camilla98 24.10.12, 19:42 Hejka Kotki ! Pewnie temat był , ale ja jeszcze nie widziałam , więc .. Co myślicie o znajomości internetowej ?? Wiecie ; chaty(wp) , portale społecznościowe(fb,nk) ,kominikatory(gg). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika1234 Re: Znajomości internetowe. 24.10.12, 20:58 Znajomości internetowe zawsze spoko. Na portalach/komunikatorach można poznać naprawdę zajebistych ludzi, ale trzeba uważać by nie stali się dla nas zbyt ważni. Ale przyjaciele, czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rogaliczek Re: Znajomości internetowe. 24.10.12, 21:53 Według mnie i tak stare sposoby, czyli na imprezie, w szkole czy na jakichś zajęciach dodatkowych (czyli w realu) są najlepsze, bo nie ma to jak rozmowa prosto w oczy, na żywca. Podczas takiej rozmowy widać uczucia, widać czy ktoś na nie oszukuje, jak reaguje na to, co powiemy czy zrobimy, poprzez rozmowy przez internet tego nie widać. Chociaż świat sunie do przodu i trzeba się z tym pogodzić. dzięki internetowi mamy okazję poznawać osoby, z którymi w realu zapewne byśmy się nigdy nie spotkały, z innych miast, krajów, a nawet kontynentów, to wspaniałe. Zdajemy sobie sprawę z różnorodności na świecie, mamy okazję ocenić kogoś po tym, jaki jest, a nie jak wygląda. Jednak uważam, że żeby kogoś na prawdę dobrze poznać, trzeba się z nim spotkać na żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
inomino hmm 24.10.12, 22:58 zależy od osoby, którą poznamy . Ja osobiście kiedyś, już dawno miałam fikcyjne konto na nk . (heh ta moda) no i poznałam tam dziewczynę, z którą później pisałam na priv, zakumplowałyśmy się, do tej pory utrzymujemy kontakt (od ok. 3 lat) więc jest gitaraaa ! No i nie pomińmy faktu, ze spędziłyśmy razem wakacje. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mesajahforever Re: Znajomości internetowe. 24.10.12, 23:08 Jestem za! To prawda, ze często zdarzają się pewne pomyłki i gadamy nie z tymi, którzy nam sie przedstawili, ale czasem zdarzają się fajne osoby. Ja na czacie poznałam epickiego kolegę, fakt, ze mieszka daleko, ale często piszemy ze sobą i dobrze sie dogaduje. To jest wspaniałe szczególnie dla tych, którzy potrzebują zawrzeć nowe znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś