Dodaj do ulubionych

Możecie pomóc ???

02.08.12, 14:16
Chodzi o to, że jestem strasznie zakochana w moim chłopaku,a niedawno dokładnie 18 dni temu zerwakiśmy z błachego powodu. On wyjechał, ale ja nadal tęsknie byliśmy razem 9 miesięcy i obiecałam sobie, ze będę walczyc o naszą miłośc dla nas. Wcześniej jeszcze pisaliśmy razem o tym wszytskim i mu zadeklarowałam, że będę walczyc on powiedziała, że się zastanowi czy będziemy razem wiem, że to głupio wygląda tak jakbym się go prosiła o chodzenie ale za bardzo go kocham żeby go stracic, a jest jedyną osobą która mnie rozumie.Zawsze miał mnie na 1 miejscu, a ja nawet tego nie widziałam. Jak myślicie to wszystko ma sens te starania moje i wgl. Dziękuję za odp. z góry.!
Obserwuj wątek
    • kakus007 ;) 02.08.12, 14:25
      Myślę, że jeżeli bardzo, ale to baardzo Ci na nim zależy to powinnaś o niego walczyć. Skoro byliście ze sobą, to on musi nadal coś do Ciebie czuć, bo uczucie szybko nie mija. Jak daleko wyjechał? Może spróbuj się z nim spotkać, pogadać o tym wszystkim i jakoś go przekonać do siebie? Życzę powodzenia! smile
      • pysia1997 Re: ;) 02.08.12, 14:32
        Dzięki pojechał do Egiptu ale jutro wraca więc spróbuję niestety w sobotę znow jedzie na kolonie i mam tak mało czasu a strasznie mi zależy !
    • andreapain Re: Możecie pomóc ??? 05.08.12, 22:34
      To ważne, że się starasz, ale nie narzucaj mu się. Wytłumaczcie sobie tę "błahostkę", przez którą zerwaliście. Zadeklaruj swoje uczucia [na żywo] i nie rób nic więcej. Nie można zmusić do miłości. Jeśli to ten "jedyny" to na 100% wrócicie do siebiesmile Pozdrawiam.
      • majson Re: Możecie pomóc ??? 06.08.12, 14:32
        To już od niego zależy. Ty mu powiedz że go kochasz i chciała byś do niego wrócić ale co on z tym zrobi to już jego sprawa big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka