hypatia Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 12:07 Ja pisze już od bardzo długiego czasu. Aktualnie kończę drugi tom mojej sagi. Miałam również kilka blogów na, których pisałam opowiadania. Zapraszam do siebie www.by-villemo.blogspot.pl Chętnie też odwiedzę blogi, które zostały już tutaj podane Odpowiedz Link Zgłoś
dominika0220 Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 13:42 Ja pisze bloga o One Direction! Oto link: onedirection-story1d.blogspot.co.uk/ Zapraszam wszystkie Directionerki innie tylko. Komentujcie i podawajcie mi swoje blogo, jesli piszecie o 1D <3 Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 na blogspocie :) 18.06.12, 15:24 o 1D. www.shestolehisheart.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka110696 Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 16:10 Tak ja piszę opowiadania i piszę książkę. Mam też bloga gdzie prowadzę swój pamiętnik fikcja-czy-prawda.bloog.pl ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONĘ I PISZCZE NA e-maila bellibers@wp.pl ;P Odpowiedz Link Zgłoś
justin_selena Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 16:39 Tak oczywiście nawet czasem dodawałam na bloog kotka ale niedawno przestałam pisać. Lecz mam blooga z opowiadaniami o 1D i nie tylko oto link jak by ktoś chciał: welcome-in-my-life-love.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
adija Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 17:28 Piszę od dawna, choć tylko dla siebie. Ostatnio zaczęłam pisać wiersze, ale takie wesołe, o mnie i o przyjaciółce Niedawno zaczęłam pisać opowiadanie, które umieszczam na moim blogu www.girl-lost-in-dreams.blogspot.com. Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
music.girl Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 18:13 Zapraszam na mojego bloga!! sekrety-rose.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
boo.bear Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 18:37 HM, piszę dwa opowiadania o One Direction. my-world-is-my-problem.blogspot.com/ i-can-love.blogspot.com/ Ale w wakacje, zaczynam pisać coś innego. Już nie o One Direction. Jakieś całkiem inne opowiadanie . Zapraszam na moje blogi. POZDRAWIAM . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
soraru Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 18:50 @tenshikiryuu: jestem cichą fanką Twojej twórczości! bardzo podoba mi się to, co publikujesz na swoim kotkowym blogu /creeper ja lubię pisać, mam profil na fanfiction.net, ale nie będę ujawniać swojego loginu, bo po co. uwielbiam tworzyć rzeczy na podstawie danego anime/danej mang, kiedyś pisałam twory romantyczne, obyczajowe, komediowe, ale chyba najlepiej czuję się w tematyce tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
meredith. Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 18:52 pisanie dla przyjemności - zawsze spoko. aktualnie piszę opowiadanie na angielski, co z przyjemności zamieniło się w konieczność i nie idzie tak dobrze jak zwykle. wish me luck! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaxd Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 19:03 tak ja piszę już 2 książkę i mam nadzieję, że tą dokończę. Pozostałe 5 zostało niedończonych i wyrzuconych w kąt. Myślę żeby zacząć pisać książkę w częściach na moim kotkowym blogu? Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 20:12 Też pisze opowiadania. Nie chce mi się pisac ich na blogu. Napisałam 6 rozdziałów i przetsałam. Nie chcialo mi się. Obecnie pisze w segregatorze moim kochanym. Poza opowiadaniem pisze takie złote myśli jakie mi do glowy przyjdą . Pisze także bloga e-pamiętnik. Zapraszam never-give-up-my-boy.blogspot.com/ Komentować Odpowiedz Link Zgłoś
morellka7 Re: Pisarze - są tu tacy 18.06.12, 22:35 Heyy, ludzie , Mam do Was prośbę . Dam linka bloga mojej przyjaciółki ..Chciałabym, abyście czytali i komentowali ... Komentarze bardzo ją nakręcają do dalszego pisania, a jest w tym świetna (mimo, że pisze o 1D) ...proooszę Was, ale nie mówcie, że prosiłam ... Bardzo mi na tym zależy, zależy mi na niej ... Jeszcze raz proszę o komentarze .. Haggard.blog.onet.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś
finesse TAK ♥ 19.06.12, 08:58 Pisanie to moja największa pasja. Uwielbiam to, za każdym razem, kiedy nachodzi mnie amatorska wena i zaczynam pisać cokolwiek, robi mi się lepiej na sercu, uchodzą ze mnie negatywne emocje... Rzadko pokazuję komukolwiek swoje prace (wstydzę się ) a jednak kiedy do tego dochodzi, miło jest usłyszeć - masz talent. Nie skupiam się jedynie na wierszach, najbardziej lubię pisać opowiadania, zaraz po nich refleksje i reportaże. Może, może kiedyś uda mi się osiągnąć coś więcej, niż kącik literacki w szkolnej gazetce Odpowiedz Link Zgłoś
venturelly Pisarze - są tu tacy 19.06.12, 17:42 piszę od paru lat pamiętnik. mam w nim opowiadania, własne historie, wiersze Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Pisarze - są tu tacy 19.06.12, 18:34 tak, piszę opowiadanie : /better-late-than-never-xx Odpowiedz Link Zgłoś
metallicowa Re: Pisarze - są tu tacy 19.06.12, 18:57 Kiedy ciemność dnia cię zbudzi, kiedy herbata malinowa się ostudzi, Ręka moja ku twej twarzy się zwróci. Podziwiać będę rumień twych polików, Nieforemny kształt niesfornych kosmyków. Oczy niebieskie, zwrócone w mą stronę. A w nich odbicie, jakby porcelanowe. Lecz nagle, usta nabierają większego znaczenia. Wykrzywione w grymasie, nagle wszystko się zmienia. Serce me kraje, dłoń twa z uścisku mojej się wyrywa. A na statku moim znów smutna muzyka się rozgrywa. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lunal Re: Pisarze - są tu tacy 19.06.12, 19:32 A tak pisze sobie, ale wczoraj sie dopiero zdecydowałam by stworzyc bloga. Ksiezyc-moim-swiatlem.blogspot.com Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Pisarze - są tu tacy 19.06.12, 19:43 Też wczoraj założyłam na blogspocie, ale narazie nic tam nie ma. Jak coś się pojawi dam znać i podeśle link Odpowiedz Link Zgłoś
van50 Re: Pisarze - są tu tacy 22.06.12, 23:38 ja kończę książkę i z pomocą przyjaciółek w wakacje planuję ją wydać;D Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Pisarze - są tu tacy 24.06.12, 15:24 gosiekstory.blogspot.com/ zapraszam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Pisarze - są tu tacy 27.06.12, 18:25 Ok..o to mój blog: mydreamsofaworld.blogspot.com/ Miłego czytania Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 vas happenin? 03.07.12, 16:08 ja piszę pamiętnik od 3 lat, jakieś krótkie opowiadania (kiedyś pisałam dla koleżanek na życzenie o nich i o chłopakach, w których się zakochały) mam bloga, a obecnie piszę fanfic o Dramione (piszę w zeszycie więc nie da rady nigdzie opublikować. ma na razie ok 20 stron A5 moim drobniutkim pismem) Odpowiedz Link Zgłoś
vampirecz Re: Pisarze - są tu tacy 01.08.12, 23:41 Pisze, pisze większość mojej twórczości jest w zeszycie lub na komputerze tak schowana by nikt nie znalazł. Piszę książki i opowiadania Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Pisarze - są tu tacy 02.08.12, 18:54 Pisze recenzje zamieszczam je tutaj. Przeczytaj i skomentuj. anne18-recenzentka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś