tak :C co do zarazków to również nie piję z tej samej butelki/szklanki co ktoś inny xd uwielbiam się bać! bardzo lubię horrory. koniecznie w piątek/sobotę wieczorem, samemu w pokoju, pod kołdrą. nie lubię ich oglądać w towarzystwie. paranoja dwa w jednym lol2 nie jestem pewna na sto pro czy robię to non stop, ale wydaje mi się, że przez przynajmniej pół dnia w szkole mam długopis w buzi. dobrze, że zawsze mam swój, bo głupio by było obślinić pożyczony c; mam hopla na punkcie mojej wagi. pomimo, że ważę na granicy norma/niedowaga to i tak chciałabym ważyć o 2-3 kg mniej, ale wiem, że muszę dbać o swoje zdrowie, więc jedynie biegam żeby ważyć ładną liczbę :3 często poprawiam włosy -,- przed rozpoczęciem nauki muszę posprzątać pokój (tak żeby z wierzchu było czysto), piszę czarnymi długopisami, bo niebieskie wydają mi się nudne. i najśmieszniejsze - zawsze po szkole (14:30) oglądam trudne sprawy hahahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
augustinkka. Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 21:10 Mam coś takiego , że robię kilka rzeczy w ciągu dnia ciągle i jak raz tego nie zrobię to myślę , ze się coś może stać i tak dalej : P Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczko961 Re: Wasze małe paranoje 16.05.12, 22:11 Zawsze jak wchodzę do sklepu to muszę się powstrzymywać żeby nic nie kupić , kocham mangę,anime i rysowanie ,z empiku mogę praktycznie wychodzić. Dlatego ustaliłam sobie że będę chodziła na miasto tylko raz w miesiącu ,ewentualnie jeżeli czegoś bardzo potrzebuję(i tak znoszę dużo niepotrzebnych rzeczy). Tak po za tym jeżeli robisz se takie ograniczenia to zakupy są o wiele atrakcyjniejsze Odpowiedz Link Zgłoś