Dodaj do ulubionych

Kompleksy.

08.01.13, 14:57
Na pewno każdy z nas ma jakieś kompleksy. Ja na przykład jestem przewrażliwiona na punkcie swojego niskiego wzrostu. Niby mam niecałe 13 lat, 152 cm, ale większość dziewczyn jest ode mnie wyższa i przez to boleję. Tak samo nie uważam się za ładną, jeszcze do tego krzywe zęby.. a Wy na jakim punkcie jesteście przewrażliwione? big_grin
Obserwuj wątek
    • xadax Re: Kompleksy. 08.01.13, 16:32
      brzydkie nogi, brzydki brzuch, brzydka twarz,
    • i.hate.everyone Re: Kompleksy. 08.01.13, 17:45
      Zależy od dnia. raz czuję się piękna, a innym razem cholernie brzydka. Jedynie swoje oczy lubię.
      • rozowe.okularki Re: Kompleksy. 28.01.13, 09:05
        ja nie lubie swoich nóg ;/ ani włosów ;/ jedynie lubie swoje oczy , ale tak nie do końca bo mogłam by je troche 'ulepszyć'
    • pudding Re: Kompleksy. 08.01.13, 20:07
      masz 13 to spoko
      mam kolege w klasie który do 2 gim był niszy od dziewcznyn a w 3 gim podskoczył
      ja mam dużo kompleksó, jestem brzytka, grupa, tępa, chciaąłm bym mniec wiekszy wzrost chociaz o 2 cm, brzytko spiewam, rzytko tańcze, mam fatalny kolor włosów, chciałam bym mnieć wiecej przyjjaciół, mmiec chłopaka miłośc i kto ma gożej
      • xadax Re: Kompleksy. 08.01.13, 20:23
        kup se słownik :o
    • seli2 Re: Kompleksy. 08.01.13, 21:10
      brak urody uncertainangry
    • blaugball Re: Kompleksy. 09.01.13, 15:12
      Wzrost w przyszłości obcasami będzie można zwiększyć. Albo spójrz tylko na Shakirę. Mała, ale taka śliczna.

Ja ogólnie nie lubię swojego ciała, ale przynjamiej je akceptuję.
    • sweet_girl120 Re: Kompleksy. 09.01.13, 16:14
      Nie przejmuj się, napewno jeszcze podrośniesz! big_grin Kompleksy ma raczej każdy, mi np. nie podoba się mi moja figura i kolor włosów... No ale cóż najważniejsze jest być pięknym w środku. smile
    • nopenopenope Re: Kompleksy. 26.01.13, 16:54
      Odstające uszy, pryszcze, garbienie się, leciutka nadwaga - to moje największe kompleksy, ogólnie całościowo siebie nie lubię, no ale cóż poradzę, przynajmniej zniknął mi kompleks "zębowy" bo od całkiem nie dawna noszę aparat big_grin
      • olaya_ Re: Kompleksy. 26.01.13, 19:39
        ja bym na twoim miejscu nie przejmowała sie wzrostem smile w przyszłości będziesz miała pretekst żeby kupowac piękne szpileczki smile
    • rogaliczek Re: Kompleksy. 27.01.13, 19:54
      Jestem zbyt chuda. Nietypowy kompleks nie...?? I zazdroszczę zbyt grubym dziewczyną, bo przynajmniej mogą coś z tym zrobić, ja przytyć nie mogę.
    • blondzia Kompleksy. 27.01.13, 22:36
      Najbardziej nie lubię swoich włosów chciałabym,żeby było ich więcej zazdroszczę ludziom,którzy mają gęste włosy to tak świetnie wygląda no w prawdzie nie mam włosów parę,że aż prześwity ale dużo też ich nie mam i mi się plączą i inni ciągle chodzą w rozpuszczonych a ja muszę związywać tylko czasami rozpuszczone albo do zdjęć sad chciałabym też nos trochę krótszy aż taki straszny nie jest no ale podobają mi się takie noski jak ma np Selena Gomez taki mały i krótki.
    • rudzia2408 Re: Kompleksy. 27.01.13, 23:02
      inna_xd mam 153 cm i jestem 4 lata starsza tongue_out więc nie marudź wink
      Każdy ma jakieś kompleksy, ale też nikt nie patrzy na siebie w pełni obiektywnie smile
      Ja na przykład nie lubię swoich zębów, brzucha i ud.uncertain
      Ale nie słyszę z tych powodów przykrych komentarzy więc chyba nie jest aż tak źle jak sobie wmawiam. smile
      Najważniejsze jest myśleć o sobie pozytywnie wink
    • greenday1 Re: Kompleksy. 28.01.13, 16:07
      Jeszcze podrośniesz . Mi się nie podoba moja figura , chciałabym mieć dużo miłych przyjaciół
      • cassandre Re: Kompleksy. 28.01.13, 16:41
        ja sądzę że mam grube uda i brzuch. ale praktycznie wogóle nie słyszę komentarzy na ich temat. więc raczej nie jest aż tak źle. smile
    • jonas_lover Re: Kompleksy. 28.01.13, 17:39
      nos.. mój jest taki jakiś 'wystający' xd i u wszystkich zawsze patrzę na nos. takie małe zboczenie ; D
      no i włosy - moje są kręcone, nie można z nimi nic zrobić, kucyk wygląda dziwnie, nie mówiąc już o warkoczu, czy czymś innym. więc mam małe obsesje na punkcie nosa i włosów.
    • marsjanka115 x__x 28.01.13, 21:57
      cycki crying a właściwie ich [prawie] braku sad
      plus waga no ale to można zwalczyć ale ja już się odchudzać boję przez te piersi że jeszcze zmaleją -.-
    • mrucz Re: Kompleksy. 28.03.13, 15:00
      każdy jak każdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka