akira Re: Anime 30.10.09, 19:22 Kocham anime! A szczególnie yaoi Z pozostałych uwielbiam death note, albo jakieś romansidła Zachwyciło mnie special A Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: Anime 26.11.09, 15:54 Oglądałam wiele anime ale jednak najbardziej polecam Clannad. Jest na prawde cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: Anime 08.11.09, 13:10 Death note, death note, death note <33 ;3 Koleżanka stąd zaraziła mnie obsesją do tego anime, grrr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yui Re: Anime 08.11.09, 13:13 Death Note i Vampire Knight ^^ Ewentualnie Kuroshitsuji. A ostatnio zabieram się za Clannad ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: Anime 21.11.09, 12:01 Nie mogę uwierzyć, że Light zginął... To było takie dołujące, kiedy powoli konał... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise_ Re: Anime 22.11.09, 20:06 Aż wstyd pomyśleć, że taki loczkowaty gó...arz jak Near go pokonał ;x Nawet L się to nie udało! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Anime 22.11.09, 18:50 Kocham Anime Szczególnie Shaman King (to najbardziej ), Vampire Knight i Death Note. Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: Anime 22.11.09, 19:07 Ja też uwielbiam anime i mangę! Najbardziej to chyba lubię Naruto Lubiałam też Chobits, Ai Yori Aoshi i mnóstwo innych, których tytułów już nie jestem w stanie spamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise_ Re: Anime 22.11.09, 19:21 Ostatnio mam fazę na Code Geass ;3 (nadal nie mogę uwierzyć, że [spoiler] [spoiler] [spoiler] Lelouch dednął ._.) Ale kocham też Death Note i Vampire Knight. Próbowałam zabrać się za Bleach, ale wymiękłam przy 10 bodajże odcinku. No cóż, może kiedyś jeszcze obejrzę ^^ Osobiście polecam wszystkim fanom Death Note anime Code Geass ;3 Z początku wydaje się być troszeczkę nudnawe (te ciągłe walki robotów są taaaakie monotonne), ale warto obejrzeć chociażby dla samego ostatniego odcinka. No, i to by było tyle ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Anime 23.11.09, 20:11 Vampire Knight, Zombie Loan, Junjou Romantica Odpowiedz Link Zgłoś
anai5 Re: Anime 24.11.09, 11:46 Ostatnio naokrągło ogladam anime... Narazie kończe "Wojowniczki z krainy marzeń"- fajna anime, nikiedy sa takie teksty dla dzieci ale mam do niej sentyment z dzieciństwa więc nie spoczne póki nie obejrze do końca. Dragon Ball to klasyka- uwielbiam, Shaman King- takie śmiechowe Ale że leciało na Jetixie to obejrzalam i nieżałuje. Czarodziejki z księżyca- fajne ale te teksty to takie dla dzieci zabardzo. Fajne jest też Slayers- o przygodach nastoletniej czarodziejki i jej przyjaciół. Naruto jakos mnie nie wciągnęło na początk a teraz w TV nieleci... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Anime 24.11.09, 11:50 Ja bardzo lubię anime. Moim ulubionym jest Death Note ,Dragon Ball ,Slayers ,Neon Genesis Evangelion. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
orionek11 Re: Anime 24.11.09, 20:38 Nawet bardzo Uwielbiam Naruto i Naruto Shippuuden Odpowiedz Link Zgłoś