ollafob 18.03.09, 17:26 Fall Out Boy to wspaniały zespół! A czy wy ich lubicie? Jeśli tak napiszcie za co, a jeśli nie to też napiszcie dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
explosive Re: Fall Out Boy 18.03.09, 17:38 lubie sobie czasami posluchac jednak nie jestem jakas wielka fanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D! Re: Fall Out Boy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:46 ja żyć bez nich nie moge!! za co ich lubie? absolutnie za wszystko -za to ze grają świetną muzykę -za te ze zawsze grają i śpiewają na zywo -za najwspanialczy glos na świeć którego włascicielem jest Patrick -za paczucie humoru Pete'a -za cudowne teksty piosenek -za baaardzo długie tytuły za wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
hope Re: Fall Out Boy 18.03.09, 17:51 Ja za całokształt.! Za to, że grają naprawdę cudowną muzykę, Za to, że Patrick ma najlepszy wokal na świecie, Za, jak napisała koleżanka wcześniej^^, długie nazwy ;P Za genialne teksty piosenek oraz akompaniament, Za to, że na Pudelku napisali, że chcą się nawzajem pozabijać^^ xd, Za wszystko.! xD Odpowiedz Link Zgłoś