nelka 18.03.09, 15:25 Nie wiem jak wy Ale jestem wielką Fanką Jonas Brother.Kocham ich za wszystko.Jeśli wy również piszcie wszystko co tylko o nich chcecie wymieniajcie się informacjami itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fanka_JB Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 15:29 Ja i ch kocham jestem ich wielką fanką =D Oni są najlepsi Mam nadziejię że przyjadą kiedyś do polski Odpowiedz Link Zgłoś
selena Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:29 lol - już jest taki wątek, czy fani jonas Brothers nie mogą mieć jakieś logiki i dyscypliny? Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:34 sOry niewiedziałam że jest już takie forum ja tesh uwielbiam JB. a ktÓrego z nich lubisz naj??? Odpowiedz Link Zgłoś
emili Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:41 Ja i moja przyjaciółka kochamy JB i takich fanek jak my to nie ma My możemy patrzeć na ich zdjęcie godzinami i takie tam my nawet w szkole śpiewami ich piosenki buzile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dem12 Re: Jonas Brothers IP: *.gb.net.pl 18.03.09, 15:41 ja też uwielbiam JB. A najbardziej Joe'go Odpowiedz Link Zgłoś
misia_bck Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:43 Ja kocham ich za wszystko!! Kocham Nicka!!! a i mam wiadomość dla kaxdej fankiJB!!! Jeżeli chcecie aby JB przyjechali do Polski to wejdźcie na jonaspoland.com po więcej szczegółów !!!! PS rozsyłajcie to wszystkim fankom!! a i jeszcze jedno jest organizowana na thejonasbrothers.pl taka akcja napad na MySpace. Chodzi o to, że codziennie o godzinie 20 wysyłacie Braciom (na ich oficjalnym MS www.myspace.com/jonasbrothers ) wiadomośći typu Please come to Poland itp... Wysyłajcie ich jak najwięcej!!! Czekamy na dalsze wyniki Trasy world tour i miejmy nadzieję, ze bedzie tam Polska Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasik14 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 15:57 oni są po prostu super! można by duuuzo pisać super rzeczy na ich temat Najbardziej lubie Nicka a wy?! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: Jonas Brothers 18.03.09, 16:10 A ja kocham jonas brothers a naj bardziej joe- go :serce : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:23 ja jestem ich fanką od trzech albo czterech lat i jestem z tego dumna normalnie xD Odpowiedz Link Zgłoś