Dodaj do ulubionych

Saga Zmierzchu

18.03.09, 16:07
Co myślicie o Zmierzchu, Księzycu w Nowiu, Zaćmieniu i przed świtem? Która z
części jest Waszą ulubioną? Piszcie wink
Obserwuj wątek
    • bella_edward Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 16:09
      Kocham to <33 Dostałam świra na punkcie tej sagi i Zmierzchu i 24 godziny na dobę myślę tylko o tym smile W pokoju
      mam pełno plakatów. Totalny świr smile
      Najbardziej lubię Zaćmienie, potem Zmierzch, na końcu Kwn. 4 części jeszcze nie czytałam, ale słyszałam,że jest
      świetna. Nie zdradzajcie fabuły wink
      Kocham to <33 Najlepsze książki na świecie smile
      • Gość: Fanka Re: Saga Zmierzchu IP: 195.205.209.* 18.03.09, 18:06
        Ja mam tak samo świra na tym punkie normalnie zwariowalam!!!!!!! Wszystkie czesci sa boskie..brawo Ale
        najbardziej to uwielbiam edwarda z calej sagi zawsze wieczorem przed snem gapie sie na plakaty jak psychicznie
        chora i mysle ze supre by bylo miec takiego chłopaka na wiecznosc...sercesercekiss
    • uncandy Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 16:14
      Zmierzch. To on ma w sobie magię, wtedy to całe uczucie się rodzi smile
      KwN też mi się podobał, a w Zaćmieniu z kolei było wiele fajnnych tekstów tongue_out

Na PŚ wytrwale czekam, sprawdzam swoją silną wolę tongue_out
      • Gość: Alice_Culen Re: Saga Zmierzchu IP: 195.205.209.* 18.03.09, 18:14
        Jbc to mam Przed Świtem na kompie i jestem w trakie czytania moge komus wyslac na e-mailatongue_out A ksazka wychodzi
        25 marca do ksiegarnikisskiss
    • Gość: Sonia Re: Saga Zmierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:20
      Cała Saga jest wspaniała ale najbardziej lubię Zaćmienie (bo jest tam dużo
      Jacoba serce) potem Zmierzch i na końcu Księżyc w nowiu. Jeszcze nie czytałam
      Przed Świtem więc wszystko może się zmienić smile
    • milcia58 Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 16:22
      Wogole wszystkie czesci sa superowe ... A Edward mmm serce . Ja koncze czytac Zacmienie ale jak do tej pory to
      najbardziej podoba mi sie Ksiezyc w nowiu . smirk
    • explosive Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 17:05
      Co mysle?????
      Jest super boska najlepsza idealna the best itd (poniosło mnie)smirkbig_grinserce
      uwielbiam calą sage jednak najbardziej lubie zmierzch i przed switemsmirk
      Lubie tez ksiezyc w nowiu mimo ze niektorzy uwazaja ze jest najgorsza ze wszystkich jednak mnie wydaje sie
      bardzo dobra (cierpienie belli jest idealnie oddane)
      Chcailam napisac jeszcze cos "madrego" ale nie dzisiaj moze jutro mi sie udasuspicious
      Pozdrawiam fanow Twilightkiss
      antyfanow rowniez tyle ze srodkowym palcemuncertain
    • s.e.l.e.n.a Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 17:13
      ja uwielbiam wszystkie części, nie moge powiedzieć którą najbardziej. Te książki są boskie! Uczucia są tak oddane,
      że gdy czytałam Ksieżyc w nowiu cierpiałam razem z Bellą, a w Zmierzchu razem z nią zakochałam sie w Edwardzie,
      po prostu czułam sie jakbym była na jej miejscu! Niemoge sie doczekać 5 części czyli The Host!! Nie wiecie moze
      kiedy wyjdzie ebook ? kisskisskiss
      • molusxbells Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 17:38
        Dla mnie wszystkie częsci sagi są wciągające i interesujące ale najbardziej podobały mi się Zmierzch i Przed świtem.
        Zaćmienie tez jest świetne ale troszke wkurzył mnie Jacob xd big_grin
        Ja też mam takiego totalnego świra na punkcie sagi, a najbardziej chyba na punkcie Edwarda. serce kocham go
        jako postać jest świetny. wink
    • soapbubble Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 17:58
      Moją ulubioną częścią jest 'Zmierzch' i 'Przed Świtem'.;d W ogóle cała saga jest
      świetna więc co tu dużo mówić.;p
    • rose_x3 Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 18:19
      Jestem wieeeeelką fanką. Bez przerwy czytam po kolei wszystkie części, na
      przerwach słucham zmierzchowych piosenek, oglądam co jakiś czas film Zmierzch, a
      pokój mam poobwieszany plakatami ;D normalnie kompletny świr ;DD ale podoba mi
      się to i koniec. smile))
      Hmmm... która jest moją ulubioną? Sama nie wiem ;D Wszystkie kocham tak samo smile
      pozdrowienia dla wszystkich fanów!!! ;****
      <33
      • zmierzchova_ Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 18:42
        Hmm...
        ja tez mam swira na punkcie zmierzchu(jak kazdy w mojej sql)
        Pokoj to same plakaty
        ksiazki przecyztane po 20 razy
        film znam prawie na pamiec z kwestiami
        zbiermay kase z kol. na znaczki na autografy ;d
        soundtrack znam na pamiec ;DD
        p.s wiecie ze saga ssie nazywa "Romans z wampirem".?
    • mia9 Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 19:16
      nie mam ulubionej . : ) a ''Przed świtem'' Jeszcze nie czytałam.:p
    • Gość: Ola Re: blog o zmierzchu ponad 170 notek IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.03.09, 19:45

twilight-zmierzch-saga-film.bloog.pl/ zapraszam na mojego bloga
      jest juz ponad 180 notek
      liczę na miłego komcia smile
    • edwardandbella Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 19:49
      U mnie jest forum z THE HOST, a jeśli ktoś chce e-book, zapraszam
      chomikuj.pl/GreatKate777 !!!serce serce serce serce serce serce serce kiss kiss kiss kiss kiss kiss :-
      *kiss kiss kiss kiss kiss Edward!!!!!!!!!!!!
      • Gość: szyszka16 Re: Saga Zmierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:17
        ulubiona część...hm... trudna decyzja. Kocham Zmierzch bo tam zaczynało się wszystko , miłość Edwarda i Belli
        oraz cała historia . księżyc w nowiu bo tak książka jest cudna , a te rozstanie edawrda i belli ...
        W zaćmieniu przede wszystkim odbywała się rywalizacja jacoba z edwardem o względy belli .a przed switem
        jeszcze nie czytałam xD
        chyba wybieram Zmierzch ;psuspicious
    • Gość: klaudia Re: Saga Zmierzchu IP: 83.230.32.* 18.03.09, 20:17
      hmm nie wiem nie wiem
      moze..
      zmierzch i zacmienie... smile
    • wewe66 Re: Saga Zmierzchu 18.03.09, 21:48
      Ulubiona? Trudne pytanie.. Wszytkie książki są cudowne, the best, wysnione itd. Sorry, ale jestem jakoś psyhicznie
      chora na punkcie tej sagi. Mysle o niej 24/7. Współczuję moim koleżankom, bo cały czas o tym gadam... No ale jeśli
      chodzi o ksiazki to moze powiem taka: Zmierzch był magiczny. 'Poznałam' Bellę, zakochalam się ( i dalej go kocham!)
      w Edwardzie, płakałam, gdy się skończyła. Gdy czytałam KwN cały czas płakałam albo straaaszliwie się zloscilam.
      Przeżywałam to wszystko z Bellą, jakbym sama tam była. Zaćmienie bylo niepowtarzalne, super teksty, kurde, ten
      Edward..;*, tylko strasznie mnie wkurzał Jacob. To taki minus. No ale ich kłótnie byly bombowe ;D. Na Przed
      Świtem zbieram pieniądze i odliczam dni . Nie chce czytać w internecie. Muszę mieć swój ,,klimacik'' po kołderką wink
    • anai5 Re: Saga Zmierzchu 19.03.09, 18:06
      moją ulubioną cześcią jest "Przed świtem'smilesmirk
    • natalka_xd Re: Saga Zmierzchu 19.03.09, 18:28
      A czytałyście moze Midnight Sun, czyli Zmierzch oczami Edwarda?big_grin
    • aniolek1st1991 Re: Saga Zmierzchu 19.03.09, 18:55
      Uwielbiam sagę zmierzchu , szczerze powiedziawszy nie spodziewałam się , że kiedys jeszcze tak wciągne sie w
      jakies ksiązki, dotychczas byłam wielką fanką "Harrego Pottera" i musze przyznać , ze po Harrym czytałam wiele
      książek ale żadna nie zaabserbowala mnie tak jak Harry, dopiero niedawno, moja koleżanka z klasy tak bardzo
      chwaliła "Zmierzch" , ze postanowiłam przeczytać, i tak się zaczeło w dwa dni miałam już skończoną 1 czesc po tem
      2, 3, 4 i czesć 5 xD Film ogladalam chyba z 15 razy xD Kocham tą książkę, ta historie jest piękna wink Ulubiona część to
      chyba "Przed Świtem", jest znakomita *.* no i pierwsza "Zmierzch" jak się poznają , te kwitnące uczucie, śliczne
      winkserce
    • puszma Re: Saga Zmierzchu 26.03.09, 12:16
      Ja tez lubię wszystkie , ciężko wybrać tę jedną...;p
      W wielu momentach płakałam ale też śmiałam się do łez...xD
      Druga część była mega smutna....Z resztą niektórzy sami zobaczą;]
    • puszma Midnigh Sun 26.03.09, 22:16
      Czytam:] Jak na razie świetniekiss
    • natalka_xd Re: Saga Zmierzchu 06.04.09, 15:57
      Ja kończe Przed Świtem, i jets to zdecydowanie moja ulubiona część ;d Po
      prostu boska no;d Na 2 miejscu Zmierzchsmile)
    • gorzka Re: Saga Zmierzchu 06.04.09, 20:41
      PS przeczytalam w 2 dni i gdy sie skonczyl ryczam 2 godz ze to juz koniec crying
    • donia_jonas Re: Saga Zmierzchu 06.04.09, 20:54
      ja uwielbiam wszystkie częsci, cała saga jest niesamowita, w filmie sa boscy
      aktorzy. jeśli ktos ma pytania o sadze lub chce poprostu pogadac moje gg 2384518 kiss
      • lolinka Re: Saga Zmierzchu 06.04.09, 21:17
        Ja czytałam wszystkie 4 części ale najbardziej podoba mi się pierwsza część Zmierzchsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka