Dodaj do ulubionych

Dobry korektor :)

13.10.12, 13:14
Poleciłybyście mi jakiś naprawdę dobry korektor? Jest to dla mnie bardzo ważnie ponieważ mój "makijaż" to tylko korektor, tusz do rzęs i błyszczyk ochronny. Zaczęłam go używać jakiś rok temu, bo miałam problemy ze spaniem w czego efekcie miałam podkrążone oczy. Moja mama dała mi- ona ma ciemniejszą karnację ode mnie i zamówiła zły kolor. To była jakaś bardzo mało popularna firma, jednak był bardzo dobry. Niestety skończył mi się. Poszłam więc do Rossmanu i kupiłam z pierwszej lepszej firmy- miss sporty. Okazał się beznadziejny. Nie mogłam kupić tamtego poprzedniego- kosztował ponad 100 zł. Teraz nie wiem co kupić. proszę żeby cena nie wychodziła ponad 35 zł smile z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • mycha22 INGLOT 13.10.12, 16:24
      mam korektor tej firmy i polecam smile
      • love_r.h.c.p. Re: INGLOT 14.10.12, 00:40
        dzięki big_grin
      • love_r.h.c.p. Re: INGLOT 14.10.12, 00:47
        a mam jeszcze pytanie- który? w tubce, czy w słoiczku tongue_out?
        • mycha22 Re: INGLOT 14.10.12, 03:25
          miałam w słoiczku i w sztyfcie ale jeśli chodzi o ślady pod oczami to chyba w słoiczku bd najlepszy wink
          • love_r.h.c.p. Re: INGLOT 14.10.12, 17:23
            Dzięki wielkie big_grin kupuję w tym tygodniu wink
    • lucette Re: Dobry korektor :) 16.10.12, 17:28
      ja też szukam korektora i natknęłam się na mac pro longwear concealer, jednak cena jest wyższa (70 zł), ale jest mnóstwo dobrych opinii na jego temat. myślę, że najlepiej sprawdzić na wizaz.pl, opinie o różnych korektorach i wybrać ten, który ma najwyższą ocenę wink
      • makijazowa Re: Dobry korektor :) 26.10.12, 13:59
        Ja mam paletę korektorów clarins, kryje dosłownie wszystko, ale jest bardzo drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka