Dodaj do ulubionych

Anty Cukiereczek Gomez!

18.03.09, 16:38
Lubicie Selenę? Bo ja jej nienawidze. Jest dziecinna i glupia. I co zrobiła? Odbila Miley chlopaka, po czym była aż tak
głupia, żeby on z nią zerwal! Jestem Anty fanką cukiereczka gomez!!! tongue_out Kto ze mna? xD
Obserwuj wątek
    • Gość: h Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:39
      NIKT indifferent
      • mileycyrusfanka Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 16:44
        Gość portalu: h napisał(a):

> NIKT indifferent

Nie prawda :p
    • vanisia Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 16:42
      ja jestem z tobą!!! Miley rządzi a selena jest głupia
      • olcia229 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 20.03.09, 18:50
        A ja lubie wszystkie gwiazdy.!
        Selenę jak i Miley.!big_grinbig_grin
        One obie są utalentowane.!
        Tylko to toijo hotel jest do dópy.!!!!!!devildevil
      • Gość: MileyHannahFAN Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.elblag.vectranet.pl 25.03.09, 15:09
        o tak!nareszcie są tu też najlepsi ludziekissbig_grin
    • nicola_16 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 16:46
      napewno nie ja!!!! tak cię cieszy obrażanie Sel??? - to jedynie świadczy o twojej baaaaaaaaaaaaaaaaardzo niskiej
      inteligencji - żal.pl tongue_out confused
      • nikt. Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 17:01
        Sory, ale to temat dla ANTYfanów Srajlenki, a nie wielbicieli. I popieram Cię, mileycyrusfanka! Miley jest najlepsza! Selena najgorsza!big_grin
      • xoxokarola Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 18:37
        Kurde ! Ja coś teraz za Seleną nieprzepadam głupia laska się robi . Wole od niej
        Ash , Van , Dem , Emily itp.
      • Gość: Pati Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:59
        to głupieeeeeeeeeeeee tak niemozna ja zanm wiele osob ktore lubia selenę i miley i nie mają
        z tym problemu a jezeli ktos ma to po prostu na niski iloraz inteligencji mysle ze ty bys tez
        nie chciała zeby ktos mowil ze jestes glupiatongue_outtongue_out
    • sonia321 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 16:59
      Ale z was dzieci. Ile macie lat? Po 12? Jak można lubić takie przesłodzone i
      puste cukiereczki Disney'a typu Selena i Miley. Wy chyba naprawdę macie po 12
      lat, no chyba że mniej.
      • mileycyrusfanka Re: Anty Cukiereczek Gomez! 19.03.09, 14:03
        sonia321 napisał(a):

> Ale z was dzieci. Ile macie lat? Po 12? Jak można lubić takie przesłodzone i
        > puste cukiereczki Disney'a typu Selena i Miley. Wy chyba naprawdę macie po 12
        > lat, no chyba że mniej.

Ja mam 12 lat :p ale nienawidze tej przeslodzonej, sztucznej jędzy!!!
    • demcialove Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 17:00
      ` .a ja ja uweliam.i uwazam ze jest o wiele ładniejsza i lepsza od Miley...
      bez obrazy.
    • eluchna Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 17:13
      napewno nie ja.
      Jest lepsza od Miley.
      1. Nie ma rozbieranych sesji.
      2. Nie awanturuje się o kasę
      3. Nie traci kasy na głupoty
      4. Wie co to przyjaźń ( Demi Lovato)
      5. Kocha zwierzęta
      6. Swietnie się ubiera
      7. Jest ładna
      8. Ma ładne włosy
      9. No i najważniejsze Nick Jonas ją wybrał.
      • pink_rulez Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 18:55
        eluchna napisał(a):

> napewno nie ja.
        > Jest lepsza od Miley.
        > 1. Nie ma rozbieranych sesji.
        > 2. Nie awanturuje się o kasę
        > 3. Nie traci kasy na głupoty
        > 4. Wie co to przyjaźń ( Demi Lovato)
        > 5. Kocha zwierzęta
        > 6. Swietnie się ubiera
        > 7. Jest ładna
        > 8. Ma ładne włosy
        > 9. No i najważniejsze Nick Jonas ją wybrał.

Miley ma przynajmniej trochę charakteru. No i skąd możesz wiedzieć że nie ma przyjaciółek? Co do zwierząt to
        przecież ma psa, którego kocha. A foty to jej prywatna sprawa, to że wyciekły to wina hakerów chcących zbić
        kasę na skandalach. No i ma chłopaka, do czego jej Nick, który już zerwał z Seleną? A ubiór to już kwestia gustu.
    • explosive Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 17:14
      tez jej nie lubiewink
      ale ja nie lubie nigogo z gwiazdek disneyadevil
      takze zmywam sie
      • Gość: jolcia Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.radom.pilicka.pl 18.03.09, 18:58
        uwielbiam sel!big_grin
        jest super!
        ma exstra gust!
        nie wydaje kasy na głupoty!
        i nie ma tak jak miley figury chłopaka!big_grin
    • anielica54 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 17:22
      Ej weź się dziecko żałosna jesteś anty klub cukiereczka gomez??? Co to
      przedszkole<><>
    • kitty16 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 17:23
      chyba nie po 12 lat, ale 10...-.-' to jest forum, ma być tu miło, a nie..będziecie obrażać gwiazdy i jeszcze do tego
      ich fanów..indifferent ja tam lubie raczej wszystkie gwiazdki Disenya.. i nie mówcie że to jest wątek tylko dla antyfanów bo
      każdy może wejść i wyrazić swoją opinie..od tego jest forum..-.-' to co wypisujecie, jak sie kłócicie ktora gwiazdka
      jest lepsza...to jest ŻAŁOSNE! i po co to wszystko? one i tak mają to gdzieć tongue_outtongue_outtongue_out
      • winks6 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 18:45
        kitty16 napisał(a):

> chyba nie po 12 lat, ale 10...-.-' to jest forum, ma być tu miło, a nie..będzi
        > ecie obrażać gwiazdy i jeszcze do tego
        > ich fanów..indifferent ja tam lubie raczej wszystkie gwiazdki Disenya.. i nie mówcie że
        > to jest wątek tylko dla antyfanów bo
        > każdy może wejść i wyrazić swoją opinie..od tego jest forum..-.-' to co wypisuj
        > ecie, jak sie kłócicie ktora gwiazdka
        > jest lepsza...to jest ŻAŁOSNE! i po co to wszystko? one i tak mają to gdzieć :-
        > Ptongue_outtongue_out
        popieram!big_grin
    • moniczkins Miley najlepsza .1 18.03.09, 17:23
      Ja zgadzam sie z założycielką tematu. Miley najlepsza Selena najgorsza ! big_grin Ta
      głupia Selena zabrała Miley Nick'a ! .
    • ktosia167 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 18:45
      ja nie nawidzę Seleny za jej podlizywanie się i wgl. tongue_outjest dziwna ;/devil
    • justynaa134 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 18:58
      popieram w 100% ''eluchne''. miley ma dopiero 16 lat a już sie za dorośle
      zachowujeuncertain traci kase na głupoty itp.
      wiem ze to jest strona Anty Cukiereczek Gomez ale tu chciałam wam udowodnić że
      Selena może dorównać Miley i może stać sie sławą gwiazdąsmilecool
    • Gość: K. Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:52
      Heh, i kto tutaj ma 12 lat? O.o
      Wasze wpisy świadczą o bardzo wysokiej inteligencji (dla mnie rozgarniętych: to
      była ironia). Mnóstwo błędów, żałosne argumenty.
      Powiedzcie: aż taka Was desperacja bierze, że zakładacie anty klub? A
      może czas się skupić na czymś co lubicie?
      Jak się czegoś nie toleruję należy to zostawić w spokoju i olać, a nie na siłę
      obrażać i krytykować, bo to w niczym nie pomoże.
      Ah, no chyba, że kogoś dowartościuje - to proszę bardzo. Powodzenia!
    • Gość: gość Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:07

majli jest warta tyle samo co selina
      ale w sumie obiektywnie patrząc majli ma talent komediowy i ma świetny głos
      (tylko piosenki na ogół ma głupie w których robi się na taką dorosłą i złą)
      a selina ... no cóż ...
    • blondbrunetka Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 20:11
      Ja jej nie cierpie od samego początku .! Ona jest sztuczna . A fuj .!!
    • pati896 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 21:09
      Zgadzam się z eluchną.!!!!!!! HAHAH JEJ SPRAWA ŻE SIĘ ROZBIERA.!!!!!!!;// Coto wogóle za gadka na poziomie 2
      latka chyba a czy ktoś coś takiego robi w domu.! ODBIŁO JEJ NA PUNKCIE FORSY.!!!!!!! A wy zazdrościcie Slenie
      urody którą dał jej sam Pan Bóg.!!!!!! I nie jest przesłodzona jest ma dra inteignetnta pomaga chorym dzieiciom
      itd.! Kocham ją A mILEY JEST DO ******.! nIE NAIWDZE JEJ jEST Walnięta.!!!!!!!!! O matko i to jeszcze ty
      założyłaś te forum mileycyrusfanka Która ma 3 latka i wsyzstkich poprostu OBRAŻA.!!!!! O MATKO I DO TEGO
      JESZCZE TEN nikt sie tu zjawił.!!!!!!! Te forum powinno nazywać się DOWNY.!!!!!!!!;//scianauncertainuncertainuncertaindevildevil I
      ona nie odbiła Miley chłopka jest wiele sytuacji ze jeden chłopak podoba się kilku dziewczyną.!!!!!!!!! A lbo i
      odwrotnie.!;// A to że Nick wybrał Sel to nie jej sprawa ani wasza ZAJMIJCIE SIE SWOIM ŻYCIEM.!!! BO
      zaczynacie się do nich wtracać jak ci wredni fotoreporterzy TO SĄ TYLKO GWIAZDY KTÓRE SPEŁNIAJĄ SWOJE
      MARZENIA ALE NAJWIDCZNIEJ MILEY ZROBIŁA TO TYLKO DAL KASY BO NIE MA ANI ZA GROSZ TALENTU
      ŚPIEWAĆ TO SE MOŻE TYLKO Z PLEYBECKU.!!!!!!!!! LUDZIE ona ma 16 lat a piszą że w tej gazecie gdzie była pół
      na go nie wiedziała co robi bo ja zmuśli BZDURY CO ZA CYGOOON..!!!!!!!!! A wogóle chłopaki wciąz zmieniaja
      dziewczyny więc myślcie choć troche.! Bo narazie wasz poziom inteligencji zniża się do 0.!
      • dzolcia Re: Anty Cukiereczek Gomez! 19.03.09, 14:54
        a twój poziom inteligencji zniża sie do -7 i co pati?
        jesteś żalowa idź se wsadź w dupę tą swoją selenę
    • Gość: Seli_12 Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 21:16
      całkowicie się zgadzam z pati896 też nienawidzę Miley a Sel rządzi
      serce serce serce serce
      • majusia011 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 18.03.09, 21:35
        Gość portalu: Seli_12 napisał(a):

> całkowicie się zgadzam z pati896 też nienawidzę Miley a [b]Sel rządzi [/
        > b]
        >
        serce serce serce serce
        Miley jest głupia..niech ona pomysli co robi..nagie sesje odbiło jej
        kompletnie..a Selena RZADZI moze jest dziecinna ale tylko dla nie ktorych.. ja
        nie uwazam ze jest dziecinna..
        • wunia Re: Anty Cukiereczek Gomez! 19.03.09, 14:36
          ja uważam że nawet jesli ktos lubi sel to niech tu nie wchodzi i nie mowi jak to sel rządz i jaka miley jest głupia!!!!!
          mileyfanka zrobila to forum dla tych co nie lubią seleny a ja jej nie lubie wiec pisze.a ty pati896 to nie bądz taka
          mądra bo piszesz żeby nie obrażać seleny a sa,a obrażasz miley!!!! wiec ci co nie lubią miley niech sie nie wpisują
          LOVE dla zalożożniczki i nie przejmuj sie nimi

serceserceserceserce
    • dzolcia Re: Anty Cukiereczek Gomez! 19.03.09, 14:52
      ja jestem z Tobą!
      tez jej nienawidzę!
      Selena srena jest przesłodzona i taka idealna że się rzygać chce jak się na nią
      patrzy...
      bleeeeeeeeee...
      i właśnie masz rację z tym Nickiem bo ta idiotka odbiła Miley chłopaka a potem z
      żalem że on ją rzucił...
    • eluchna Re: Anty Cukiereczek Gomez! 19.03.09, 14:58
      Dziękuję wszystkim za poparcie.
    • Gość: Polly. Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:02
      Ja jestem z tobą. wink Selena to jest taka prześłodzona laleczka która mysli że jak będzie udawac taką grzeczniusią
      paniusię to będzie wieksza gwiazdą od Miley ale jej się nigdy to nie uda. wink Miley ma to coś. ;D Ma taki sliczny czysty
      niepowtarzalny głos. Miley jest B0sSska. ;** . Ninawidze tej Seleny.! Fuuuj. big_grinbig_grin
    • Gość: eem Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.centertel.pl 19.03.09, 15:02
      Haha. Boskie jesteście! 12-latki, które są w stanie zabić dla Miley czy Seleny.
      Wysłałabym Was do psychologa [nie do psychiatry!] bo to zaczyna być... niebezpieczne.
      Nie można się tak ekscytować postacią z telewizji!
      To jakaś chora fascynacja jest.
      • Gość: kati Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.telpol.net.pl 19.03.09, 15:07
        Odwalcie się od seleny! Ona jest extra i wiecie co? Wy jej dlatego nie lubicie,
        bo krążyły plotki, że nienawidzi mil. Po 1 nie macie pewności czy to prawda,
        Selena jeżeli w ogóle chodziła z Nickiem, to po zerwaniu, a nie, że chodzili, a
        tu nagle selena mowi pa pa miley. Po 2 <Miley tesz nie była święta, bo
        sparodjowała filmik seleny. I z kąd pewność, że Miley jej nie nawidzi?! Może po
        prostu się pokłuciły, a paparazzi dodali swoje! Teraz się przecież lubią! Jestem
        wielką fanka zarówno Seleny jak i Miley, ale z tym antySelena przesadzacie ;/
    • Gość: em Re: Anty Cukiereczek Gomez! IP: *.centertel.pl 19.03.09, 15:15
      błagam, nie ekscytujcie się tak. Przecież ich nie znacie!
      Skąd wiecie, że są takie miłe?
    • michellex33 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 19.03.09, 15:17
      Nie lubie jej uncertain za bardzo przesłodzona . tak samo jak Demi uncertain
      jeszcze wogóle nie widziałam jakieś negatywnej plotki na jej temat . żaaal uncertain głupie dziecko Disneya uncertain
    • pati896 Re: Anty Cukiereczek Gomez! 20.03.09, 16:08
      dzolcia ty jesteś jakas dziwna.! I gość ma rację Nick zerwał z Miley a z Sel chodził dopiero chyba po miesiącu więc
      nie mówcieże go odbiła bo nawet nie wicie co tak naprawdę się stało.! I co wy wolicie rzeby ktoś był wredny taki
      jak Miley.! To dobrze że Sel jest porządna i dlateg ja KOCHAM bo to jedyna taka gwiazda i już dawno POBIŁA
      MILEY MA 111000000000000 RAZY WIĘCEJ FANÓW I DUŻO WIĘKSZY TALENT.! Zazdrościcie jej wzystkiego i
      wogóle z kąd wiecie że jets taka idealna nigdzie tak nie pisało zdarzją jej się złe chwile jak każdemu.!Nikt nie jest
      idealny i nie jest przesłodozna tylko PIĘKNA.! I nie wygadujcie bzdur bo napewno nie jesteście piękniejsi.!;//
      ZAL.!;//uncertainuncertainbig_grinbig_grinshockscianasuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka