dzikakama Re: Jakie macie ksywki? 19.07.12, 11:17 Ja Mila ( Kamila), moja Naj. przyjacióła to Kaja ( Karolina), moja kol. Karola ( Karolina), moja przyjaciółka Claudii ( Klaudia) Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Jakie macie ksywki? 19.07.12, 12:13 Przez jakiś czas koleżanki nazywały mnie Odi, od Audrey Hepburn. Irytowało mnie to, ale w końcu im przeszło. Czasami nazywają mnie Mary, od imienia. Na szczęście, zazwyczaj zwracają się do mnie po imieniu. A siostra nazywała mnie Marynarzem. To akurat zostało i mówi tak do mnie do dzisiaj. Stara ksywka, ma już z osiem lat. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja_2oo1 Re: Jakie macie ksywki? 20.07.12, 20:11 Na mnie mówią Wikipedia , a od imienia to Patison lub Petycja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
seven.seas Gusia,Arwena 24.07.12, 12:49 Boguś, Gusia, albo Arwena xD Po tym jak wszyscy widzieli,że czytam "Władcę Pierścieni" (jako jedyna dziewczyna z klasy) zaczęli mnie tak nazywać, z nadzieją,że się obrażę, ale to przezwisko b. mi pochlebia Odpowiedz Link Zgłoś
kiki2 Re: Jakie macie ksywki? 28.07.12, 09:24 kiedyś cytryna, teraz nie mam ksywki. Odpowiedz Link Zgłoś
shinitaru Re: Jakie macie ksywki? 28.07.12, 21:06 Bandit, Shini : ) albo po prostu 'wiedźma' xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9970 Re: Jakie macie ksywki? 19.08.12, 00:11 Kaja Chociaż to nie moje imię ale wszyscy tak do mnie mówią. Nauczyciele, mama, rodzeństwo itd., więc się przyjęło ;p Odpowiedz Link Zgłoś