miley_love. 19.03.09, 15:38 Co o niej sądzicie? Według mnie jest świetna i cudna! I w ogóle, kocham ją. [ ; A Wy? Co myślicie o tej gwieździe? www.it-is-all-i-want.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi92 Re: Miley Cyrus. 19.03.09, 15:42 też ją lubie xD wydaje mi sie że ma największe szanse zostać prawdziwą gwiazdą chodźby dlatego że ma dusze buntownika hehe ale poważnie to ma fajny i mocny głos którego jej zazdroszcze xD Odpowiedz Link Zgłoś
psiunia Re: Miley Cyrus. 19.03.09, 16:06 No ja nie chce urażać jej fanów ale chyba po to jest te forum żeby powiedzieć swoje zdanie ja natomiast uważam że Miley jest troche rozpuszczona a nawet nie troche, BARDZO no i gdyby nie jej tata to ona by nigdy nie była sławna bo głosu nie ma najlepszego tak troche skrzeczy. A i wogóle jest taka wredna wści...ka i chamska jednym słowem jest debilkom ale i tak oglądam Hanna Montana bo jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Miley Cyrus. 19.03.09, 16:25 troche sie z tobą zgadzam bo faktycznie sodówa jej zaczyna uderzać itd. i też dlatego ma szanse nie być zapomnianą bo zawsze skandal moze wywołać...ale i tak ją lubie wiem że sama sobie zaprzeczam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Miley Cyrus. 19.03.09, 16:32 masz racje miley jest świetna!!!! mam nadzieję że jej nowa płyta trafi do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROOLINA Re: Miley Cyrus. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 17:37 Ona jest utalentowana,ale musze jednak przyznać że urody nie ma tyle ile talentu muzycznego !<br /> I tak ją kocham i Ash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MileyHannahFAN Re: Miley Cyrus. IP: *.elblag.vectranet.pl 20.03.09, 10:05 ona jest świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:- ( Odpowiedz Link Zgłoś
pink.princess Re: Miley Cyrus. 20.03.09, 20:08 Miley jest super . <333 może i jest trochę rozpuszczona, ale jak byłybyśmy tak sławne jak ona, pewnie też by nam się trochę że tak powiem w głowie poprzewracało . Mil rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Miley Cyrus. 20.03.09, 20:43 ja bardzo lubie Mil i uwielbiam jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Miley Cyrus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 10:58 Miley jest zajebiście zajebista XD nie to co niektóre ...... Pozdro dla jej fanów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Miley/Hannah Re: Miley Cyrus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 13:05 Dla mnie jest suuuper jej piosenki rządzą jest orginalna i zawsze jest sobą Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Miley Cyrus. 31.03.09, 19:19 Nie przepadam za nią ale to moje zdanie. I tak bardziej nie lubię Ciebie miley_love. bez urazy xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Miley Cyrus. 31.03.09, 19:55 lolcia66 napisał(a): > Nie przepadam za nią ale to moje zdanie. I tak bardziej nie lubię Ciebie > miley_love. bez urazy xD gdybym powiedziała i vice versa, to nie byłoby zgodne z prawdą, bo jednak pati cię przebija. ale na drugim miejscu to ty jesteś ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś